View Full Version : Какво ви е мнението за Бройкаджиите?
I love Music
01-16-2013, 23:02
Какво ви е мнението за момчетата които правят секс за бройка и за слава? Ако може да се нарече слава............
Не разбирам аз хората, които правят секс за 'слава', без значение от пола им.
Слабо. Тия дето се хвалят, обикновено го правят, щото не се случва много често.
MarkKnight
01-16-2013, 23:36
да спиш с курви и да се мислиш за бройкаджия е като да плуваш във вана и да се мислиш за водолаз
xXxPETYAxXx
01-17-2013, 07:10
Е не вярвам, че правят секс само за слава! Не можете да ме обедите в това. Просто някои хора ги влече да са свалячи, пък ако и изглеждат добре момичетата вземат, че и им връзват!
Никой не си мисли: "Вече съм правил секс с 20 момичета, тази седмица трябва да ги направя 23". Не е за бройката, а просто им е слабост непознатото или ддз има някака тръпка.
Поне аз така мисля.
И не мисля, че тея, които наистина имат богат опит биха тръгнали да се хвалят с бройки, а тези, който пък се хвалят - не са толкова вървежни и послъгват. В смисъл едно е да си бил с много, друго е да разправяш, че си бил с много.
да спиш с курви и да се мислиш за бройкаджия е като да плуваш във вана и да се мислиш за водолаз
хахаха, ето това е, именно :lol:
това са глупави хора които имат грешни разбирания за света и себе си
това ми хареса :D
I love Music
01-17-2013, 11:40
Що да спят с курви? Има хора които започват връзка и като вземат това което искат от партньора изчезват безследно.
sweetka_96
01-17-2013, 11:41
TRUE !! ;)
anonymous708973
01-17-2013, 11:46
Слабо. Тия дето се хвалят, обикновено го правят, щото не се случва много често.
Мхм.
Има го и другият вариант - да е бройкаджия без да си казва, което пак е малоумно, щото да правиш секс, за да стигнеш определено число или с цел да си си наврял патката в колкото се може повече места, тъпо е. Едно е опит, друго е бройка.
Повече ме вълнува друг въпрос. Ти от девствен планираш да се превърнеш в бройкаджия, щото си мислиш, че такива харесват жените, нали?
I love Music
01-17-2013, 12:14
Мхм.
Има го и другият вариант - да е бройкаджия без да си казва, което пак е малоумно, щото да правиш секс, за да стигнеш определено число или с цел да си си наврял патката в колкото се може повече места, тъпо е. Едно е опит, друго е бройка.
Повече ме вълнува друг въпрос. Ти от девствен планираш да се превърнеш в бройкаджия, щото си мислиш, че такива харесват жените, нали?
Планирам да се превърна във вървежен. Жените да ми се мятат на врата. Вие как мислите?
anonymous708973
01-17-2013, 12:16
Освен да ти пожелая успех, не виждам какво друго да направя.
PainMonopoly
01-17-2013, 21:54
Абе яко си е да имаш бройки с които да се хвалиш пред приятелите си. :Д Няма обяснение за това, просто е егочешещо. :Д
Иначе е ясно че никой не спи с много жени само заради славата и бройките, хората правят секс защото им се прави секс.
Що да спят с курви? Има хора които започват връзка и като вземат това което искат от партньора изчезват безследно.
Тва е най-често срещано днес. Почти всички мой приятели го правят. Напълно в мой стил хаха
DragonLady
01-17-2013, 22:06
+1
Точно, кратко и ясно
Grudi_SeXa
01-18-2013, 00:14
мнението ми е, че никога няма да разбереш кво е, шото цял живот ше си останеш девствен отрепляк. 8)
болния монопол е прав.
В последните години с изпедерастяването и изкифлянето на една група от момчетата,стана и модерно да имаш бройки.
Особено при 15-16-17 годишните е готино да си забил колкото се може повече момичета.И да се хвалиш с това.Все по-често и секса не се свързва с чувства и отдаване на партньора.
Няма нищо лошо в Секса за една вечер,но всичко се обезсмисля,когато това стане практика и "Героите" го правят само за да трупат точки.
Пълно преобръщане на ценностите...
Чиста физиология. Ебе ти се - ебеш. Водещото е т'ва, а не дали всеки път ебеш едно и също или различно.
klimatronik
01-18-2013, 14:25
Po dobre e da si broikadjiq otkolkoto devstven ;d
GiveMeLove
01-18-2013, 15:00
Бройкаджията се занимава с това... :) Такъв му е манталитета и така действа.. Винаги!
Докато ако удряш женички заради себе си и защото си го иска природата, не е бройкане.. :)