View Full Version : Хванах брат ми с мой дрехи.
Здравейте, нова съм тук и не зная дали точно тук трябва да поставя темата. Имам сериозен проблем и не знам какво да мисля и да правя. На 21 съм, а имам брат на 17, живеем с него и с майка ни, защото баща ни ни изостави. Преди няколко дни се прибрах от работа по-рано, защото не се чувствах добре и явно братчето ми не е очаквало това, защото като се прибрах го хванах да стои пред огледалото, надупен с една моя секси нощничка, а отдолу с мой прашки и сутиен... направо бях като гръмната, а той ужасно се уплаши, затвори се в стаята си и само отвори, та да ми хвърли дрехите.. За дрехите ми стана гадно, но не те са най-важното.. Не знам какво да мисля и да правя, не съм казала на майка, но когато се опитах да го попитам затова, той само каза забрави и не очаквай да ти кажа нещо. Казах му, че няма да го издам и че може да ми сподели, а той ми каза, че е искал да види какво е. Чудя се дали е гей, или просто е искал да експериментира, но ако го бяхте видяли как се беше надупил и си гледаше дупето... все едно е някоя кифла. А всъщност като се замисля преди съм си намирала понякога бельото не така, както съм го оставяла. Обаче тогава не съм обърнала внимание, ама ето сега се замислям... Какво да правя, хора? Посъветвайте ме, да кажа ли на майка ни, или да запазя тайната на братчето си за сега и да видим натам какво ще стане? Ще публикувам темата и в някой друг сайт, защото ми се иска да събера повече мнение и да разреша проблема.
TrollFaace
01-21-2013, 20:34
добре ли му стоеше ?
добре ли му стоеше ?
A troll being troll.
Epic troll is epic.
По-добре не казвай на майка си. И да, според мен е гей - травестит
Според мен е най-добре да се опиташ да поговориш с него, дори и да не иска. Виж да е някое момченце на 5 годинки айде :D ама той вече е голям и не ми се струва нормално да ги прави тия неща. По-добре се опитай да поговориш с него и до последно се опитвай да разбереш какво става, иначе де да го знаеш, може за някоя коледа да си доведе някое гадже от мъжки пол...
DieselBlood
01-22-2013, 00:39
Мдаа, чувството някой да облече твои дрехи и на него да му стоят по-добре отколкото на теб...
sexa_na_kompleksa
01-22-2013, 11:07
Опитай се пак да поговориш с него - кажи му, че го разбираш и подкрепяш и т.н. А на майка ти по-добре не казвай за сега, нека той сам й каже, ако прецени.
TrollFaace
01-22-2013, 11:29
Опитай се пак да поговориш с него - кажи му, че го разбираш и подкрепяш и т.н. А на майка ти по-добре не казвай за сега, нека той сам й каже, ако прецени.
че го подкрепя да ходи с женски дрехи ?
добра логика
sexa_na_kompleksa
01-22-2013, 11:48
Да.
А ако ти не я разбираш, проблемът не е мой. : )
Ако не си troll(малко ме съмнява)причината по-малкия ти брат да прави такива неща е че както каза баща ви е изоставил и няма авторитетна мъжка фигура в живота си и затова иначе не казвай на майка си той сам трябва да каже
mrankoniiii
01-22-2013, 18:10
добре ли му стоеше ?
:D
HollyGolightly
01-23-2013, 02:15
моИ дрехи, как не ги научихте тези правила кога се слага И и кога се слага Й?
добре ли му стоеше ?
:D :D :D ..
SHPAIdURmeN
01-23-2013, 21:45
Авторке ти с написването на темата го издаде :D. Май е доста голям за да си прави баш такива експерименти, но не знам щом го е хванало якия срам може и да е било експерименти.
Попитай го дали е било експеримент ако ти каже веднага "да" или се замисли и пак ти каже "да" без да се аргументира, възможно е да те лъже, но все пак, го попитай защо.... би трябвало да разбереш дали те лъжи или не, все пак ти е брат, връзка ау.
Забелязах, че имаш съмнения за него да не би и преди да е правил подобни гафове ?
Той е голям ... Каквото и да говориш предполагам че няма да промениш нагласата му , но поне може да му кажеш да не ти бара дрехите вече .... Разбери къде му е слабото място и го използвай в твоя полза ... Заплаши го че си го снимала с телефон , и ще покажеш снимката на приятелите му , нещо от сорта да се стресне малко ...
strawberry88
01-24-2013, 16:24
^Това е гадно. :?
Не казвай на майка ви според мен.Говори с него, но не казвай на друг.
magneticfields
01-24-2013, 17:43
Очевидно е педал.
Amore-Mio*
01-24-2013, 19:59
Говори САМО с него, без да го издаваш на мама, приятели и така нататък.
Възможно е просто да е искал да се види, да експериментира.
SummerHit
01-25-2013, 22:55
Следващия път като майка ви я няма или пък няма да ви се натресе отиваш в стаята му или го хващаш като се разминете в коридора и настояваш да говорите. Обясни му че няма да кажеш на никой(брат и сестра сте все пак, и то не малки, трябва да си имате доверие) дори да се окаже че е гей няма страшно, всеки си избира какъв да е, а пък ако стане така за да не се почувства зле от реакцията ти се опитай да замажеш с нещо от сорта на "само не ми обличай дрехите :D"
rihanna_shakira
01-26-2013, 00:41
Ами лекинко на тролче ми идва тая темичка . Ако моят брат го бях хванала така щях да му счупя и двете ръце .
NomNomNom
01-26-2013, 10:58
Ще публикувам темата и в някой друг сайт, защото ми се иска да събера повече мнение и да разреша проблема.
трол
Delvecchio
01-26-2013, 11:10
Следващия път като майка ви я няма или пък няма да ви се натресе отиваш в стаята му или го хващаш като се разминете в коридора и настояваш да говорите. Обясни му че няма да кажеш на никой(брат и сестра сте все пак, и то не малки, трябва да си имате доверие) дори да се окаже че е гей няма страшно, всеки си избира какъв да е, а пък ако стане така за да не се почувства зле от реакцията ти се опитай да замажеш с нещо от сорта на "само не ми обличай дрехите :D"
аватарът ти е :grin:
kolegata88
01-26-2013, 19:59
Брат ти е жив педеруга
kotenciiity
01-27-2013, 11:15
Ооо! И аз веднъж преди 8-9 години (била сам на 7-8), видях през ключалката на спалнята по-големия ми брат, тогава е бил на 11-12, с мой потник и със сутиен на мама ;д иии тогава ми беше смешно, обаче 7 години по-късно истината излезе наяве! И сега все едно имам по-голяма сестра :D Брат ми се оказа гей ! Не искам да те плаша... Само споделям! :D
sexa_na_kompleksa
01-27-2013, 12:08
Няма нищо лошо в това да си с различна сексуална ориентация...
Авторке, какво стана,има ли развитие по въпроса? : )
ronaldinio337
01-27-2013, 12:13
ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД ДД
nosense654
01-27-2013, 20:29
http://www.google.bg/search?q=bart+simpson+girl&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=bg&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=zJsFUbydE8_CtAbq0YHADA&biw=1366&bih=630&sei=05sFUfDcJ43Esgbr5YHYDA#um=1&hl=bg&tbo=d&tbm=isch&sa=1&q=bart+milhouse++girl&oq=bart+milhouse++girl&gs_l=img.3...34000.37737.0.37959.10.10.0.0.0.0.122 .907.9j1.10.0...0.0...1c.1.QXnSgvjbjDw&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41524429,d.Yms&fp=5559b294ad6a2575&biw=1366&bih=667&imgrc=l9xJ1ETGG3-AsM%3A%3BvfyJfF3cIhVKSM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.p hotobucket.com%252Falbums%252Fv180%252FKevinRyman% 252FMilhouse2.gif%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.militar yphotos.net%252Fforums%252Fshowthread.php%253F1665 86-School-Says-Boy-Can-t-Dress-Like-Girl%252Fpage4%3B503%3B600
Подобно?
Според мен не казвай на майка си,защото така ще изгуби доверието ти.Може да има някакви наклонности..на мен вече тези неща не ми се виждат странни.Опитай все пак по някакъв начин да поговорите..
TrollFaace
01-28-2013, 11:27
Не виждате ли че e трол ама вие си отговаряте ...