PDA

View Full Version : Как да заговориш момиче или да се запознаеш?

Mr.Muscle
01-18-2013, 19:05
Значи много моля някой да ми даде съвет как да се запозная с момичето което харесвам. Тя е колкото мен и е от моето училище, но сме в различни класове. От доста време забелязвам че когато минавам покрай нея се усмихва, и много пъти приятели са ми казвали "хайде какво чакаш" , но все още не мога да намеря смелост и начин. Вече съм сигурен, че ме харесва и не се притеснявам от това, че може тя да не ме харесва. Имал съм много поводи да я заговоря , но никога смелостта не ми достига, имаме много общи познати,но когато я видя простоо..... знаете как е!! Много моля някой за съвет как да се запозная с нея или да я заговоря?

granger
01-18-2013, 19:15
Някаква оригинална закачка. От тип, изгубих си домашния мармот...дали си го виждала? :lol: звучи леко нелепо, но винаги действа ,поне съм виждала да го прилагат с успех :D

sweetcake
01-19-2013, 08:28
Или просто отиди при нея и кажи нещо от сорта на "Здрасти! Как си? Мислех си, ако искаш, може да излезем...". Не е много трудно! Ако си толкова обеден, че си пада по теб, давай по-смело!

stefko1996
01-19-2013, 08:48
ако е непознато : здравей ,как се казваш ? от къде си ? къде учиш ? забелязах че си хубава :Д само и само да подържаш разговора :)

stefko1996
01-19-2013, 08:50
а ако е познат/а : здравей днес си много хубава или как си ..