View Full Version : Какво очаквате да постигнете при свалките в дискотека?
От това по-ясно не виждам на къде. Вие сте!
На мен свалките в дискотеките са ми много банални, много лесно става. Ясно е, че целта е секс. Това, че на мен не ми е интересно, си е друг въпрос.
DragonLady
01-18-2013, 11:57
На мен свалките в дискотеките са ми много банални, много лесно става. Ясно е, че целта е секс. Това, че на мен не ми е интересно, си е друг въпрос.
+1
И аз не си падам по тези работи. Ефтини номера са.
Свалка в дискотеката => Само секс.
Grudi_SeXa
01-18-2013, 13:09
чукане, кво друго. предпочитам кръчмите, в дискотеките е голяма патаклама.
чукане, кво друго. предпочитам кръчмите, в дискотеките е голяма патаклама.
Това на снимката ти ли си? :Д
Grudi_SeXa
01-18-2013, 13:14
мда, аз съм жена на име Груди. проблем?
Както се пееше в една мазна чалгия "само секс, просто секс".
Секс или да правя свирки,въпреки,че не ходя по дискотеки.Ама то е същото като на купон.
xXxPETYAxXx
01-18-2013, 14:06
Секс или да правя свирки,въпреки,че не ходя по дискотеки.Ама то е същото като на купон.
Абе ти, тея свирки за "Зрдасти" ли ги ползваш?!
Нито започвам подобни свалки, нито отразявам нечий опит за подобни. То е ясно, че са с една единствена цел. Е има случай, в които след постигането на "целта" хората намират общи неща и може и да им се получи трайна връзка, но това е отделен въпрос.
Не ми е по вкуса , но пък има и редки случаи , когато води до нещо повече :lol:
Delvecchio
01-18-2013, 15:20
Очаквам,да ме хване приятелката ми и да ми счупи нещо в главата :D
PainMonopoly
01-18-2013, 15:20
Никога не съм практикувал, съвсем реалистично не смятам, че мога да ги практикувам и нямам желание да се науча да ги практикувам. Мразя дискотеки и там не ходят мой тип жени.
Това, че от свалка в дискотека може да излезе само секс изобщо не е вярно.
Аз лично не си падам много по дискотеките, но това е място като място. Няма гаранция, че някой, с когото се забиете в градския транспорт няма да те зареже след като те мине. :D
Това, че от свалка в дискотека може да излезе само секс изобщо не е вярно.
Аз лично не си падам много по дискотеките, но това е място като място. Няма гаранция, че някой, с когото се забиете в градския транспорт няма да те зареже след като те мине. :D
Идеята е, че в дискотеката повечето хора влизат с идеята да не се приберат сами вечерта. А в градския не, там просто се возиш.
GiveMeLove
01-18-2013, 17:07
Не винаги е само за секс.. :) Замисляли ли сте се колко брака са тръгнали от долнопробни бордеи? ..
Идеята е, че в дискотеката повечето хора влизат с идеята да не се приберат сами вечерта. А в градския не, там просто се возиш.
Аз разбрах каква е идеята, но то и когато не търсиш пак намираш, това не пита. :)
xXxPETYAxXx
01-18-2013, 17:10
Никой не твърди, че може да се получи само секс, но с тази цел се започва свалка там. Прочетете ми пак горния коментар.
Еми аз не го приемам точно така. Не казвам,че го няма като фактор, нали, ама просто не мисля, че всяка свалка, която се случва там тръгва с такъв умисъл. Все пак хората ходят там да се забавляват, не задължително да търсят секс партньор. Може и да бъркам, какво разбирам от дикотеки. :lol:
SpiritInBlack
01-18-2013, 17:17
Приемам го като просто един от петте компонента , които всеки pup trqbwa da wladee
xXxPETYAxXx
01-18-2013, 17:18
Еми аз не го приемам точно така. Не казвам,че го няма като фактор, нали, ама просто не мисля, че всяка свалка, която се случва там тръгва с такъв умисъл. Все пак хората ходят там да се забавляват, не задължително да търсят секс партньор. Може и да бъркам, какво разбирам от дикотеки. :lol:
Че секса си е забавление по принцип, особено за някои типове хора :D
Не знам аз лично, ако някой се опита да флиртува с мен в дискотека - много ми пада в очите.
KokoDjambo
01-18-2013, 19:07
Секс най-вече какво друго.Ако не поддаде значи е или от сериозните или от ония дето търсят чичко паричко.
Зависи с каква препоставка отиваш на дискотека.. демек да се забавляваш или с явната цел да намажеш нещо ;)
+1
И аз не си падам по тези работи. Ефтини номера са.
еФтини?seriously??
запознанство в дискотека->нищо не очаквам
каквото се случи-такова, но е факт, че вече 4 месеца съм с моя приятел благодарение на такова запознанство, в дискотека.
Scarface_
01-18-2013, 20:53
Подкрепям azoria ...може да е просто запознанство , може да не само заради секса...Мястото не е предпоставка...освен ако описваната личност не кисне сяка вечер там...Като ви чета коментарите си мисля ,че ходите в библиотеката само за да срещнете любовта на живота си...Няма лошо пожелавам ви го...
anonymous908491
01-18-2013, 21:01
А някои влизат с идеята да намерят кой да ги закара до тях.
Violenza
01-18-2013, 22:21
Оф, като чуя "ама еди какви си ходят по дискотеките" и ми призлява. Вие никога ли не сте ходили на дискотека?
Представете си, масово хората ходят да се забавляват, да потанцуват, да пийнат нещо с компания. Вие го изкарахте все едно всички отиват само и само за да намерят нещо за чукане и в края на вечерта всички по двойки се изнасят.
Иии, да, след случайно запознанство в дискотека(аз не бих го нарекла свалка, а баш запознанство), 6 месеца по-късно започнахме връзка, която се оказа не само продължителна, но и сполучлива.
Eskapel4o
01-18-2013, 22:40
Секс за една вечер :)
anonymous708973
01-19-2013, 07:25
Оф, като чуя "ама еди какви си ходят по дискотеките" и ми призлява. Вие никога ли не сте ходили на дискотека?
Представете си, масово хората ходят да се забавляват, да потанцуват, да пийнат нещо с компания. Вие го изкарахте все едно всички отиват само и само за да намерят нещо за чукане и в края на вечерта всички по двойки се изнасят.
Да бе. Ще кажеш, че дискотеките са бардаци.
xXxPETYAxXx
01-19-2013, 08:54
Има разлика между запознанство и свалка. Може да се запознаеш с някого в дискотека, после да излезете и така, но ако още от дискотеката се започне с флиртовете, то това си е с една единствена цел.
BloodY_MerY
01-19-2013, 10:27
Зависи от нагласата - ако отивам да денса и да пия ще денса и ще пия, но ако отивам с явното намерение да се начеша с някой ще се начеша.Не е е изключен и трети вариант - обединени от тея двата предните.
GiveMeLove
01-19-2013, 12:40
Зависи от нагласата - ако отивам да денса и да пия ще денса и ще пия, но ако отивам с явното намерение да се начеша с някой ще се начеша.Не е е изключен и трети вариант - обединени от тея двата предните.
То май въртим-сучим и винаги се получава този вариант, третия... :D
Violenza
01-19-2013, 12:44
Има разлика между запознанство и свалка. Може да се запознаеш с някого в дискотека, после да излезете и така, но ако още от дискотеката се започне с флиртовете, то това си е с една единствена цел.
Не съм съгласна. Много флиртове (не само в дискотеката) не приключват в леглото. Флиртът е просто... флирт. Далеч не означава "лягам си с теб веднага!".
BloodY_MerY
01-19-2013, 12:51
То май въртим-сучим и винаги се получава този вариант, третия... :D
Май май....
GiveMeLove
01-19-2013, 12:53
Май май....
Мда.. и к'во викаш, къде сме тази вечер? :D :D хахахахаххаа
BloodY_MerY
01-19-2013, 13:12
Къде ще ме водиш :D?
dream1707
01-19-2013, 13:25
Мразя да ходя по дискотеки, точно заради "свалячите" там ..
xXxPETYAxXx
01-19-2013, 13:29
Не съм съгласна. Много флиртове (не само в дискотеката) не приключват в леглото. Флиртът е просто... флирт. Далеч не означава "лягам си с теб веднага!".
Не съм казала това. Казах само, че има разлика между запознанство и свалка. А лично на мен, ако ми се случи някой да ме сваля в дискотека няма шанс дори и да изляза с него на кафе(примерно). Ако просто се забавляваме, без да ме обсипва с комплименти и дрън-дрън, тогава бих му приела поканата. Изразявам моето мнение, не очаквам да сте съгласни с него.
BloodY_MerY
01-19-2013, 13:37
Мразя да ходя по дискотеки, точно заради "свалячите" там ..
Айде ма, довечера ще идваш ли с мен и с GiveMeLove ?
dream1707
01-19-2013, 13:40
Айде ма, довечера ще идваш ли с мен и с GiveMeLove ?
Малко ми е далеч Пловдив :D
BloodY_MerY
01-19-2013, 13:44
Ще спиш у нас.Имаш време до 22ч.Айде мятай се на влака.
бтв ми ти от къде си?
dream1707
01-19-2013, 14:40
Велико Търново ... Ай няма да спамим повече
FuckLove
01-19-2013, 17:27
Еми всеки очаква секса за една вечер, въпроса е в това, че повечето хора живеят за това да разказват какво са "забили" там, това все пак значи, че са супер готини и други цели в живота не им трябват :)))