.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Спешно! Подарък за 14 годишно момиче

Така, значи в петък съм на рожден ден на една приятелка, която става на 14. С още 5 приятелки искаме да и купим нещо общо, голямо и яко. Всеки като даде по 20лв. и общо около 120лв. да е. Ако някой има идеи моля да ги споделии .. Трябва утре да го купим. Мерси предварително

еми зависи какво харесва.. например на едно момиче от моето даскало приятелите и й бяха купили огромно плюшено мече ама мн готино имам предвид това примерно ще й остане супер як спомен.. но ако не харесва такива неща все пак вие я познавате и се преценявате на какво би се зарадвала ... ако накрая не се разберете дайте ми парите на мен ще ги оползотворя

Цитирай Първоначално написано от Gret1ty Виж мнението
    еми зависи какво харесва.. например на едно момиче от моето даскало приятелите и й бяха купили огромно плюшено мече ама мн готино имам предвид това примерно ще й остане супер як спомен.. но ако не харесва такива неща все пак вие я познавате и се преценявате на какво би се зарадвала ... ако накрая не се разберете дайте ми парите на мен ще ги оползотворя
    еми не е претенциозна, тя си има всичко, но просто искаме да е нещо готино и яко. Иначе мерси

Ваучер за някой магазин?

Голям фен Аватара на EternalDream
    Подаръците са нещо доста лично. Все пак вие я познавате. Ние не можем да знаем тя какво харесва и какво не. Но все пак, трябва подаръкът да й е от полза, а не да събира прах някъде. Успех ^^

Супер фен
    Подкрепям идеята за мечето.
    Какво избрахте ?

Да, да много благодаря за идеята. Значи днес след много, много чудене и взехме един огромен мечок и от Orange и взехме една като статуетка, все едно като на Оскарите, на която пише Best friend. И двете неща ги опаковахме в една огромна кутия и с една червена панделка и като отвори кутията изкача мечето, което държи статуетката. Много добре се получи и мисля, че ще и хареса. Благодаря за идеята

Мега фен Аватара на Colouring
    Мхм, надявам се да й хареса, въпреки че не на всеки би допаднала идеята. На мен примерно изобщо не ми се нрави. 10 човека да ми подарят непотребна плюшена играчка. ОК, мека е, удобна и т.н, ама.. какво повече? Почувствах нужда да изразя мнение. Сори.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Божее станала съм на 21 години кажи-речи и още бих се радвала на такъв подарък
    Направо умирам за плюшени играчки !

еми много се радвам че ви помохнах ^^ и да принципно на много хора не им харесват плюшките, но аз много бих се зарадвала на такъв подарък..

Голям фен Аватара на pepa97
    Според мен някакъв класически хубав парфяюм от мола , НЕ ТОАЛЕТНА ВОДА !

Ако ви е близка - някакъв общ подарък. Казваш, че си има всичко - значи няма да са й много нужни дрехи, ваучери и такива. Направете й подарък, който ще запомни дълго - идеята с плюшеното мече е хубава. Ако момичето е от "по-глезените" можете да й купите нещо розово и пухкаво. Вие я познавате най-добре, така че, действайте.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Божее станала съм на 21 години кажи-речи и още бих се радвала на такъв подарък
    Направо умирам за плюшени играчки !
    И аз така, въпреки че съм на 19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си