View Full Version : Защо си нямам приятели?
iFakesmile
01-19-2013, 17:05
Здравейте съфорумници!
Значи искам да ви попитам за съвет, че нещо вече взе да ми става много тъжно.. Значи ще ви разкажа за мен..
Момче съм и съм на 15 години! Уча в Гимназия, още от малък правя изцепки в живота! Било то да кажа някоя глупост и/или било да направя някоя глупости и тогава всичко се прецаква.. Мислех си, че когато си сменя училището всичко ще си е наред, но учи за това сякаш няма лек.. Не знам защо така се случва, правя простотии постоянно и се чудя защо ги правя това става вече втора година и нямам приятели зарди това, че в даскало се държа злобарски и някак грубо със всички.. От началото всеки си мисли, че съм добро момче, но с времето доказвам, че съм тъпанар.. Добър човек съм, добро момче съм, помагам винаги просто.. Няма начин да им го покажа за да разберат какъв всъщност съм.. Искам да си намеря приятели, а не цял живот да стоя пред компа и да се тъпча.. Не знам защо е така, в интернет доста хора са ми казвали, че съм добър, мил и такива.. Ноо, просто не разбирам дали си нямам приятели защото съм грозен и пълен? Моля, помогнете ми, че и аз не знам какво да правя..
нямам приятели зарди това, че в даскало се държа злобарски и някак грубо със всички..
Еми, ти май сам си отговаряш на въпроса.
iFakesmile
01-19-2013, 17:27
Искам да се поправя, но те не ми дават шанс..
Kriiiskata
01-19-2013, 20:08
И аз съм на 15! За да имам приятели се държа с тях търпеливо но отстоявам винаги мнението си! Бъди добра, щедра и най-важното НИКОГА НЕ КЛЮКАРСТВАЙ, ако клюкарстваш няма да имаш приятели и няма да ти вярват.
Късмет!
strawberry88
01-19-2013, 23:59
Ами спри да се държиш гадно с всички. |(
iFakesmile
01-20-2013, 12:31
Когато се опитам да бъда добър с тях те искат мен да ме боли и се възползват когато ме ебават.. Никой вече не ми отделя време или внимание..
strawberry88
01-20-2013, 18:16
И как се опитваш да си по-добър с тях?Разкажи по-подробно.И за какво ти се ебават?А как се държиш лошо с тях.Дай примери. ;д
Когато се опитам да бъда добър с тях те искат мен да ме боли и се възползват когато ме ебават.. Никой вече не ми отделя време или внимание..
Как разбираш, че те искат теб да те боли? Мисля, че малко си се филмирал. Ако почнеш да се държиш по- добре със съучениците си (но не да им се мазниш и винаги да става, каквото на тях им изнася) след време ще видят, че има промяна и взаимното ви отношение ще се промени.
iFakesmile
01-20-2013, 18:39
Ами..
Например има няколко момичета от класа ми и като им кажа " Здравейте " те ми викат да се махам, а това е доста гадно за момче.. Вярно е, че има и момичета които ми говорят добре, например говорим си здравей а-у, но само това ако говорим за излизане едва ли.. Може и да ме мразят защото не съм най-красив от даскалото, нито пък як или нещо подобно.. Просто не излизам много защото нямам самочуствие и ме е срам, а аз искам да се променя.. Доста момичета от скайп са ми казвали, че съм доста добро момче и нямат проблеми със мене, но в даскало не знам какво ми става.. Опитвам се да съм себе си, но не се получава.. Винаги съм искал всички да гледат към мен и точно това ме кара да правя глупости и може би зарди това да си нямам приятели.. Искам да излизам, искам да си имам приятели, но щом отида на центъра и видя, че всички са някакви слабички със хубави дрехи и а-у, а аз съм си самотен.. Не съм и много красив, но щом започна да говоря сладко на едно момиче просто няма начин да не и взема акъла, но щом не ми дават шанс.. Освен това тук където аз живея трябва да си хубав и як за да си имаш приятели, аз се опитвам но нямам този успех..
shmatarok
01-20-2013, 18:45
Поработи над самочувствието си. Спри да киснеш по цял ден пред компа и да се тъпчеш, ами отиди и започни някакъв спорт. Покрай спорта може да се запознаеш с нови хора и ще имаш възможност да завържеш и приятелства. Не си губи времето в самосъжаление, ами се опитай да направиш нещо, за да промениш ситуацията, само с мрънкане нищо не става.
iFakesmile
01-20-2013, 20:27
Прав си и те разбирам, но пробвах борба и нищо не стана, пробвах и mixed martial arts и в това не ме бива, пробвах баскетбол, футбол и нищо.. Просто не знам как да се осъзная..
Искам да си променя живота нацяло и да започна едно ново начало! Нови и по-добри дни за мен! Да си имам приятели и да се забавлявам, но и аз не знам как да го постигна това.. Просто не разбирам какво трябва да направя и най-гадното е, че губя най-хубавите си годините и то в гимназията защото един ден ще разбера, че много съм загубил..
Уш всеки ден си викам, че започвам, започвам и накрая к'во ? Нищо..
Delvecchio
01-20-2013, 20:33
Айде ако си от Варна ще те водя по пички :D
shmatarok
01-20-2013, 20:35
Е, поне тичай по половин-един час на ден, пак ще е нещо. Много сте ми интересни такива, хем мрънкате, че искате да си промените живота, казваме ви какво да правите и вие все си намирате оправдания. Едва ли някой тук има магическа пръчка, за да те промени от раз.
и съм момиче.
iFakesmile
01-20-2013, 20:49
Добре, бе човек!
Кажи ми какво харесват момичетата и какво най-много искат да има едно момче за да се поправя и да видя резултата!
И какво ако тичам? За тичането не ми е проблем и да тичам и да правя кардио нищо не се получава.. Нали преди тренирах и нищичко..
Не не просто твоят проблем ми е познат до болка. ...сега съм (от началото на учебната година)в нов клас с 5-6 човека се познавах от преди,но с останалите не.И аз си мисля сега ще подходя добре с хората но и аз като теб ръся глупости и тъпизми и така нататак и така нататак. След време когато осъзнах колко нови приятели съм създала. ....боже защо вобще седнах да мися започнах да плача почти всяка вечер преди да заспя. Чуствах се сама,изоставена,наранена,и мамена,депресирана. И така гледам да се усмихвам повече но,незнам вече
iFakesmile
01-20-2013, 21:46
и какво.. ?
Разбирам, но аз знам, че мога да се променя и да бъда добър с другите, но просто.. Просто когато се опитам да направя що годе добро накрая получавам нищо или хейт..
ами опитай да бъдеш приятел с поне един човек от обкъжението си.Ако успееш да създадеш дори и едно приятелтво си успял.В началото не се опитвай да бъдеш приятел с всички, не струва просто.А за да си сздадеш дори и един бъд мил и намери общи точки на разгвор с човека от среща. И не отивай направо към най-надутите и тези,които се смята а велики.Мисля че, така ще успееш
hasan_pitbol4eto
01-21-2013, 16:11
ми грозен и дебел на 15....отивай се потиш някаде мазно кюфте такова,стига си играл лига и други глупости,фитнеса те чака.
SpirituP
01-21-2013, 16:15
nikoi ne haresva debeli. osven momicheta s nadnormenno teglo i nisuk umstven kapacitet ;PpPPPppPPPppPpPPPP
orangedog
01-21-2013, 18:08
Виж ся пич.. Ако искаш момичетата да те харесват - спри да ядеш мазни храни,, наблегни над ученето,. върви да си вземеш някои нови парцалки. И тръгвай на фитнес,, всеки ден след даскало отивай на фитнес прави мускули.. плочки и такива неща ; ) + Т'ва се сприятели с поне едно момче което е като теб от твоя клас ;с Тоест - да е като теб,, да няма кой знае колко приятели все ще имате поне едно такова та,, както казах - ходи на фитнес яж плодове и зеленчуци ;д и се оптивай да се сприятеляваш не да се държиш като идиот ;)).
whitediamond
01-25-2013, 17:02
iFakesmile не разбирам защо толкова се сдухваш ?
Примерно идваш на даскало и викаш здрасти и ти отговарят аре махай се и това е краят на света?!?
Колко хора от даскалото си говорят така. Давам пример : стоим пред даскалото и един от класа ми се обажда на друг пак от класа ми да го пита къде е. Цитирам "абе лайно къде си бе ? Ще ти е*ба майката " Другият пък отговаря "сега идвам бе бастун". Мисля,че излишно се вкарваш в филми. Ако те ебават и ти ги ебавай.
Относно момичетата- поддържай се,ходи на фитнес примерно и най-важното самочуствието. И кво,че не си най-слабият или пък най-хубавият. Важното е да имаш мега голямото самочувствие,дори да си най-голямата отрепка евър.
Пускай някакви шеги,купи си готини парцалки,ходи с някаква компания,говори с момичета и така.
Важното е да имаш мега голямото самочувствие,дори да си най-голямата отрепка евър.
Пфффф, най- тъпото изказване ЕВЪР
whitediamond
01-25-2013, 17:30
Най-тъпото ли ?
Значи да нямаш самочувствие и да си сдухан го приемаме за най-якото изказване евър !
Някой всъщност да е направил такова изказване ?
Такива "отрепки с мега голямото самочувствие" познавам много и съм убедена, че след време авторът, ако последва съветът ти най- много да бъде тройно по- хейтван, отколкото е сега.
Естествено, че всеки трябва да има самочувствие, задължително е, но трябва да е в граници- да има реална представа за себе си и за това как стоят нещата. Не да се счита за велик и за превъзхождащ другите.
whitediamond
01-25-2013, 19:08
Случайно и на мен се пада честта да познавам такива индивиди. И кво от тва,че са по-хейтвани. Да не мислиш,че тези с по-ниско самочувствие са по-обичани. Или дъската ми хлопа ?
Общо взето всеки път стигам до заключението,че по-нахалните и по-самоувелени хора са по-успешни.
Айде,вдигам флаг за примирие,да не спамим излишно темата.
Понякога е по добре и да нямаш приятели ;) прочети ми поста ако искаш преди малко го постнах със случки свързани с моите приятели и как ме карат да се чуствам почти всеки ден но се правя че неми пука и че всичко е базик....
iFakesmile
01-27-2013, 14:07
Не е там проблем за самочуствието, аз го имам и понякога е доста голямо..
Просто проблема ми е, че все когато се опитам да говоря с някоя хубавица и тя ме отбягва..
Имам си приятели с които излизам, но гадното е, че не е всеки ден.. Трябва повече да тренирам, но пък нямам воля..
Лошото на всичкото това е, че искам да се променя ужасно много, но все ми минават някакви глупави мисли и направо.. Почвам да се нервя и спирам да мисля за глупости.. Искам да си намеря приятелка - да, искам и приятели, но това е положението.. Трудно си намирам дрехи, обувки и такива глупости.. А до приятелите мисля, че мога да им покажа, че не съм това за което ме мислят.. Не малко хора са ми казвали, че съм готин и приятен човек, но на моменти избухлив..
А до даскалото правя глупости за да ме забележат и явно не постигам нищо..
Amore-Mio*
01-27-2013, 14:07
Не обвинявай тях, заради твоето отношение и може би начин на изразяване.
Има ли желание - има и начин. Просто явно ти самия не желаеш да се промениш и да станеш друг, а щом ти не го желаеш - тогава всички около теб ти стават криви. Замисли се над това и сам ще разбереш защо, какъв е и как да се справиш с този проблем.
Delvecchio
01-27-2013, 15:41
Просто проблема ми е, че все когато се опитам да говоря с някоя хубавица и тя ме отбягва..
Имам си приятели с които излизам, но гадното е, че не е всеки ден.. Трябва повече да тренирам, но пък нямам воля..
Лошото на всичкото това е, че искам да се променя ужасно много, но все ми минават някакви глупави мисли и направо.. Почвам да се нервя и спирам да мисля за глупости.. Искам да си намеря приятелка - да, искам и приятели, но това е положението.. Трудно си намирам дрехи, обувки и такива глупости.. А до приятелите мисля, че мога да им покажа, че не съм това за което ме мислят.. Не малко хора са ми казвали, че съм готин и приятен човек, но на моменти избухлив..
Без воля ще си останеш винаги такъв.Хората са повърхностни(включително и ти,ако съдя по постовете ти) като цяло и външността е на преден план,а с комплексите ти ще отблъснеш и малкото покрай теб,които не са такива.Имаш две опции,или се вземаш в ръце и колкото и трудно да ти се струва,се променяш външно,за да изчезнат всички притеснения и тъпите кучки,които ти се надуват сега да започнат да ти казват поне здравей,или си оставаш такъв какъвто си,продължаваш да не се харесваш и да си се сдухваш,на никой не му пука и живота ти минава бавно и мъчително.
Промяната ще дойде много трудно,но ако не си готов да работиш за нея,не я заслужаваш.
Един въпрос,ако някой ден се промениш и се превърнеш в този,който искаш да си,би ли общувал с тия нещастници,които са се държали зле с теб?Ако е така,си същия тъпанар като тях...
heartlesandfreaky
01-27-2013, 15:58
И аз съм на мнение, че трябва да си повдигнеш самочувствието, обичай се такъв, какъвто си. Разбира се, това не включва да игнорваш всичко, само защото си решил, че си по-як от тях.. Дръж се добре с хората и те ще ти отвръщат със същото ...
whitediamond
01-27-2013, 16:43
Delvecchio,много добре си го казал.
И аз се надявам отговорът на последният въпрос да е твърдо не !
iFakesmile
01-27-2013, 17:39
Като цяло мога да си променя характера, но ще отнеме и малко време все пак..
Понякога излизам с майка ми и една нейна приятелка която е на 20 години и доста добре си прекарваме с тях и след като се мисля много добре си прекарвам по дискотеки, центъра, кафета и понякога искам да имам приятели, но не е само това..
Искам да си намеря приятели с които да излизам, да се забавлявам, нали се сещате.. Нощен живот, партита, а-у.. Да, ама не.. В моят град трябва да си известен и да си много красив, че да излизаш..
Сега ще ви споделя нещо..
Миналата година отидох в гимназия и тогава видях едно момиче от моя клас, беше с кестенява коса и черни очи, хубави тяло и стегнато дупе.. Много ми хареса.. Казвах го на много хора, но не трябваше.. Разбрах тогава, че съм глупак.. Имаше едно време на годината която реших да и призная любовта с СМС.. Писах, писах, писах и направо се изписах.. След около 20тина минутки получих СМС които гласеше " Не ми пиши повече! " и направо в следващите няколко седмици се чуствах ужасно, много ме беше срам да я погледна в очите така и така до ден днешен не си говорим с нея.. Не знам защо така са нещата, може би още я харесвам, но.. Тогава имах една приятелка, която си беше bff с това момиче и ми е казвала, че много време е говорила за този SMS който и бях изпратил.. Не знам, може би е почуствала нещо, но съм сигурен, че ако застане на моето място няма да и е така добре..
Направо ми е ужасно скапано..
Delvecchio
01-27-2013, 18:22
Като цяло мога да си променя характера, но ще отнеме и малко време все пак..
Понякога излизам с майка ми и една нейна приятелка която е на 20 години и доста добре си прекарваме с тях и след като се мисля много добре си прекарвам по дискотеки, центъра, кафета и понякога искам да имам приятели, но не е само това..
Искам да си намеря приятели с които да излизам, да се забавлявам, нали се сещате.. Нощен живот, партита, а-у.. Да, ама не.. В моят град трябва да си известен и да си много красив, че да излизаш..
Сега ще ви споделя нещо..
Миналата година отидох в гимназия и тогава видях едно момиче от моя клас, беше с кестенява коса и черни очи, хубави тяло и стегнато дупе.. Много ми хареса.. Казвах го на много хора, но не трябваше.. Разбрах тогава, че съм глупак.. Имаше едно време на годината която реших да и призная любовта с СМС.. Писах, писах, писах и направо се изписах.. След около 20тина минутки получих СМС които гласеше " Не ми пиши повече! " и направо в следващите няколко седмици се чуствах ужасно, много ме беше срам да я погледна в очите така и така до ден днешен не си говорим с нея.. Не знам защо така са нещата, може би още я харесвам, но.. Тогава имах една приятелка, която си беше bff с това момиче и ми е казвала, че много време е говорила за този SMS който и бях изпратил.. Не знам, може би е почуствала нещо, но съм сигурен, че ако застане на моето място няма да и е така добре..
Направо ми е ужасно скапано..
Айде бе :D Tвоят град,случайно е и моя град.И приятели си имам и хубава приятелка.Да не съм много 'убав? :D Само че аз не се стремя да движа с разни капути дето са въздух под налягане и не се кефя на надутите кифли дето не ти обръщат внимание и ги имаш за висока класа.Ти сериозно,харесваш ли ги тия ''готините'' момичета с лака за коса и патешките човки :D ?
И какво като ти е отказала?Да не е била любовта на живота ти?И най-готиния да си пак може да стане.На колко си,17,18?Стягай се,че ще те стегна аз накрая :D.Тичай,блъскай,премятай се,свали няколко кила.Намери си хора, с които имаш общи интереси.Не се самосъжалявай,не си някое загубено емо да се сдухваш и да се режеш.
TrollFaace
01-27-2013, 18:37
Еми заговаряй по-грозните като не те отразяват красивите :D
iFakesmile
01-29-2013, 02:51
Ако става въпрос вече съм направил лошо внимание, и когато се опитам да бъда добър хората са лоши с мен..
Тъпото е, че не мога да направя нищо за себе си което да ми помогне в живота и за това нямам мечти..
А до Delvecchio ехех, и както и да го погледнеш си по-добре от мен! Може и да не си най-хубавият, но като те гледам на снимката си тренирал добре, и с какви се движеш? Аз се движа с една компания, но и те не са най-големите пичове и не са от моето даскало.. Е, не сме най-добри приятели, но все пак.. Няма какво да се направи, труден живот живея.. Нямам нито мотивация да направя нещо, искам го, искам да се променя.. Просто не знам от къде да започна ново начало на живота и новата ми страница да излезе.. Искам да се променя ужасно много, но нямам воля бе ;@
Прибирам се от даскало, играя малко на PC или гледам филм и лягам да спа..
Еми, започни от днес, защото, ако сам не се промениш- няма кой да го направи. Така като повтаряш колко искаш, а не правиш нищо, няма да стане някое чудо и да се превърнеш в друг човек. Нали знаеш- има ли желание, има и начин. Докажи го. Докажи го на себе си, не на другите.
iFakesmile
01-29-2013, 12:51
Не е там проблема, просто не знам от къде да започна и какво да направя, че да се променя.. Лятото ще ходим в Св. Влас ( Юли или Август ) и до тогава искам да се променя.. Ако може да ми кажете от къде да започна.. ? :)
fallangel
01-29-2013, 16:14
Здравей, целта е да бъдеш малко по- търпелив и да отстояваш позицията си. Имай в предвид, че човек можеш да го засегнеш използвайки културни и въздържани реплики КОГАТО ИМА ЗАЩО ДА ГО НАПРАВИШ. Иначе до колкото знам.. в България има една поговорка- убий глупака с мълчание. (: Замисли се и не проявявай агресия защото твоето бунтарство ще навреди само на теб.
whitediamond
01-29-2013, 17:20
Да започнеш от най-трудното ?
Щом проявяваш агресия най-добре е да я избиеш по някакъв начин. Не върху хората,разбира се.
Почни да правиш нещо,което те прави happy,не знам гледай поне някакви комедии,които да те разсмиват.
Общо взето прави нещо,което да те държи позитивен и мисля,че няма да е лошо,като за начало.
Примерно можеш да питаш приятелите,познатите или роднините кое в поведението ти ги дразни и биха искали да поработиш над тях. Все ще се намери някой да ти светне за грешките.
Знам,че е трудно,даже аз самата,дето уж знам къде греша и пак правя същите тъпотии и т.н.
Явно да промениш себе си е най-трудно !
Не го дочетох цялото,защото ме мързеше,обаче като гледам всички му давате някакви съвети да се поправи,да се промени,но мисля,че не му давате най-важния съвет,а това е да бъде себе си,а приятелите не се търсят или казваш искам приятели и айде просто те се градят с времето.Я ми пиши на лично,ако искаш де. :D
iFakesmile
01-30-2013, 04:13
Не там е проблема зарди агресията.. просто понякога се чувствам супер, и имам самочуствие, а в други моменти ужасно..
Мисля си за глупости, правя глупости, наранявам хората с думи, които не обичат.. Не разбирам защо когато например си пиша с някое момиче просто.. Свалям и шапката, не само една ми е казвала, че съм мил, добър и приятен.. Дори е имало моменти, когато са ми казвали, че съм готин и защо се държа добре с тях..
Просто.. А до приятелите в България си имам такива, но тук в чужбина нямам.. Преди имах доста приятели когато бях 3ти клас, не се спирах у нас и бях по цял ден на вънка, а сега какво стана и аз не знам.. ;х
За сега най-големият проблем ми са килограмите, че ако ги сваля поне малко ще мога да имам приятелка.. И защо ли..
Ами у даскало стоя до едно момиче и тя е приятелка с тази, която ви споменах по-горе и след като я попитах " Според теб какво би искала да променя за да бъде с нея " и тя ми отговори " 1. Да свалиш някое килце , 2. Да промениш стила си на обличане, 3. Да промених характера си, 4. Да излизаш повече " ..
Wickedgenius
01-30-2013, 06:26
Приятел и аз имам донякъде същият проблем като теб... Проблемът ми е в т*пия ми клас, е имам приятели, на които им имам доверие, но в класа ми... Не знам зле ли тръгнах, старая се да не избухвам, но нищо! В класа ми с почти никого не говоря, а като заговоря някой нормален в класа той внимателно спира разговора колкото се може по-бързо. (Някакви ***** ми измислиха някакъв тъп прякор е има и по тъпи прякори) 8 клас съм в момента и в таз елитна гимназия, в която съм е и един от най-добрите ми приятели, но ми писна, че аз като съм в тея ***** в един клас и те само го базикат, но ако не бях в този клас с въпросните хора нямаше никакво внимание да му обърнат :( . Питах директорката дали мога да се преместя в неговият клас ( Запознах се с някои хора струват ми се симпатични) ,но за съжаление директорката отказа...
iFakesmile
01-30-2013, 08:22
При мен проблема са ми най-вече килограмите :@..
whitediamond - Хората, които питам са ми казвали, че най-вече ако сваля някое килце ще съм по-добре, но винаги когато се опитвам все не се получава..
whitediamond
01-30-2013, 19:52
iFakesmile
Консултирай се със специалист,ако наистина ти е проблем да отслабнеш. Може да си с такъв ген,ако в семейството ти има пълни. Едва ли някой от форума може да ти даде компетентен отговор,относно теглото ти.
iFakesmile
02-01-2013, 13:31
От семейството ми никой не е бил дебел, само аз и брат ми сме такива.. Не разбирам защо е така, ще видим да отидем на диетолог и да видим какво ще каже и пак ще пиша!
Поздрави!
TrollFaace
02-01-2013, 13:36
Логично е че е защото ядете по много ...
Ако те притесняват килограмите - диетолог и се запиши на фитнес, но със фитнес инструктор.
tania.kirova
02-11-2013, 15:51
А ако не ти се ходи на диетолог и още по-малко на фитнес (препоръчвам и 2-те макар да не съм фенка на фитнеса а на упражненията) погледни този сайт, много би ти помогнал, лично аз се храня доста здравословно и си правя тренировки в къщи. http://fitnesinstruktor.com/
Ееее, половината се филмирахте :X
Горе прекалихте с обидите и хейтовете!
Ако си малко по-пълен се раздвижи и се запиши на спорт, който ти харесва. Аз играя тенис (момиче съм и мога да кажа, че съм от малкото момичета :-D ), а то е много раздвижващ спорт. Събери се с 3-4 приятели и излезте навън да тренирате нещо. :-P А за училище... хм, и аз понякога не мога да се контролирам, но като първа стъпка, когато почнеш да говориш глупости се усети какви ги говориш и защо го правиш. След това поработи върху себе си и си казвай, че трябва да си затваряш устата на моменти. Пробвай известно време така.
Идеален момент да се промениш напълно е някаква голяма ваканция от сорта на лятната или зимната. За този период може да оформиш някоя-друга плочка и да станеш по-интересен за дамите :)
Успех!
thunderstruck5
02-11-2013, 17:50
Не съм ти чел всичките постове, ама по-добре първо отиди на диетолог, та след това взимай мерки. Гледай на живота по-оптимистично. Живота е пред теб и най-хубавите ти години предстоят. Само ще ти кажа, че злобата дърпа човека надолу. Прави само добро и не отмъщавай. Започни да гледаш на хората като сбор от добри качества и недостатъци. Един е слаб в една област, а друг-в друга. Като приемеш себе си - ще изчезне и завистта.
А като сгафиш или направиш някоя простотия, обърни го на майтап.
Опитай да си намериш някакво хоби, нещо, в което си добър и ти харесва да вършиш.
И така лека-полека всичко ще си дойде на мястото.
SHPAIdURmeN
02-11-2013, 19:17
Тялото, как е ? (към автора)
paolina13
02-12-2013, 16:09
здравей! Аз съм момиче. Прочетох за какво става на въпрос и един от въпросите ти е "Как да направя така, че да ме харесат?" ---> Аз миля, че трябва да се сдържаш да изръсваш простотии. И за момичетата.... аз искам те да не са грубияни и тъпанари дето само псуват насам и натам. Няма да имам нищо против, ако момче, дори и пълничко ме заговори. За мен важното е той да си служи с комплименти, да ухажва, а не да доказва що за стока е като ми показва компа си, лаптопа си, и всякакви предметни неща.... А доколкото до другите момчета, намери си едно момче с което да дружиш. А ако то познава други момчета, нека те запознае с тях. Между момчетата се дръж като момче. Малко по готино... как да ти обясня... има две момчета от моя клас, които постоянно се базикат едни с друг. Все се хилят. Забавляват се. Има и моменти където се обиждат но това не е свързано със истинска омраза, а като на приятели...
Изисква се коренна промяна в самия теб. Няма как да очакваш хората да те приемат за забавен, готин човек ако ти самия се смяташ за загубеняк и човек без приятели. Това с СМС-а разбираемо е, че те е отрязала така брутално. Я се вкарай ти самия на нейно място - да ти пише някаква си там тонове любовни признания. Как би реагирал? Искрено се замисли как би реагирал. Относно килата, те не са ти най-големия проблем. Промени начина по който възприемаш себе си и останалите. Вероятно и езика на тялото ти показва, че си несигурен в себе си. Направо изяж този сайт www.pickup-project.net. Има чудесни теми за изграждането на личността. Но цялата тази промяна ще отнеме доста време. Не очаквай моментално да станеш пич :D.
iFakesmile
02-13-2013, 14:05
Здравейте! Не бях писал много време в темата, и ето че сега е момента да добавя и аз нещо! Като цяло аз съм доста килограми, но като се замисля съм доста бърз човек.. Не знам как да ви го споделя, просто.. Онзи ден имахме гимнастика и трябваше да тичаме 150 метра, и аз дето съм 120кг ги направих за 23 секунди, лал? Тичах с двама които бяха по-слаби от мен и бях ги оставил на 50 метра назад.. Не знам просто.. А до това, чакайте, чакайте? Аз съм си романтик смисъл ако почна да заговарям някое момиче много лесно може да стане моя.. Просто проблема ми е тези килограми, а и най-вече гадното ми държание.. Понякога съм доста добър човек, а в други моменти лош..
paolina13
02-13-2013, 14:32
ако обичаш, сложи една твоя снимка тук... за да видим за какво става на въпрос...
Ако не знаеш как:
1. Избраната снимка я качваш в pricachi.com
2. Поставяш ни линка тук
3. Ние ще я видим :)
SHPAIdURmeN
02-13-2013, 15:40
Колко си висок ?
iFakesmile
02-13-2013, 16:07
1.72 - ПС. Които иска моя снимка, може да ме намери на ЛС, че не искам да си пускам снимките из интернета..
http://www.prikachi.com/images/467/5866467q.png - ето ви снимка, не се вижда лицето ми, но @ paolina1 видя моя снимка и лицето ми, определено!
paolina13
02-13-2013, 17:59
потвърждавам! :)
SHPAIdURmeN
02-13-2013, 19:19
потвърждавам! :)
Кое точно потвърждаваш ?
@ paolina1 видя моя снимка и лицето ми, определено!
^ това, предполагам :Д
autumn_eyes
02-13-2013, 20:08
Добре, бе човек!
Кажи ми какво харесват момичетата и какво най-много искат да има едно момче за да се поправя и да видя резултата!
И какво ако тичам? За тичането не ми е проблем и да тичам и да правя кардио нищо не се получава.. Нали преди тренирах и нищичко..
Оххх стига мрънка де. Хем искаш решение, хем на всичко предложено намираш недостатъци и извинения. Вземи се в ръце. Като момиче ще ти кажа какво мразим- МРЪНКАЛА. Всяко момиче иска момче, което да я защитава, а не да и реве на рамото. Тренирал бил- колко? седмица, месец, два? Не става от раз. Мини на режим, през ден във фитнеса и така за поне половин година и да видим дали няма да става.
TykaSePisheNick
02-15-2013, 10:23
Пичага, дай си шанс.Да си 120кг на 15 не е нормално и трябва ти да го знаеш.Ако ти не поработиш над въпроса няма кой друг да го направи.Започни да тренираш.Но си дай два-три месеца без кръшкане.Не изпускай тренировка, не яж боклуци.Трябва сам да видиш промяната за да повярваш, че е възможна.Казвам ти го като човек, в сходно на твоето положение.
iFakesmile
02-16-2013, 05:00
Да, много правилно Ви разбирам, но не знам просто.. Мързи ли ме, или просто нямам воля.. Искам да се променя - наистина, желая го, но е много трудно..
Мързи ли ме, или просто нямам воля..
И двете. Ама за да се промениш трябва сам да си го наложиш, нали разбираш? Пребори се с тези твои лоши черти.
whitediamond
02-16-2013, 07:02
iFakesmile отивай да тренираш,стига мързелува на компа.
И аз нещо много се запалих да тренирам,направо от другата седмица почвам .
Късмет в отслабването !
paolina13
02-16-2013, 08:08
Мързи ли ме, или просто нямам воля.. Искам да се променя - наистина, желая го, но е много трудно..
Просто нямам думи... постоянно казваш, че искаш да се промениш, а на всичко намираш оправдание. Щом не искаш да се променяш, остани си такъв! Всички ти казваме как може да се промениш, а ти само кусури намираш... :@
Аз все още мисля, че не само промени от към физиката му трябват, но както и да е.