PDA

View Full Version : Спешно! Подарък за 14 годишно момиче

Mirchu
01-23-2013, 18:29
Така, значи в петък съм на рожден ден на една приятелка, която става на 14. С още 5 приятелки искаме да и купим нещо общо, голямо и яко. Всеки като даде по 20лв. и общо около 120лв. да е. Ако някой има идеи моля да ги споделии .. Трябва утре да го купим. Мерси предварително :)

Gret1ty
01-23-2013, 18:35
еми зависи какво харесва.. например на едно момиче от моето даскало приятелите и й бяха купили огромно плюшено мече ама мн готино имам предвид това примерно ще й остане супер як спомен.. но ако не харесва такива неща все пак вие я познавате и се преценявате на какво би се зарадвала ... ако накрая не се разберете дайте ми парите на мен ще ги оползотворя :D

Mirchu
01-23-2013, 18:37
еми зависи какво харесва.. например на едно момиче от моето даскало приятелите и й бяха купили огромно плюшено мече ама мн готино имам предвид това примерно ще й остане супер як спомен.. но ако не харесва такива неща все пак вие я познавате и се преценявате на какво би се зарадвала ... ако накрая не се разберете дайте ми парите на мен ще ги оползотворя :D

еми не е претенциозна, тя си има всичко, но просто искаме да е нещо готино и яко. Иначе мерси :D

SunT
01-23-2013, 20:16
Ваучер за някой магазин?

EternalDream
01-23-2013, 20:21
Подаръците са нещо доста лично. Все пак вие я познавате. Ние не можем да знаем тя какво харесва и какво не. Но все пак, трябва подаръкът да й е от полза, а не да събира прах някъде. Успех ^^

sweetycherry33
01-24-2013, 09:44
Подкрепям идеята за мечето.
Какво избрахте ?

Mirchu
01-24-2013, 17:19
Да, да много благодаря за идеята. Значи днес след много, много чудене и взехме един огромен мечок и от Orange и взехме една като статуетка, все едно като на Оскарите, на която пише Best friend. И двете неща ги опаковахме в една огромна кутия и с една червена панделка и като отвори кутията изкача мечето, което държи статуетката. Много добре се получи и мисля, че ще и хареса. Благодаря за идеята :)

Colouring
01-25-2013, 07:52
Мхм, надявам се да й хареса, въпреки че не на всеки би допаднала идеята. На мен примерно изобщо не ми се нрави. 10 човека да ми подарят непотребна плюшена играчка. ОК, мека е, удобна и т.н, ама.. какво повече? Почувствах нужда да изразя мнение. Сори.

POLLINA
01-25-2013, 08:04
Божее станала съм на 21 години кажи-речи и още бих се радвала на такъв подарък :cool:
Направо умирам за плюшени играчки ! :cool:

Gret1ty
01-26-2013, 13:27
еми много се радвам че ви помохнах ^^ и да принципно на много хора не им харесват плюшките, но аз много бих се зарадвала на такъв подарък.. :)

pepa97
01-26-2013, 15:48
Според мен някакъв класически хубав парфяюм от мола , НЕ ТОАЛЕТНА ВОДА !

BornToRegret
01-27-2013, 19:27
Ако ви е близка - някакъв общ подарък. Казваш, че си има всичко - значи няма да са й много нужни дрехи, ваучери и такива. Направете й подарък, който ще запомни дълго - идеята с плюшеното мече е хубава. :) Ако момичето е от "по-глезените" можете да й купите нещо розово и пухкаво. Вие я познавате най-добре, така че, действайте. :)

ParadOx
01-27-2013, 20:09
Божее станала съм на 21 години кажи-речи и още бих се радвала на такъв подарък :cool:
Направо умирам за плюшени играчки ! :cool:

И аз така, въпреки че съм на 19