View Full Version : 2 хапчета ескапел...
Здравейте.Може да изглежда глупаво,но да...В рамките на 12 часа приятелката ми пи 2 ескапела.Първия път тя доста избърза и се наложи да ходим да купуваме.Втория път...о боже,скъсахме презерватив... и отидохме пак.За вторият път аз свърших отвън,усетих се.И да поясня,че и първият път не свърших в нея..
Та да идем на въпроса...
След седмица тя получи кръвотечение,което каза,че уж било цикъла.След 2 седмици пак кръвотечение.Направи си тест - отрицателен.Моля ви,без подигравки,без базици,има ли повод за притеснение.Тя ме успокоява,но аз вече на кардиолог ходих заради това нещо..наистина е сериозно,много се притеснявам...
Абе пич не знам...ама така й са се разбъркали хормоните от тея хапчета...та всичко може да се очаква. Да се косултира с лекар, а и на упътването трябва да пише както се прави при предозиране. Пък и доста тъпо сте постъпили-след 1-вото хапче...72 часа тя няма как да забременее дори и 5 пъти да свършиш в нея - или поне аз така разбирам идеята на самия Ескапел.
mimsssssss
01-21-2013, 23:47
Ти ходиш на кардиолог, а тя гинеколог не смята ли да посети?
Щом не си и свършал вътре, защо по дяволите тя пие Ескапел?
DragonLady
01-21-2013, 23:52
Изобщо не е трябвало да пие ескапел щом си свършил извън нея и 2та пъти, а ти си я натъпкал с 2 ...Как очаваш хормоните и да са в ред след подобен шок, който сте причинили на огранизма и?
Отидох един път само..
Ами първия път беше анти-конти.. така да го нарека.. в смисъл тя толкоз възбудена,че правеше глупости и тъй..мисля,че избързахме с ескапела.
Втория път скъсахме гумата,е пак свърших отвън,ама от къде да знае човек...
Идеята за гинеколог е добра,но тя не иска тяхните да разбират. :) Ама,че ще ме приключи не и пука май.
То ясно,че е предозирано....интересува ме дали да се беся,така да се каже.
DragonLady
01-21-2013, 23:55
То ясно,че е предозирано....интересува ме дали да се беся,така да се каже.
Тоз пък да се беси ... По-добре се научи как да слагаш правилно презерватива, че да не се къса ( демек да няма въздух в него ). И приятелката ти да не пие ескапели за щяло и не щяло.
То,ако само от въздух се късаше..
А по-добре било значи..Главният въпрос е,дали след тия 2 ескапела е станал фал,освен с нейните хормони.
Абе пич не знам...ама така й са се разбъркали хормоните от тея хапчета...та всичко може да се очаква. Да се косултира с лекар, а и на упътването трябва да пише както се прави при предозиране. Пък и доста тъпо сте постъпили-след 1-вото хапче...72 часа тя няма как да забременее дори и 5 пъти да свършиш в нея - или поне аз така разбирам идеята на самия Ескапел.
Тва са глупости,брат.На листовката пише,че не предпазва,ако се пие преди секс.
mimsssssss
01-22-2013, 00:00
Отидох един път само..
Ами първия път беше анти-конти.. така да го нарека.. в смисъл тя толкоз възбудена,че правеше глупости и тъй..мисля,че избързахме с ескапела.
Втория път скъсахме гумата,е пак свърших отвън,ама от къде да знае човек...
Идеята за гинеколог е добра,но тя не иска тяхните да разбират. :) Ама,че ще ме приключи не и пука май.
От къде да знае човек ли? :D Като посещава часовете по Биология в училище.
Има за какво да се притеснявате, тези кръвотечения на 2 седмици не са нормални.
И тя какво се притеснява за техните да не разберат - посещенията при гинеколог са задължителни на 6 месеца за момичета, които водят полов живот. И няма нищо срамно да отиде, дори само за единият преглед.
Ако бях аз да съм отишъл..ама тя се страхува от доктори явно.
Добре де,мамка му...след като теста е показал отрицателен, има ли за кво да се притесняваме?
mimsssssss
01-22-2013, 00:14
Дали е бременна или не ви е най-малкият проблем.
Тя е взела двойна доза хормони. На листовката пишеше мисля, че до 6 месеца да не се взима друго хапче, тя го е взела в рамките на 24 часа. А хормоните в големи дози не правят нищо хубаво.
И за стотен път повтарям, да, има за какво да се притеснява. Нека отиде на гинеколог, да и пусне и едни кръвни.
Далеч не си запозната с обстоятелствата,за да твърдиш,че е малък проблем. :)
Каквото зависи от мен ще го направя,това дали тя ще отиде си зависи от нея.
mimsssssss
01-22-2013, 00:41
Малък проблем от към физическото и' здраве. Това, че сте малки, правите секс и не може да си понесете последиците си е ваша работа и ваш си проблем.
Обикновено хората правят секс за удоволствие и с цел забременяване и едно бебе е хубава новина.
Само не ми отговори на въпроса, защо е взела Ескапел, след като не си свършвал в нея?
shmatarok
01-22-2013, 01:29
ОООМГ! Ама сте такива идиоти! Да си завързвате гащите бързо и никакъв секс повече!
Не е бременна, ама да не очаква нормален цикъл следващите няколко месеца. И да бяга при лекар, че кой знае кви сте ги забъркали! А ти, вместо да се чудиш дали ще ставаш татко или не, най-добре си дръж оная работа в гащите, докато не се образовате достатъчно, че да знаете, че ескапел не е бонбони тик-так и предозирането му е опасно!
SisiStrange
01-22-2013, 04:16
Вече накъдето и да се обърна всички или предозират, или сами се лекуват с някакви измислени хапчета. Започвам да си мисля, че не е толкова лоша идея да се сложи реален бан на 90% от лекарствата да са с предписание. Това ще прецака нормалните хора, които имат идея как се чете и могат да си прочетат листовката, но пък може би ще предотврати доста такива психарии.
Не знам какъв е ефекта от 2 хапчета ескапел един след друг. Знам, че след 1 единствено, на моя приятелка спря да и идва за нам си колко месеца и се оплакваше от куп други неща.
nymphadora
01-22-2013, 05:20
Този Ескапел бих го изпила само внай-най краен случай,пък какво остава за 2 хапчета..
Авторе,приятелката ти изчислява ли си овулацията?И знаете ли двамата,че ако няма овулация+сперма,няма бебе?
Стига сте ме хулили,моля.Просто поисках мнение и отг. на въпросите,а получих баси хуленето от някои съфорумници.Не можете ли по-спокойно да я карате ? Знам,че е опасно хапчето,още някой да го напише? Просто тъй се случи..Идиоти,не идиоти всеки греши...да съм си държал оная работа в гащите и никакъв секс..ам да ти кажа,понякога колкото и да внимаваш,ако партньорът/ката ти не се интересува от последствията ти как можеш да предпазиш,колкото и да внимаваш.Аз му викам ненаситна работа,но колкото и да ви обяснявам кое,как е все ще съм черната овца заради двата хапа.
Иии да,колкото и да ме помислите за хейтър,в тоя форум винаги някои персони прекаляват.Ейй,кво ви пречи просто да дадете мнение без да давате наставления и да отправяте забрани като мои или нечий родители ? :)
Този Ескапел бих го изпила само внай-най краен случай,пък какво остава за 2 хапчета..
Авторе,приятелката ти изчислява ли си овулацията?И знаете ли двамата,че ако няма овулация+сперма,няма бебе?
Може би ще прозвучи смешно,но тя ето как ми казва: "Оффф милооо,това са женски работи,кво те бърка",а аз се интересувам,но уви не получавам съответното инфо.
при всеки последиците от ескапел са различни,при някои ги има при други-не.
При мен лично нямаше абсолютно нищо като ефект,и цикъла си ми дойде навреме и всичко си беше както трябва.
За 2 хапчета за толкова кратък период.. не знам.
Малък проблем от към физическото и' здраве. Това, че сте малки, правите секс и не може да си понесете последиците си е ваша работа и ваш си проблем.
Обикновено хората правят секс за удоволствие и с цел забременяване и едно бебе е хубава новина.
Само не ми отговори на въпроса, защо е взела Ескапел, след като не си свършвал в нея?
Ами виж какво...проблеми до сега не съм имал относно секса.На всеки се случва да сгафи. Постъпих малко като дете,което се е изплашило от мечка.При скъсан презерватив на върха на удоволствието ми кажи,дали пък няма да се притесняваш като свърваш ?
Хубава новина е,разбира се,но за тези,които го искат.Знам,че не се забременява и толкоз лесно,амаа в такива моменти тъй става,когато момичето се стресира и не знаеш на къде да поемеш.Та толкова....не си хич съпричастна,както и да е :)
при всеки последиците от ескапел са различни,при някои ги има при други-не.
При мен лично нямаше абсолютно нищо като ефект,и цикъла си ми дойде навреме и всичко си беше както трябва.
За 2 хапчета за толкова кратък период.. не знам.
Тя и преди това е пила ескапел и каза,че е нямало проблеми,всичко било точно.
Violenza
01-22-2013, 08:31
Тя е малоумна и въобще не знае какво си причинява с тия хапчета. Трябва да посети гинеколог, за да й се обясни малко как стават бебетата и как да се пазите. Ти и ти уж много знаеш, ама толкова ти е и на теб сексуалната култура.
Като цяло, по-добре не правете повече опити да се размножавате.
Wednesday666
01-22-2013, 09:28
Стига сте ме хулили,моля.Просто поисках мнение и отг. на въпросите,а получих баси хуленето от някои съфорумници.Не можете ли по-спокойно да я карате ? Знам,че е опасно хапчето,още някой да го напише? Просто тъй се случи..
Иии да,колкото и да ме помислите за хейтър,в тоя форум винаги някои персони прекаляват.Ейй,кво ви пречи просто да дадете мнение без да давате наставления и да отправяте забрани като мои или нечий родители ? :)
Така, сега и аз ще се включа към хулещата те група.
Защото наистина си изключително глупав.
Интересуваш се ти, обаче не ТИ си изпил хапчетата.
Притеснен можеш да си колкото си щеш, не си излял един милион хормони в своето тяло.
И да, трябва да се забрани секса за малоумници като теб.
Точно за обиждане си, защото тва не е едно просто удоволствие.
На мъжете ви е лесно - свършил, не свършил - бягай да пиеш Ескапел, шот съм велик и не ми се става татко.
И тя е проста, и двамата сте просто .. без думи.
Ся, ще си търпите последствията.
Да не мислиш, че тия листовки са писани ей така, шот не са си имали друга работа фармацевти, лекари и т.н.?
Да ти отговоря на въпроса - кажи на умната си приятелка да си наляга парцалките и да отива на гинеколог. Един Господ знае какво й се случва в организма, дори и тя да не го усеща.
Така, сега и аз ще се включа към хулещата те група.
Защото наистина си изключително глупав.
Интересуваш се ти, обаче не ТИ си изпил хапчетата.
Притеснен можеш да си колкото си щеш, не си излял един милион хормони в своето тяло.
И да, трябва да се забрани секса за малоумници като теб.
Точно за обиждане си, защото тва не е едно просто удоволствие.
На мъжете ви е лесно - свършил, не свършил - бягай да пиеш Ескапел, шот съм велик и не ми се става татко.
И тя е проста, и двамата сте просто .. без думи.
Ся, ще си търпите последствията.
Да не мислиш, че тия листовки са писани ей така, шот не са си имали друга работа фармацевти, лекари и т.н.?
Да ти отговоря на въпроса - кажи на умната си приятелка да си наляга парцалките и да отива на гинеколог. Един Господ знае какво й се случва в организма, дори и тя да не го усеща.
Прекаляваш доста.Това,което ти ми го написа,са го написали другите преди теб.Със или без твоите обиди ми е все тая :)
Относно гиниколога ще иде,а ти можеш да сърбаш попара,ако ме разбираш.Малоумен е автора на коментар номер 25,тъй като вместо да каже нещо смислено хули и обижда.И да ти разясня нещо - ние ще се оправим,ама твоята простотия ще си остане.Ето затова сме България.Айде по живо и по здраво.Добре,че има такива като теб, да се явяват великите мислители.
Wednesday666
01-22-2013, 10:04
Прекаляваш доста.Това,което ти ми го написа,са го написали другите преди теб.Със или без твоите обиди ми е все тая :)
Относно гиниколога ще иде,а ти можеш да сърбаш попара,ако ме разбираш.Малоумен е автора на коментар номер 25,тъй като вместо да каже нещо смислено хули и обижда.И да ти разясня нещо - ние ще се оправим,ама твоята простотия ще си остане.Ето затова сме България.Айде по живо и по здраво.Добре,че има такива като теб, да се явяват великите мислители.
Дрън дрън.
За разлика от теб, аз не карам приятелката си да пие по 2 ескапела, защото не знам какви ги върша.
SisiStrange
01-22-2013, 10:11
Ъм, много извинявай, но едва ли точно заради Wednesday България е на положението си. Нищо де, вие си се друсайте. Пускаш тема с очевидна идиотщина и се учудваш, че те обиждат. Милата ни държава е измислила лекари, на които човек може да се обажда преди да се натрови. Аз лично съм чувала за случаи на предозиране с хормони, което е довело до бездетност. Не е смешно, ама никак. Да не говорим, че в листовката си пише да не се пие второ хапче до 6 месеца. Човек трябва да чете листовките и на най-смотаните билкови сиропи, какво остава за хапче за аборт (един вид).
Честито за безотговорността Ви!
Предозирала се е с хормони , 1то хапче е било повече от достатъчно ,а и не е сигурно ,че и то е трябвало да бъде пито.В овулация ли е била?
Очаквайте в следващите месеци да и се разбърка яко цикъла , хубаво е да се прегледа пти гинеколог и да и пусне еди изследвания , защото това ,което е станало хич не е шега.
А съвет: научи се как се слага презерватив.
Успех.
xXxPETYAxXx
01-22-2013, 12:56
Как искаш да не ви обиждаме, като сте постъпили ужасно тъпо?!
И приеми всички негативни коментари като градивна критика и малко се поинтересувайТЕ и двамата от темата!
Много ясно, че ще те хулят, то ако стане още един "ГАФ", пак ли ще вземете Ескапел?!?!?!
Айде ти си момчето, не прецакваш своя организъм с тея хормони, ама тая толкова ли не се интересува за себе си?! Обзалагам се, че дори не знае кога й е овулацията...
И все пак, не е бременна, но това не е най-големия проблем, който може да си докара!
Най-накрая някой,който да не ми тегли ножа. :) Просто исках един такъв отговор.Да,знам,простотия е. За овулацията няма как аз да ти кажа,понеже ми е казала,че не е моя работа. И така.Благодаря.
Неслучайно Ескапел се пие, когато е станал гаф, аз гаф в случая не виждам, поне не и такъв, от който може да забременее.. Както и да е, много вече са ти го казали, нямам какво да добавя.
FuCKkK13
01-22-2013, 14:28
приятелката му изпила 2 ескапела той се чуди дали е станал гаф.. иди се гръмни
Значи до сега не съм псувал никой в нета,обаче ти можеш да си ебеш майката.
FuCKkK13
01-22-2013, 15:12
Значи до сега не съм псувал никой в нета,обаче ти можеш да си ебеш майката.
ти вземи се образовай малко,а за майките не бери грижа ... и момиче съм - нямам с какво
Е има :) Я с пръстите,я с вибратор...или пък съседа :D
FuCKkK13
01-22-2013, 15:43
Е има :) Я с пръстите,я с вибратор...или пък съседа :D
да бе.. и после да ти правя конкуренция на темата ти с моя тема'' минах майката на един простак във форума с вибратор,пи 2 пъти ескапел, може ли да е станал гаф ''
Проста си като гъба...О.о гъба ли ? Не,не.Гъбата по-умна от тебе. Ако се видиш само кви простотии пишеш ще се псуваш сама :*
FuCKkK13
01-22-2013, 15:54
простотиите си ги знам.. ама се замисли що ти пиша простотии вместо да ти отговоря сериозно.. на глупав въпрос какъв отговор искаш ? аз не псувам - дишай ;)
Дам,защото толкоз ти акъла :)
FuCKkK13
01-22-2013, 16:17
не,твоя е толкова.. пускаш абсурдната тема,че и се отваряш на всичкото отгоре.. вземи се замисли за сексуалната си култура ( с тебе и приятелката ти) и след като четеш 1-2 месеца си виж пак темата и виж какъв си глупак в пълния смисъл на думата... не разбра ли че ти си най-зле,че имаш нахалството и да се правиш на велик ? я млък там и почвай да четеш..
anonymous708973
01-22-2013, 16:19
Идиоти,не идиоти всеки греши...
Да, аз не закусвам и това е грешка.
Не уча винаги - това също е грешка.
Ама да изпия ДВЕ бомби хормони - това е идиотия!
И двамата се изхвърляте. Прекратете високо интелигентния си спор!
ТИ,момче, се научи как се слага презерватив. Чети листовките на високохормоналните таблетки, с които тъпчеш приятелката си или тя се тъпче.Не са бонбони ,1 е било предостатъчно, а то се пие в краен случай...не от ей така. Образовайте се в сексуална насока.
Тоя ескапел трябва да забранят да го продават на деца ....
Да, аз не закусвам и това е грешка.
Не уча винаги - това също е грешка.
Ама да изпия ДВЕ бомби хормони - това е идиотия!
Добре,че има и комплексарчета,които да копират казаното от другите.Е,още някой да повтори,че е грешка,идиотия или нещо подобно ?
И двамата се изхвърляте. Прекратете високо интелигентния си спор!
ТИ,момче, се научи как се слага презерватив. Чети листовките на високохормоналните таблетки, с които тъпчеш приятелката си или тя се тъпче.Не са бонбони 1 е било предостатъчно, а то се пие в краен случай...не от ей така. Образовайте се в сексуална насока.
Нима си мислиш,че презерватива няма да се скъса,дори да ти го правят директно на пениса ?Айде стига,моля ви се...
Тоя ескапел трябва да забранят да го продават на деца ....
Дам,по твоето твърдение ще станем като Африка :)
Да,презерватив се къса,защото е неправилно сложен ,или защото момичето е сухо. Не ми се обяснявай на мен,пределно ясно ми е и никога не сме късали презерватив ,когато съм правила секс.
Вместо да продължаваш да ни убеждаваш в някакви глупости се замисли как по-бързо да идете до гинеколога,щото цикъла на приятелката ти жестоко ще пострада.
успех.
ПП: Да, по-добре да станем като Африка,отколкото да се тровят момичетата, щото някой не знае елементарни неща , под някой визирам и двама ви.
Офффф,никой не убеждавам в каквото и да е.Относно гинеколога не бери грижа,утре е на преглед.И нека да ти кажа нещо,че за пръв път късам шибания презерватив и вземам такива мерки...а и то беше спонтанно,недейте много да ми лафите,щото не сте безгрешни.Във форумите всички се правят на голямата работа,а всъщност 50% от далите си мнението са фейлъри/ки.Айде няма нужда да ми натяквате,знам че е неправилно това,което сме направили?
Доста се отклонихте от темата,аз просто имах 2 въпроса.Достатъчно :)
Ама виж ся : Ескапел се пие не при скъсан презерватив , а в много краен случай. При наличие на овулация и ако си се изпуснал ,така да се каже.
Никой не е безгрешен,но тва си е гавра с организма. Първия е бил предостатъчен, действието му е такова,че няма нужда от 2ри. Ескапел не се пие повече от два пъти в рамките на 1 година и е хубаво ,поне да има период от 6 месеца между хапчетата. Ама нейсе. Успех и дано няма проблем с хормоните приятелката ти.
gersinkaa
01-22-2013, 16:41
bitch please...
аз изпих един дифлукан и се побърках, хормони предписани от ендокринолог и гинеколог пих и сериозно ви казвам-побърках се! топли, студени вълни, студена пот.. не мога да се позная, не мога да спя... ако пък изпия 2 хапчета ескапел в рамките на 24h оооооо не не, по-добре да се гръмна... то ще е като бомба.. чудо... пък пича се притеснява да не би да стане татко.. а тва, че приятелката ти няма да е на себе си толкова време.. пф, к'во го е*е... ръгай чушки в боба, к'во ти пука... БОЖЕЕЕЕЕЕ къде отива този свят... ужас!!!!!
gersinkaa
01-22-2013, 16:43
мда и другото-една моя приятелка пи ескапел преди 2 години и ВСЕ ОЩЕ не може да и се възстанови цикъла.... след като го е изпила е получила кръвоизлив.. а е на 23.. представи си...
bitch please...
аз изпих един дифлукан и се побърках, хормони предписани от ендокринолог и гинеколог пих и сериозно ви казвам-побърках се! топли, студени вълни, студена пот.. не мога да се позная, не мога да спя... ако пък изпия 2 хапчета ескапел в рамките на 24h оооооо не не, по-добре да се гръмна... то ще е като бомба.. чудо... пък пича се притеснява да не би да стане татко.. а тва, че приятелката ти няма да е на себе си толкова време.. пф, к'во го е*е... ръгай чушки в боба, к'во ти пука... БОЖЕЕЕЕЕЕ къде отива този свят... ужас!!!!!
Мислиш ли,че ако ми пукаше само за това,дали е бременна щях да пусна тема ? За тая работа си има тестове,скъпа Гери. :) Може би не съм задал правилно главния пост в темата,но както и да е.Все пак научих каквото ми трябваше.
gersinkaa
01-22-2013, 16:44
на мене това ми говори точно обратното... нали ти казвам-ръгай чушки в боба...
мда и другото-една моя приятелка пи ескапел преди 2 години и ВСЕ ОЩЕ не може да и се възстанови цикъла....
Виж сега,всеки организъм е индивидуален. Тя пи 2 ескапела.Да и само 2 кръвотечения дето имала,тъй че не съдете по себе си.Може да има странични ефекти,може да няма.И пак казвам...както и да е,утре отива на гинеколог.Спрете да дъвкате.
gersinkaa
01-22-2013, 16:46
абе с тая хормонална бомба трябва да очакваш неочакваното... при приятелката ми не се е получило веднага... не можах да разбера тя на колко е?
С един от постовете ти да съм съгласен.17
gersinkaa
01-22-2013, 16:50
направо не знам какво да кажа.. просто много е опасно, това са хормони, то не е бонбонка или вит. Ц да ги гълташ по 2... голяма простотия е било това, което сте направили.. ама станало вече, дано няма много сериозни последствия, в което много се съмнявам
Ейй малко подкрепа.Благодаря,дано! :)
anonymous708973
01-22-2013, 17:37
Или пък хората ще се научат да четат и да правят необезопасен секс, когато знаят какво правят!
Как пък никога не съм късала гума, много ми е интересно.
Или пък хората ще се научат да четат и да правят необезопасен секс, когато знаят какво правят!
Как пък никога не съм късала гума, много ми е интересно.
Дано и да не късаш :)
gersinkaa
01-22-2013, 17:40
то да ти кажа свършило вече, място за вайкане и охкане няма... аз не водя полов живот и не мога да коментирам това с презерватива, но с хормоните знам какво става като не са в ред и.... много е лошо
Как ще пие толкова бързо два Ескапела е? Това да не е витамин Ц...
gersinkaa
01-22-2013, 17:42
Как ще пие толкова бързо два Ескапела е? Това да не е витамин Ц...
и аз това казвам...
BloodY_MerY
01-22-2013, 18:30
Здравейте.Може да изглежда глупаво,но да...В рамките на 12 часа приятелката ми пи 2 ескапела.Първия път тя доста избърза и се наложи да ходим да купуваме.Втория път...о боже,скъсахме презерватив... и отидохме пак.За вторият път аз свърших отвън,усетих се.И да поясня,че и първият път не свърших в нея..
Та да идем на въпроса...
След седмица тя получи кръвотечение,което каза,че уж било цикъла.След 2 седмици пак кръвотечение.Направи си тест - отрицателен.Моля ви,без подигравки,без базици,има ли повод за притеснение.Тя ме успокоява,но аз вече на кардиолог ходих заради това нещо..наистина е сериозно,много се притеснявам...
Вече има имунитет и спокойно може да свършваш в нея през следващите месеци!
Не по моето твърдение, ще се намали продажбата на слабоумни и необразовани люде това опасно хормонално дестабилизиращо хапче.
Офффф,никой не убеждавам в каквото и да е.Относно гинеколога не бери грижа,утре е на преглед.И нека да ти кажа нещо,че за пръв път късам шибания презерватив и вземам такива мерки...а и то беше спонтанно,недейте много да ми лафите,щото не сте безгрешни.Във форумите всички се правят на голямата работа,а всъщност 50% от далите си мнението са фейлъри/ки.Айде няма нужда да ми натяквате,знам че е неправилно това,което сме направили?
Доста се отклонихте от темата,аз просто имах 2 въпроса.Достатъчно :)
Дечко, не сме безгрешни. Правили сме и ние гафове. Ама понеже господ явно ме е надарил с някакъв разум, сме седнали и сме осмислили всичко и дали има нужда да се прави нещо. Абе най-елементарна култура нямате да прочетете тъпата листовка. Тя не е сложена за да не изстине блистера с хапчетата.
Дали е бременна или не ви е най-малкият проблем.
Тя е взела двойна доза хормони.
След като правиш нещо,се очаква,че си наясно с последствията и си носиш отговорността.
Хапчето никак не е полезно,за две да не говорим.
Избийте се с хапчета,като имате проблеми.
И аз съм пила 2 хапа Ескапел през 2-3 месеца, ама то си беше от глупост!
Както казаха малко преди мен последствията при някои ги има, при други ги няма. При мен лично нямаше АБСОЛЮТНО НИКАКВИ-вярвате или не.Дори когато посетих гинеколога (което стана веднага след 2я Ескапел) всичко си беше ОК. Явно съм някаква машина ХАХАХА.
Та, както и да е, да се върна на темата.
Обръщам се към човека, който е пуснал темата.
Скъпи ми съфорумнико, разбрах въпроса ти и той е: "Трябва ли да се притеснявам, че може приятелката ми да е бременна?" ОТГОВОР: Не! Не се притеснявай! Не е бременна. :)
Ескапел ■ спира отделянето на яйцеклетка от яйчниците;
■ възпрепятства оплождането от спермата на вече отделени яйцеклетки;
■ пречи на оплодената яйцеклетка да се закрепи в стената на матката
...и още куп неща, които можеш да откриеш в листовката. А вие сте си имали цели ДВЕ.
Аз няма да упреквам приятелката ти, че не е отишла на гинеколог, защото ОЧЕВАДНО е малка и глупава.
Поговори и малко и и кажи, че така вреди на себе си. Като не иска, да си носи последствията.
Пък от къде да знаем...Може и да няма последствия, както ви казах при мен нямаше никакви. :)
Поздрави и другия път не пръскайте пари за щяло и нещяло и не подлагайте организма на момичето на такъв огромен стрес.
Благодаря,че не ме нареди и ти :) И да,то стана дълга и широка..
Подкрепям казаното от теб на 100%,а причините са други,че и дори вече не сме заедно,ама това е съвсем друг въпрос.
След двете хапчета Хормоните са и се разбъркали. Мисля, че това кръвотечение й е цикълът. При някои жени след външна намеса (в случая хапчета) може да доведе и до 20 дни цикъл. Поинтересувай се малко повече и попитай лекар (нейния лекар)
gersinkaa
01-25-2013, 15:41
кво да се интересува, тя мацката го е видяла за кво става въпрос и.... той човека се притеснява дали татко ще стане, а дали приятелката му е приела двойна или тройна доза хормони какво го интересува...
gersinkaa,ще млъкнеш ли най-после ??
Може би ще прозвучи смешно,но тя ето как ми казва: "Оффф милооо,това са женски работи,кво те бърка",а аз се интересувам,но уви не получавам съответното инфо.
С извинение приятелката ти е много зле.
AnarchyPunk
01-25-2013, 20:49
Е, аз съм късала поне 6 Дюрекса (правилно сложени), сменихме марката( магазини Sexwell) и така. Та аз пих 2 в рамките на два месеца или нещо подобно (да, при свършване отвън шанса е малък, НО ГО има! ), но не съм умряла. А и цикъла през 2 седмици е нормален за някои жени. Най-добре да се иде на гинеколог, ест, но все пак няма място за паника според мен. Тъпо сте постъпили и не повтаряйте, но вероятно всичко ще е наред
Eskapel4o
01-26-2013, 21:08
Малко реклама на никнейма ми :)
Е, аз съм късала поне 6 Дюрекса (правилно сложени), сменихме марката( магазини Sexwell) и така. Та аз пих 2 в рамките на два месеца или нещо подобно (да, при свършване отвън шанса е малък, НО ГО има! ), но не съм умряла. А и цикъла през 2 седмици е нормален за някои жени. Най-добре да се иде на гинеколог, ест, но все пак няма място за паника според мен. Тъпо сте постъпили и не повтаряйте, но вероятно всичко ще е наред
спокойно може да се считаш за зле.
gersinkaa
01-27-2013, 09:34
lfen2 млъквам, споко.... наистина не е моя работа, само се моля приятеля ми да не с твоето мислене, че пази Боже :)
lfen2 млъквам, споко.... наистина не е моя работа, само се моля приятеля ми да не с твоето мислене, че пази Боже :)
Много хейтваш. Вземи се оправи малко и може наистина да си намериш приятел. :)
С извинение приятелката ти е много зле.
За съжаление..
Малко реклама на никнейма ми :)
Ама разбира се,какво щяхме да правим без теб.
gersinkaa
01-28-2013, 06:04
Много хейтваш. Вземи се оправи малко и може наистина да си намериш приятел. :)
no comment.... кво да се оправя не разбрах? да си оправя мисленето? тоест да пия екапели като бони бонки и да не отида да се консултирам с лекар макар да знам, че майка ми и баща ми дори ще ме убият ако разберат, че има нещо? не мерси, така съм си добре...
SisiStrange
01-28-2013, 06:25
Вие хубаво го наредихте, ама реално приятелката му е тази, която наистина е много, ама много зле. Той може да е неосведомен и немислещ, ама не си трови лично неговото тяло. 8-)
xXxPETYAxXx
01-28-2013, 07:25
Вие хубаво го наредихте, ама реално приятелката му е тази, която наистина е много, ама много зле. Той може да е неосведомен и немислещ, ама не си трови лично неговото тяло. 8-)
И аз това казвам, ама защо го хейтват момчето. Той едва ли й е насочил пистолет в главата с думите "Пий сега и втори Ескапел" :D
Авторе ти си можел да предотвратиш това, пък може и тя да е била твърдо решена да пие Ескапел - не ви знам. Но станалото - станало. Свършен факт няма какво да направим вече, пък страничните ефекти при всички са различни по принцип.
Поговори с приятелката си да се образова за секса, защото в крайна сметка тя си трови организма така. Желателно е да отиде на гинеколког, ама предполагам, че няма да се съгласи...