- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл да продължавам?
Пак съм аз, пак същата история, същото момиче, но просто си я харесах... Ще започна да разказвам от начало. Ето я историята ми. Едно момиче преди около месец и половина се запозна с мен. Тя е от училището ми. Две години е по-малка от мен, а аз съм на 17. Признавам, не е от най-умните, ама си я харесах. Писах и веднъж в connected, бях пушил и я разпитвах кой си харесва, но тя не ме посочи мен, но пък бях в графата ''симпатични''. Засекох в автобуса, с който си пътувам за училище и разбрах, че живее една спирка след моята. Повечето пъти имам нулеви часове и свършвам с 1-2 часа по-рано от нея. До тук добре, случи се така, че се разбрахме да си ходим заедно, въпреки че аз и казах, че мога да я изчаквам след училище. Точно преди коледната ваканция я изчаках да свърши за да се прибираме заедно, чаках я 3 часа в най-големия студ, дори валеше и сняг. Добре видяхме се всичко беше добре, говорихме си някви неща, поканих я с мен да празнува нова година, когато се качихме в автобуса ми разгледа телефона, потънах в дън земя от срам, защото с един приятел през лятото УЖ щяхме да ходим на фитнес и се бях снимал за да вида ефект след време, като погледна снимката, на фитнес на ходихме, но поне тичах до нас, но това е друг тема... Тялото ми е не е лошо вече и на снимката не беше, но нямам нищо стегнато. Тя тънко ми каза, че трябва да почна да спортувам нещо. Аз се съгласих с нея, колкото да продължи и да не ме почне на тая тема. Вече беше дошла моята спирка, както казах тя живее на една спирка след моята и я питах дали иска да я изпратя, тя ми каза, че сигурно съм измръзнал и да се прибирам, иначе щяла да ме пребие. Аз обаче настоях и 'и казах, че тя дори не може да ме стигне за да ме удари. Явно не разбира от ебавка и ми се разсърди за това, че съм 'и казал, че е ниска. Явно 'и е комплекс това, знам ли, а тя наистина е ниска, около 1.60. Добре обаче не ми проговори и така до края на седмицата (след това идваше ваканцията), бях 'и писал дори два пъти по фейсбук, но тя не ми отговори. Оставих я настрана за известно време, просто ми стана малко тъпо, не 'и звъннах, не и писах, не я питах дали ще е с мен на нова година, не 'и честитих нова година. Абе изобщо нищо не се случваше, мина ваканцията не се бяхме виждали, засекохме се на път за даскало в автобуса, аз веднага я избъзиках, че ми е проговорила, а тя се направи на ударена и изобщо не си спомни... Все едно де аз 'и припомних, колкото на нея да не 'и се искаше. Аз обаче пак се заинтересувах от нея, пак почнах да я търся, обаче не 'и звънях, когато тръгвах към училище. Видях я няколко пъти да ходи за нулев, естествено имала ''среща'', така и не разбрах с кой, а на следващия ден ми каза, че била на консултация по някъв предмет. Това ще рече, че е ходила по-рано заради мен явно. Питах я миналата седмица да се видим, но тя в същия момент излизаше. Тази седмица вече беше спряла да харесва онова момче или поне така беше написала в аск-а си, а го беше харесвала 4 месеца. Този петък 'и звъннах да се прибираме заедно след училище, обаче тя беше с няква нейна приятелка на кафе. Вчера и писах, тя ми прати някво сърце - не знам защо, но все тая,направих се на луд все едно не съм го видял и питах я да излезем, тя пак излизаше в същия момент и се разбрахме, че вечерта ще се доразберем за утре, т.с. днес, но вечерта ми написа, че МАЙ имала да учи в неделята. И така за втори път отрязан от нея, се чудя въобще да се мъча ли, има ли смисъл? Не го ли вижда това, че я бях чакал 3 часа за да свърши, това че я поканих с мен на нова година?
Мерси на всички, които са прочели темата, отделили от своето време и помогнали на мен.![]()
Според мен спри да я търсиш.
Да не се прави на недостъпна и недостижима.
Не може вечно да й тичаш след гъза.
Зарежи я!Много се дразня на такива несериозни хора.Като не желае да излезете, нека просто да ти го каже,а не непрекъснато да се оправдава като някоя тъпа кифла...
Шестото ми чувство ми подсказва, че трябва да я оставиш.![]()
Аз имам същия проблем само,че колкото и да се опитвам да забравя толкова повече не мога,защото я виждам през ден на тренировки.Това което ме притеснява е че през лятото всеки ден ще сме заедно по 3-4 часа.Макар че тя не показва никакви чувства към мен аз не се отказвам.Опитвам се да я впечатля с нещо на тренировка удар движение нещо от този сорт,но за сега нищо.Не мисля да се отказвам докато не тръгне с друг,пробвай всеки ден ако покаже някакви симпатии просто я целуни Успех!!!
Ех.. Толкова много писах за 5 отговора.![]()
Че се е обидила от това че е ниска е явно сега иска да и ходиш по газа и според мен избягва срещите не може когато и напишеш тя все да излиза има нещо гнило когато я видиш или пишеш и кажи че я харесваш и искаш да сте заедно ако и тогава те отреже зарежи няма смисчл
Опитай още един път,направи така,че да излезете или да бъдете някъде заедно.. Прекарайте един хубав ден(ако е възможно ;д) и след това и признай чувствата сиНо не мисля,че трябва да се отказваш..
Благодаря на всички отговорили.![]()
Опитай още веднъж и ако не стане я забрави.Може и наистина да е имала работа/трябвало е да учи все пак пробвай, а ако пак се оправдае я питай в прав текст.Успех.
Колко пъти е трябвало тя да те отреже, за да се сетиш, че тя не е заинтересована в момента. Просто я игнорирай за известно време. Нито и пиши, нито нищо. Или ще спреш да я харесваш, или ще я накараш да се замисли и да ти обърне повече внимание.