- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво очаквате да постигнете при свалките в дискотека?
От това по-ясно не виждам на къде. Вие сте!
На мен свалките в дискотеките са ми много банални, много лесно става. Ясно е, че целта е секс. Това, че на мен не ми е интересно, си е друг въпрос.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Свалка в дискотеката => Само секс.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
чукане, кво друго. предпочитам кръчмите, в дискотеките е голяма патаклама.
мда, аз съм жена на име Груди. проблем?
Както се пееше в една мазна чалгия "само секс, просто секс".
Секс или да правя свирки,въпреки,че не ходя по дискотеки.Ама то е същото като на купон.
Абе ти, тея свирки за "Зрдасти" ли ги ползваш?!
Нито започвам подобни свалки, нито отразявам нечий опит за подобни. То е ясно, че са с една единствена цел. Е има случай, в които след постигането на "целта" хората намират общи неща и може и да им се получи трайна връзка, но това е отделен въпрос.
Очаквам,да ме хване приятелката ми и да ми счупи нещо в главата![]()
Никога не съм практикувал, съвсем реалистично не смятам, че мога да ги практикувам и нямам желание да се науча да ги практикувам. Мразя дискотеки и там не ходят мой тип жени.
Това, че от свалка в дискотека може да излезе само секс изобщо не е вярно.
Аз лично не си падам много по дискотеките, но това е място като място. Няма гаранция, че някой, с когото се забиете в градския транспорт няма да те зареже след като те мине.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не винаги е само за секс..Замисляли ли сте се колко брака са тръгнали от долнопробни бордеи? ..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Никой не твърди, че може да се получи само секс, но с тази цел се започва свалка там. Прочетете ми пак горния коментар.
Еми аз не го приемам точно така. Не казвам,че го няма като фактор, нали, ама просто не мисля, че всяка свалка, която се случва там тръгва с такъв умисъл. Все пак хората ходят там да се забавляват, не задължително да търсят секс партньор. Може и да бъркам, какво разбирам от дикотеки.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Приемам го като просто един от петте компонента , които всеки pup trqbwa da wladee
Секс най-вече какво друго.Ако не поддаде значи е или от сериозните или от ония дето търсят чичко паричко.
Вива канари...!!
Зависи с каква препоставка отиваш на дискотека.. демек да се забавляваш или с явната цел да намажеш нещо![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Подкрепям azoria ...може да е просто запознанство , може да не само заради секса...Мястото не е предпоставка...освен ако описваната личност не кисне сяка вечер там...Като ви чета коментарите си мисля ,че ходите в библиотеката само за да срещнете любовта на живота си...Няма лошо пожелавам ви го...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim