Влез

View Full Version : Презерватив....

InloveSeventeen
01-24-2013, 02:25
Здравейте,аз съм на 21 , на скоро ми се наложи да правя секс със презерватив,а от 2 години имам сериозна приятелка и не бях слагал. Проблема е там,че не се получи нищо ,всмисъл не можах да се възбудя достатъчно...Проблема незная дали беше психологически или заради презерватива...но се изложих ,а мацката беше наистина уникална,както и да е ,другия път като се видя с нея не искам да се повтори същото.
Та,въпроса ми е ,възможно ли е да е заради презерватива ? Защото последния път когато ми се случи нещо подобно беше преди 2 години и то мисля,че и тогава се дължеше на това....
И ако може да ми препоръчате някаква марка по-удобни ли ... знам ли ...,че наистина съм доста назад откъм тая тема ... :)

Seattle
01-24-2013, 04:13
психически, ако трябва да предполагам. Веднъж вирниш ли го, слагането на презерватива отнема макс 30 секунди. Едва ли щи падне за толкова кратко време, особенно ако ти е харесала жената.

Иначе имаш "сериозна" приятелка а ебеш други, евала :)

gimmesomemo
01-24-2013, 04:57
Бате и аз бях така и мисля, че е от шибаните презервативи. Една по продължителна свирка му е майката преди клецането.

minchorna
01-24-2013, 06:39
Стой си при твоята мома и недей се занимава с глупости,че само беля ще си докараш

BuBzzz
01-24-2013, 08:20
Стой си при твоята мома и недей се занимава с глупости,че само беля ще си докараш

+1

minchorna
01-24-2013, 08:43
+1

+2 :D ( слагам + от името на приятелката му ) :D

BuBzzz
01-24-2013, 10:26
:D :D :D :D :D

DeniseWallace
01-24-2013, 10:35
+2 :D ( слагам + от името на приятелката му ) :D

+3 :D

minchorna
01-24-2013, 10:36
А може би и мисълта,че ще изневериш и да ти действа АНТИ на мъжеството ;)

InCr3d1bLe
01-24-2013, 13:11
ае сериозна сериозна на 21 си колко да е сериозна живота е пред теб дай му докато можеш не се задържай много много. Или пък за да не нараняваш красивите същества, не си хващай гадже все ще намериш някоя, която да е съгласна само за една вечер и така няма да има наранени. Ти си! :)

minchorna
01-24-2013, 13:12
ае сериозна сериозна на 21 си колко да е сериозна живота е пред теб дай му докато можеш не се задържай много много. Или пък за да не нараняваш красивите същества, не си хващай гадже все ще намериш някоя, която да е съгласна само за една вечер и така няма да има наранени. Ти си! :)

Юбре Недялко

InloveSeventeen
01-24-2013, 19:05
И аз си мислех,че е при мисълта за изневяра....май е най-логичното ...
Иначе изневяра , няма такова нещо не съм такова момче :D :D (тя и мацката си имала някъв)
Та,лятото бях ползвал някви хапчета и найстина останах очарован , въпреки тва след тва нямах проблеми като не съм ползвал...така,че бих приел и някакви предложения от тоя тип,че не знам по аптеките какво има ,че тва е момиче "един път" :D така,че ако ми се случи още веднъж найстина няма да си го простя....
Иначе човек трябва да пробва всичко ;) А и то с презерватив не е изневяра :)
Thanks

Amore-Mio*
01-24-2013, 19:30
"И със заглушител не е убийство"

На 21 си, обаче нямаш акъл, дори като на 12-годишен. То с презерватив не било изневяра, да бе.
Ти как би реагирал, ако твоето момиче тръгне да се чука с някакви наляво и надясно, с презерватив - няма ли да го приемеш като изневяра?

Вземи се в ръце.
Признай й какво правиш.
Не заслужава да бъде с такъв като теб, който не я оценява.

DragonLady
01-24-2013, 19:53
"И със заглушител не е убийство"

На 21 си, обаче нямаш акъл, дори като на 12-годишен. То с презерватив не било изневяра, да бе.
Ти как би реагирал, ако твоето момиче тръгне да се чука с някакви наляво и надясно, с презерватив - няма ли да го приемеш като изневяра?

Вземи се в ръце.
Признай й какво правиш.
Не заслужава да бъде с такъв като теб, който не я оценява.

+1
А после жените били к*рви ...

InloveSeventeen
01-24-2013, 22:32
Ох...объркали сте темата момчета и момичета... ;) Ако има някой да ми отговори на предишния пост да заповяда :)