PDA

View Full Version : това ли е чувството?

stynioo
01-20-2013, 17:45
значи става въпрос за едно момиче , което след като се срещнем или просто я видя някъде ии буквално всички мисли от главата ми изчезват .. виждам само нея , дори не мисля за някакъв физически контакт , мога да стоя и да я гледам с часове .. нали някой път като видиш момиче и си казваш "много е добре , к'во ли ще прави в леглото" нещо такова .. при мен го няма даже не съм си помислял за това.. таа това ли е да си влюбен?

xoxi
01-20-2013, 18:13
Не.

stynioo
01-20-2013, 18:20
това е добре , дано да е нещо моментно.

Amore-Mio*
01-20-2013, 22:56
Чувството да си влюбен за мен е нещо много по-различно от твоето моментно състояния.
Да искаш да правиш всичко с този човек, да сте заедно /всякак/, да заема голяма или всичката част от мислите ти и така нататък.

just_a_girl2007
01-20-2013, 23:09
значи става въпрос за едно момиче , което след като се срещнем или просто я видя някъде ии буквално всички мисли от главата ми изчезват .. виждам само нея , дори не мисля за някакъв физически контакт , мога да стоя и да я гледам с часове .. нали някой път като видиш момиче и си казваш "много е добре , к'во ли ще прави в леглото" нещо такова .. при мен го няма даже не съм си помислял за това.. таа това ли е да си влюбен?

това е обсебване или мания

klimatronik
01-21-2013, 11:13
Tova e nachalniq stadii
a i liubovta e vid obsebvane i ludost!