View Full Version : Колко често?
vessy.deqnova
01-17-2013, 14:51
Исках да пусна първата си тема и това ми хрумна първо.Може би на някого въпросът ми може да се стори глупав,но ми беше инетересно. :D Колко често излизате без приятеля/ката си или колко често излиза вашият/та приятел/ка без вас???
TheBeliever
01-17-2013, 14:59
Не си водя статистика. Рядко излизаме заедно.
FuCKkK13
01-17-2013, 15:03
защо пък в секс ? ... а и не ги броя.. колкото толкова
nymphadora
01-17-2013, 16:04
Често.В един клас сме и имаме нужда от време на време да НЕ се виждаме :D
SisiStrange
01-17-2013, 16:07
Нямам си на идея. Зависи какво се разбира под излизане. И двамата сме толкова окачулени с работа в последно време, че едвам имаме време ние да се видим, какво остава за приятели в страни от уни/работата.
Tsukuda_Hiroshi
01-17-2013, 16:48
Добре си ти е темата, Деянова! ;) Ами... За момента нямам приятелка, така че КОЛКОТО СИ ИСКАМ, МАМКА МУ!!! :D Иначе зависи - имал сЪм приятелки, които са били от други градове. С тях гледам да се виждам колкото се може по-често и пак не ми стига, имал сЪм такива, които са били от моя град, с тях сЪм бил всеки ден след работа и вЪв всеки свободен промеждутЪк. Имах и такава, с която живях на семейни начала. По 1 време си бяхме омрЪзнали. Дори докато единия беше в тоалетната (по нужда, ест), другия си миеше зЪбите и си правехме мохабет...
Ми около 1 път седмично се виждаме, понякога 2 пъти. С други хора сме всеки ден. Не обичам някой да е залепен до мен,нито аз до него.
oldirtydog
01-17-2013, 18:05
каквото и да става приятелите са на 1во място :) за всичко си има време ;)
каквото и да става приятелите са на 1во място :) за всичко си има време ;)
Това е докато се флюбиш. (Т.е. не просто да си намериш "някоя".)
Иначе и при мен като при SisiStrange.
pisancety
01-17-2013, 19:34
Ами ние живеем заедно и аз все още нямам шоф. книжка и той ме кара на всякъде, така че почти винаги сме заедно.
oldirtydog
01-17-2013, 20:14
Това е докато се флюбиш. (Т.е. не просто да си намериш "някоя".)
Иначе и при мен като при SisiStrange.
любовта си е любов заебеш ли приятелите си заради нея край на мача ;)
Като мерилин. Ако имах/ме повече възможност не бих отказала и повече.
miss_cherry
01-17-2013, 20:56
Ние живеем заедно,но почти през целия ден сме по задачи и с други хора.
SisiStrange
01-18-2013, 03:59
От един момент нататък човек става все по-семеен и иска или не, малко или много, за приятелите остава една идея по-малко време. Трябва да имам егати неистинските приятели, за да ги "загубя" заради нещо такова. Те разбират много добре.
magi_dark
01-18-2013, 07:46
Рядко не сме заедно,приятелите ни са общи така че..........
Рядко излизам без него и той рядко излиза без мен.
GiveMeLove
01-21-2013, 07:24
Брат, знаеш ли колко често става неволно... Аз съм си патил, правя го без да искам.. Незнаеш как ще ти се врътне тиквата :(
marin4itu
01-21-2013, 07:53
Ние живеем заедно. Когато той е на работа, а аз имам свободно време, го отделям на приятелите ми. И той е така. Често двамата излизаме с приятелите ни. Зависи кой кога е на работа, дали съм на лекции и т.н.
А за темата за приятелите и гаджето, ако приятелите са наистина приятели и ако човекът до теб е свестен, не би трябвало да има проблеми и сръдни.
И аз живея с приялтея ми. Попринцип уж сме постоянно заедно, но си излизам и без него, когато имам свободно време. Все пак живеем заедно, не мисля, че има нещо лошо в това да излизам с моите приятели :) разбира се и той също.
mimsssssss
01-21-2013, 23:51
Докато живеехме заедно излизахме може би веднъж-два пъти по отделно, през другото време заедно. Сега няма как да излизаме заедно :D само мислено или ако си звъннем по телефона
stambelan
01-22-2013, 07:24
Излизаме заедно 4-5 пъти в месеца, през останалото време излизаме по отделно.
angeldark86
01-31-2013, 18:58
то при всички е различно. преди си мислех че искам ей така само 2-3 пъти в седмицата да се виждаме. но след това се влюбих и толкова съм свикнала вечерите да сме заедно че като пропуснем вечер супер много ми липсва. никога не съм го ограничавала да си излиза както и той мене не. иначе графикът е такъв- ставам, отивам на даскало (1ва смяна), излизам на кафе с приятели (ако имам свободно време) или се прибирам и го чакам да ме вземе, отиваме в тях или пак на кафе. неговата програма е по -скоро работа от 07-19 часа и с мен през останалото време
Откакто замина да учи в друг град, по 5 дни в седмицата най-често въобще не се виждаме. Аз си излизам с моите приятели, той с неговите колеги. Само почивните дни сме заедно.
anonymous708973
01-31-2013, 20:32
От един момент нататък човек става все по-семеен и иска или не, малко или много, за приятелите остава една идея по-малко време. Трябва да имам егати неистинските приятели, за да ги "загубя" заради нещо такова. Те разбират много добре.
Между "една идея по-малко време" и това да не ти остава час-два (при това не всеки ден) за човек извън тоя розов мехур... има голяма разлика.
Същото като хохi