.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на I love Music

Какво ви е мнението за Бройкаджиите?

Какво ви е мнението за момчетата които правят секс за бройка и за слава? Ако може да се нарече слава............

Не разбирам аз хората, които правят секс за 'слава', без значение от пола им.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Слабо. Тия дето се хвалят, обикновено го правят, щото не се случва много често.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    да спиш с курви и да се мислиш за бройкаджия е като да плуваш във вана и да се мислиш за водолаз

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Е не вярвам, че правят секс само за слава! Не можете да ме обедите в това. Просто някои хора ги влече да са свалячи, пък ако и изглеждат добре момичетата вземат, че и им връзват!
    Никой не си мисли: "Вече съм правил секс с 20 момичета, тази седмица трябва да ги направя 23". Не е за бройката, а просто им е слабост непознатото или ддз има някака тръпка.
    Поне аз така мисля.
    И не мисля, че тея, които наистина имат богат опит биха тръгнали да се хвалят с бройки, а тези, който пък се хвалят - не са толкова вървежни и послъгват. В смисъл едно е да си бил с много, друго е да разправяш, че си бил с много.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    да спиш с курви и да се мислиш за бройкаджия е като да плуваш във вана и да се мислиш за водолаз
    хахаха, ето това е, именно
    maDamn

това са глупави хора които имат грешни разбирания за света и себе си

Голям фен Аватара на s40t4
    това ми хареса

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Що да спят с курви? Има хора които започват връзка и като вземат това което искат от партньора изчезват безследно.

TRUE !!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Слабо. Тия дето се хвалят, обикновено го правят, щото не се случва много често.
    Мхм.

Има го и другият вариант - да е бройкаджия без да си казва, което пак е малоумно, щото да правиш секс, за да стигнеш определено число или с цел да си си наврял патката в колкото се може повече места, тъпо е. Едно е опит, друго е бройка.

Повече ме вълнува друг въпрос. Ти от девствен планираш да се превърнеш в бройкаджия, щото си мислиш, че такива харесват жените, нали?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мхм.

Има го и другият вариант - да е бройкаджия без да си казва, което пак е малоумно, щото да правиш секс, за да стигнеш определено число или с цел да си си наврял патката в колкото се може повече места, тъпо е. Едно е опит, друго е бройка.

Повече ме вълнува друг въпрос. Ти от девствен планираш да се превърнеш в бройкаджия, щото си мислиш, че такива харесват жените, нали?
    Планирам да се превърна във вървежен. Жените да ми се мятат на врата. Вие как мислите?

anonymous708973
    Guest
    Освен да ти пожелая успех, не виждам какво друго да направя.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Абе яко си е да имаш бройки с които да се хвалиш пред приятелите си. :Д Няма обяснение за това, просто е егочешещо. :Д

Иначе е ясно че никой не спи с много жени само заради славата и бройките, хората правят секс защото им се прави секс.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Цитирай Първоначално написано от I love Music Виж мнението
    Що да спят с курви? Има хора които започват връзка и като вземат това което искат от партньора изчезват безследно.
    Тва е най-често срещано днес. Почти всички мой приятели го правят. Напълно в мой стил хаха
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    +1
    Точно, кратко и ясно

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    мнението ми е, че никога няма да разбереш кво е, шото цял живот ше си останеш девствен отрепляк.

болния монопол е прав.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    В последните години с изпедерастяването и изкифлянето на една група от момчетата,стана и модерно да имаш бройки.
    Особено при 15-16-17 годишните е готино да си забил колкото се може повече момичета.И да се хвалиш с това.Все по-често и секса не се свързва с чувства и отдаване на партньора.
    Няма нищо лошо в Секса за една вечер,но всичко се обезсмисля,когато това стане практика и "Героите" го правят само за да трупат точки.
    Пълно преобръщане на ценностите...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на babity
    Чиста физиология. Ебе ти се - ебеш. Водещото е т'ва, а не дали всеки път ебеш едно и също или различно.

Мега фен
    Po dobre e da si broikadjiq otkolkoto devstven ;d

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Бройкаджията се занимава с това... Такъв му е манталитета и така действа.. Винаги!

Докато ако удряш женички заради себе си и защото си го иска природата, не е бройкане..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си