Влез

View Full Version : Има ли смисъл да продължавам?

AirCrafter
01-20-2013, 10:49
Пак съм аз, пак същата история, същото момиче, но просто си я харесах... Ще започна да разказвам от начало. Ето я историята ми. Едно момиче преди около месец и половина се запозна с мен. Тя е от училището ми. Две години е по-малка от мен, а аз съм на 17. Признавам, не е от най-умните, ама си я харесах. Писах и веднъж в connected, бях пушил и я разпитвах кой си харесва, но тя не ме посочи мен, но пък бях в графата ''симпатични''. Засекох в автобуса, с който си пътувам за училище и разбрах, че живее една спирка след моята. Повечето пъти имам нулеви часове и свършвам с 1-2 часа по-рано от нея. До тук добре, случи се така, че се разбрахме да си ходим заедно, въпреки че аз и казах, че мога да я изчаквам след училище. Точно преди коледната ваканция я изчаках да свърши за да се прибираме заедно, чаках я 3 часа в най-големия студ, дори валеше и сняг. Добре видяхме се всичко беше добре, говорихме си някви неща, поканих я с мен да празнува нова година, когато се качихме в автобуса ми разгледа телефона, потънах в дън земя от срам, защото с един приятел през лятото УЖ щяхме да ходим на фитнес и се бях снимал за да вида ефект след време, като погледна снимката, на фитнес на ходихме, но поне тичах до нас, но това е друг тема... Тялото ми е не е лошо вече и на снимката не беше, но нямам нищо стегнато. Тя тънко ми каза, че трябва да почна да спортувам нещо. Аз се съгласих с нея, колкото да продължи и да не ме почне на тая тема. Вече беше дошла моята спирка, както казах тя живее на една спирка след моята и я питах дали иска да я изпратя, тя ми каза, че сигурно съм измръзнал и да се прибирам, иначе щяла да ме пребие. Аз обаче настоях и 'и казах, че тя дори не може да ме стигне за да ме удари. Явно не разбира от ебавка и ми се разсърди за това, че съм 'и казал, че е ниска. Явно 'и е комплекс това, знам ли, а тя наистина е ниска, около 1.60. Добре обаче не ми проговори и така до края на седмицата (след това идваше ваканцията), бях 'и писал дори два пъти по фейсбук, но тя не ми отговори. Оставих я настрана за известно време, просто ми стана малко тъпо, не 'и звъннах, не и писах, не я питах дали ще е с мен на нова година, не 'и честитих нова година. Абе изобщо нищо не се случваше, мина ваканцията не се бяхме виждали, засекохме се на път за даскало в автобуса, аз веднага я избъзиках, че ми е проговорила, а тя се направи на ударена и изобщо не си спомни... Все едно де аз 'и припомних, колкото на нея да не 'и се искаше. Аз обаче пак се заинтересувах от нея, пак почнах да я търся, обаче не 'и звънях, когато тръгвах към училище. Видях я няколко пъти да ходи за нулев, естествено имала ''среща'', така и не разбрах с кой, а на следващия ден ми каза, че била на консултация по някъв предмет. Това ще рече, че е ходила по-рано заради мен явно. Питах я миналата седмица да се видим, но тя в същия момент излизаше. Тази седмица вече беше спряла да харесва онова момче или поне така беше написала в аск-а си, а го беше харесвала 4 месеца. Този петък 'и звъннах да се прибираме заедно след училище, обаче тя беше с няква нейна приятелка на кафе. Вчера и писах, тя ми прати някво сърце - не знам защо, но все тая,направих се на луд все едно не съм го видял и питах я да излезем, тя пак излизаше в същия момент и се разбрахме, че вечерта ще се доразберем за утре, т.с. днес, но вечерта ми написа, че МАЙ имала да учи в неделята. И така за втори път отрязан от нея, се чудя въобще да се мъча ли, има ли смисъл? Не го ли вижда това, че я бях чакал 3 часа за да свърши, това че я поканих с мен на нова година?

Мерси на всички, които са прочели темата, отделили от своето време и помогнали на мен. :)

Amore-Mio*
01-20-2013, 11:14
Според мен спри да я търсиш.
Да не се прави на недостъпна и недостижима.
Не може вечно да й тичаш след гъза.

CLANA
01-20-2013, 11:33
Зарежи я!Много се дразня на такива несериозни хора.Като не желае да излезете, нека просто да ти го каже,а не непрекъснато да се оправдава като някоя тъпа кифла...

Psyko Nuts
01-20-2013, 17:03
Шестото ми чувство ми подсказва, че трябва да я оставиш. :D

gugenceto2
01-20-2013, 17:55
Оставяй я :)

ivo0698
01-20-2013, 18:22
Аз имам същия проблем само,че колкото и да се опитвам да забравя толкова повече не мога,защото я виждам през ден на тренировки.Това което ме притеснява е че през лятото всеки ден ще сме заедно по 3-4 часа.Макар че тя не показва никакви чувства към мен аз не се отказвам.Опитвам се да я впечатля с нещо на тренировка удар движение нещо от този сорт,но за сега нищо.Не мисля да се отказвам докато не тръгне с друг,пробвай всеки ден ако покаже някакви симпатии просто я целуни Успех!!!

AirCrafter
01-21-2013, 07:33
Ех.. Толкова много писах за 5 отговора. :(

Mimolinka
01-21-2013, 07:48
Че се е обидила от това че е ниска е явно сега иска да и ходиш по газа и според мен избягва срещите не може когато и напишеш тя все да излиза има нещо гнило когато я видиш или пишеш и кажи че я харесваш и искаш да сте заедно ако и тогава те отреже зарежи няма смисчл

game
01-21-2013, 21:20
Не се отказвай.. ;)

idontunderstand
01-22-2013, 12:24
Опитай още един път,направи така,че да излезете или да бъдете някъде заедно.. Прекарайте един хубав ден(ако е възможно ;д) и след това и признай чувствата си :) Но не мисля,че трябва да се отказваш..

AirCrafter
01-22-2013, 23:08
Благодаря на всички отговорили. :)

Pid
01-23-2013, 11:59
Опитай още веднъж и ако не стане я забрави.Може и наистина да е имала работа/трябвало е да учи все пак пробвай, а ако пак се оправдае я питай в прав текст.Успех.

sweetka_96
01-23-2013, 12:15
Не се отказвай.. ;)

И какъв би бил смисъла да продължава да се занимава с нея?! В това положение до никъде няма да стигне..
Пич, според мен я остави и продължи напред. Спри да и звъниш, да искаш да се срещате и т.н. Ако има нещо към теб ( в което се съмнявам..) тя сама ще те потърси.. ;)

HollyGolightly
01-23-2013, 13:18
Колко пъти е трябвало тя да те отреже, за да се сетиш, че тя не е заинтересована в момента. Просто я игнорирай за известно време. Нито и пиши, нито нищо. Или ще спреш да я харесваш, или ще я накараш да се замисли и да ти обърне повече внимание.

AirCrafter
01-23-2013, 16:33
Колко пъти е трябвало тя да те отреже, за да се сетиш, че тя не е заинтересована в момента. Просто я игнорирай за известно време. Нито и пиши, нито нищо. Или ще спреш да я харесваш, или ще я накараш да се замисли и да ти обърне повече внимание.

Точно сега ми звънна за да ме пита дали ще се прибираме заедно и дали съм свършил училище. Аз съм се прибрал отдавна, но... не знам какво да мисля вече.

AirCrafter
01-23-2013, 16:34
И какъв би бил смисъла да продължава да се занимава с нея?! В това положение до никъде няма да стигне..
Пич, според мен я остави и продължи напред. Спри да и звъниш, да искаш да се срещате и т.н. Ако има нещо към теб ( в което се съмнявам..) тя сама ще те потърси.. ;)

Тогава защо тя се запозна тя с мен?