Влез

View Full Version : Какво ви е мнението за Бройкаджиите?

I love Music
01-16-2013, 23:02
Какво ви е мнението за момчетата които правят секс за бройка и за слава? Ако може да се нарече слава............

marilyn
01-16-2013, 23:28
Не разбирам аз хората, които правят секс за 'слава', без значение от пола им.

umri
01-16-2013, 23:29
Слабо. Тия дето се хвалят, обикновено го правят, щото не се случва много често.

MarkKnight
01-16-2013, 23:36
да спиш с курви и да се мислиш за бройкаджия е като да плуваш във вана и да се мислиш за водолаз

xXxPETYAxXx
01-17-2013, 07:10
Е не вярвам, че правят секс само за слава! Не можете да ме обедите в това. Просто някои хора ги влече да са свалячи, пък ако и изглеждат добре момичетата вземат, че и им връзват!
Никой не си мисли: "Вече съм правил секс с 20 момичета, тази седмица трябва да ги направя 23". Не е за бройката, а просто им е слабост непознатото или ддз има някака тръпка.
Поне аз така мисля.
И не мисля, че тея, които наистина имат богат опит биха тръгнали да се хвалят с бройки, а тези, който пък се хвалят - не са толкова вървежни и послъгват. В смисъл едно е да си бил с много, друго е да разправяш, че си бил с много.

granger
01-17-2013, 07:25
да спиш с курви и да се мислиш за бройкаджия е като да плуваш във вана и да се мислиш за водолаз

хахаха, ето това е, именно :lol:

rabbito
01-17-2013, 07:46
това са глупави хора които имат грешни разбирания за света и себе си

s40t4
01-17-2013, 10:26

това ми хареса :D

I love Music
01-17-2013, 11:40

Що да спят с курви? Има хора които започват връзка и като вземат това което искат от партньора изчезват безследно.

sweetka_96
01-17-2013, 11:41

TRUE !! ;)

anonymous708973
01-17-2013, 11:46
Слабо. Тия дето се хвалят, обикновено го правят, щото не се случва много често.

Мхм.

Има го и другият вариант - да е бройкаджия без да си казва, което пак е малоумно, щото да правиш секс, за да стигнеш определено число или с цел да си си наврял патката в колкото се може повече места, тъпо е. Едно е опит, друго е бройка.

Повече ме вълнува друг въпрос. Ти от девствен планираш да се превърнеш в бройкаджия, щото си мислиш, че такива харесват жените, нали?

I love Music
01-17-2013, 12:14
Мхм.

Има го и другият вариант - да е бройкаджия без да си казва, което пак е малоумно, щото да правиш секс, за да стигнеш определено число или с цел да си си наврял патката в колкото се може повече места, тъпо е. Едно е опит, друго е бройка.

Повече ме вълнува друг въпрос. Ти от девствен планираш да се превърнеш в бройкаджия, щото си мислиш, че такива харесват жените, нали?

Планирам да се превърна във вървежен. Жените да ми се мятат на врата. Вие как мислите?

anonymous708973
01-17-2013, 12:16
Освен да ти пожелая успех, не виждам какво друго да направя.

PainMonopoly
01-17-2013, 21:54
Абе яко си е да имаш бройки с които да се хвалиш пред приятелите си. :Д Няма обяснение за това, просто е егочешещо. :Д

Иначе е ясно че никой не спи с много жени само заради славата и бройките, хората правят секс защото им се прави секс.

Alex3nd
01-17-2013, 22:00
Що да спят с курви? Има хора които започват връзка и като вземат това което искат от партньора изчезват безследно.

Тва е най-често срещано днес. Почти всички мой приятели го правят. Напълно в мой стил хаха

DragonLady
01-17-2013, 22:06

+1
Точно, кратко и ясно

Grudi_SeXa
01-18-2013, 00:14
мнението ми е, че никога няма да разбереш кво е, шото цял живот ше си останеш девствен отрепляк. 8)

болния монопол е прав.

GLaDOS
01-18-2013, 13:05
В последните години с изпедерастяването и изкифлянето на една група от момчетата,стана и модерно да имаш бройки.
Особено при 15-16-17 годишните е готино да си забил колкото се може повече момичета.И да се хвалиш с това.Все по-често и секса не се свързва с чувства и отдаване на партньора.
Няма нищо лошо в Секса за една вечер,но всичко се обезсмисля,когато това стане практика и "Героите" го правят само за да трупат точки.
Пълно преобръщане на ценностите...

babity
01-18-2013, 14:05
Чиста физиология. Ебе ти се - ебеш. Водещото е т'ва, а не дали всеки път ебеш едно и също или различно.

klimatronik
01-18-2013, 14:25
Po dobre e da si broikadjiq otkolkoto devstven ;d

GiveMeLove
01-18-2013, 15:00
Бройкаджията се занимава с това... :) Такъв му е манталитета и така действа.. Винаги!

Докато ако удряш женички заради себе си и защото си го иска природата, не е бройкане.. :)