.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Jessie*
    Guest

Хванах брат ми с мой дрехи.

Здравейте, нова съм тук и не зная дали точно тук трябва да поставя темата. Имам сериозен проблем и не знам какво да мисля и да правя. На 21 съм, а имам брат на 17, живеем с него и с майка ни, защото баща ни ни изостави. Преди няколко дни се прибрах от работа по-рано, защото не се чувствах добре и явно братчето ми не е очаквало това, защото като се прибрах го хванах да стои пред огледалото, надупен с една моя секси нощничка, а отдолу с мой прашки и сутиен... направо бях като гръмната, а той ужасно се уплаши, затвори се в стаята си и само отвори, та да ми хвърли дрехите.. За дрехите ми стана гадно, но не те са най-важното.. Не знам какво да мисля и да правя, не съм казала на майка, но когато се опитах да го попитам затова, той само каза забрави и не очаквай да ти кажа нещо. Казах му, че няма да го издам и че може да ми сподели, а той ми каза, че е искал да види какво е. Чудя се дали е гей, или просто е искал да експериментира, но ако го бяхте видяли как се беше надупил и си гледаше дупето... все едно е някоя кифла. А всъщност като се замисля преди съм си намирала понякога бельото не така, както съм го оставяла. Обаче тогава не съм обърнала внимание, ама ето сега се замислям... Какво да правя, хора? Посъветвайте ме, да кажа ли на майка ни, или да запазя тайната на братчето си за сега и да видим натам какво ще стане? Ще публикувам темата и в някой друг сайт, защото ми се иска да събера повече мнение и да разреша проблема.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    добре ли му стоеше ?

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    добре ли му стоеше ?
    A troll being troll.
    Epic troll is epic.

По-добре не казвай на майка си. И да, според мен е гей - травестит

Според мен е най-добре да се опиташ да поговориш с него, дори и да не иска. Виж да е някое момченце на 5 годинки айде ама той вече е голям и не ми се струва нормално да ги прави тия неща. По-добре се опитай да поговориш с него и до последно се опитвай да разбереш какво става, иначе де да го знаеш, може за някоя коледа да си доведе някое гадже от мъжки пол...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Мдаа, чувството някой да облече твои дрехи и на него да му стоят по-добре отколкото на теб...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Опитай се пак да поговориш с него - кажи му, че го разбираш и подкрепяш и т.н. А на майка ти по-добре не казвай за сега, нека той сам й каже, ако прецени.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Опитай се пак да поговориш с него - кажи му, че го разбираш и подкрепяш и т.н. А на майка ти по-добре не казвай за сега, нека той сам й каже, ако прецени.
    че го подкрепя да ходи с женски дрехи ?
    добра логика

Да.
    А ако ти не я разбираш, проблемът не е мой. : )

Ако не си troll(малко ме съмнява)причината по-малкия ти брат да прави такива неща е че както каза баща ви е изоставил и няма авторитетна мъжка фигура в живота си и затова иначе не казвай на майка си той сам трябва да каже
    Последно редактирано от Vici0us : 01-23-2013 на 08:59

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    добре ли му стоеше ?
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

моИ дрехи, как не ги научихте тези правила кога се слага И и кога се слага Й?

Голям фен Аватара на s40t4
    добре ли му стоеше ?
    ..

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Авторке ти с написването на темата го издаде . Май е доста голям за да си прави баш такива експерименти, но не знам щом го е хванало якия срам може и да е било експерименти.

Попитай го дали е било експеримент ако ти каже веднага "да" или се замисли и пак ти каже "да" без да се аргументира, възможно е да те лъже, но все пак, го попитай защо.... би трябвало да разбереш дали те лъжи или не, все пак ти е брат, връзка ау.

Забелязах, че имаш съмнения за него да не би и преди да е правил подобни гафове ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на SurfSky
    Той е голям ... Каквото и да говориш предполагам че няма да промениш нагласата му , но поне може да му кажеш да не ти бара дрехите вече .... Разбери къде му е слабото място и го използвай в твоя полза ... Заплаши го че си го снимала с телефон , и ще покажеш снимката на приятелите му , нещо от сорта да се стресне малко ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Това е гадно.
    Не казвай на майка ви според мен.Говори с него, но не казвай на друг.

Очевидно е педал.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говори САМО с него, без да го издаваш на мама, приятели и така нататък.
    Възможно е просто да е искал да се види, да експериментира.

Следващия път като майка ви я няма или пък няма да ви се натресе отиваш в стаята му или го хващаш като се разминете в коридора и настояваш да говорите. Обясни му че няма да кажеш на никой(брат и сестра сте все пак, и то не малки, трябва да си имате доверие) дори да се окаже че е гей няма страшно, всеки си избира какъв да е, а пък ако стане така за да не се почувства зле от реакцията ти се опитай да замажеш с нещо от сорта на "само не ми обличай дрехите "

Ами лекинко на тролче ми идва тая темичка . Ако моят брат го бях хванала така щях да му счупя и двете ръце .

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Jessie* Виж мнението
    Ще публикувам темата и в някой друг сайт, защото ми се иска да събера повече мнение и да разреша проблема.
    трол
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от SummerHit Виж мнението
    Следващия път като майка ви я няма или пък няма да ви се натресе отиваш в стаята му или го хващаш като се разминете в коридора и настояваш да говорите. Обясни му че няма да кажеш на никой(брат и сестра сте все пак, и то не малки, трябва да си имате доверие) дори да се окаже че е гей няма страшно, всеки си избира какъв да е, а пък ако стане така за да не се почувства зле от реакцията ти се опитай да замажеш с нещо от сорта на "само не ми обличай дрехите "
    аватарът ти е

Брат ти е жив педеруга

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    Ооо! И аз веднъж преди 8-9 години (била сам на 7-, видях през ключалката на спалнята по-големия ми брат, тогава е бил на 11-12, с мой потник и със сутиен на мама ;д иии тогава ми беше смешно, обаче 7 години по-късно истината излезе наяве! И сега все едно имам по-голяма сестра Брат ми се оказа гей ! Не искам да те плаша... Само споделям!

Няма нищо лошо в това да си с различна сексуална ориентация...

Авторке, какво стана,има ли развитие по въпроса? : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си