View Full Version : Не разбирам кога ме обичат и кога Не!
От 2 години всички момчета искат само секс от мен. Всеки път, когато си харесам момче и то разбере, че съм девствена ме зарязва. Честно казано вече съм свикнала никои да не ме иска като гадже, но въпреки това се надявам да срещна някой свестен. Винаги когато тръгна с момче и знам какъв е и много добре знам, че ще се разочаровам, но винаги се надявам да е различен (а той никога не е).
Проблема е там, че явно вече не мога да разбера дали някой наистина ме харесва или не. Преди една седмица едно момче ми каза, че ''супер много ме харесва'' и аз си помислих, че се ебава с мен. Тогава му казах ''ок'', вече толкова ми е писнало от всички, които ми говорят така само и само да се забият с мен, че дори не разбрах, че съм наранила въпросното момче, което се оказа, че наистина много ме харесва. От една седмица постоянно мисля за това и се чувствам много гадно , защото знам какво му е, а той не си вдига телефона нито ми пише по skype или fecebook. Опитах да се свържа с негови приятели и те ми казват, че не знаят къде е и какво прави.
Какво да направя?
ledenakrasota
02-03-2013, 13:23
От 2 години всички момчета искат само секс от мен. Всеки път, когато си харесам момче и то разбере, че съм девствена ме зарязва. Честно казано вече съм свикнала никои да не ме иска като гадже, но въпреки това се надявам да срещна някой свестен. Винаги когато тръгна с момче и знам какъв е и много добре знам, че ще се разочаровам, но винаги се надявам да е различен (а той никога не е).
Проблема е там, че явно вече не мога да разбера дали някой наистина ме харесва или не. Преди една седмица едно момче ми каза, че ''супер много ме харесва'' и аз си помислих, че се ебава с мен. Тогава му казах ''ок'', вече толкова ми е писнало от всички, които ми говорят така само и само да се забият с мен, че дори не разбрах, че съм наранила въпросното момче, което се оказа, че наистина много ме харесва. От една седмица постоянно мисля за това и се чувствам много гадно , защото знам какво му е, а той не си вдига телефона нито ми пише по skype или fecebook. Опитах да се свържа с негови приятели и те ми казват, че не знаят къде е и какво прави.
Какво да направя?
Покани го на среща и му се извини лице в лице.
Опитах! Не ми е отговорил...
Ся се прави на недостъпен, ще се влюбиш, ще му пуснеш, ще те зареже и айде отново във форума :)
xXxPETYAxXx
02-03-2013, 15:27
А, ти харесваш ли го това момче, или просто му съчувстваш?!
Amore-Mio*
02-03-2013, 15:36
Вярно е, че много от момчетата са такива, но щом искаш да намериш свестния - то тогава не отблъсквай никой, докато не разбереш що за човек е.
А ако харесваш това момче - пиши му, нищо че не ти отговоря. Излей си чувствата.
И това е.
А, ти харесваш ли го това момче, или просто му съчувстваш?!
Харесвам го да!
heartlesandfreaky
02-03-2013, 15:44
Извини му се. Напиши му един-два смс-а, пиши му в скайп, независимо, че не отговаря. Сигурна съм, че след като прочете "излиянието" ти ще му мине. :)
Някой момчета могат да се афектират много лесно,пък и ти си му отговорила по такъв начин,че все едно си му се подиграла с чувствата,и аз да бях след това нямаше да искам да те погледна,така че най-добре е очи в очи да му се извиниш и да му обясниш,че чувстваш нещо към него и че не ти е безразличен :)
Някой момчета могат да се афектират много лесно,пък и ти си му отговорила по такъв начин,че все едно си му се подиграла с чувствата,и аз да бях след това нямаше да искам да те погледна,така че най-добре е очи в очи да му се извиниш и да му обясниш,че чувстваш нещо към него и че не ти е безразличен :)
+
Добре...пука ли ти наистина? Ти си на 16, те първа осъзнаваш кое е правилно и кое не е и вече си тръгнала да пишеш във фоума за момчета и да си разказваш личният живот. Има много по-важни неща които трябва да правиш на този етап. Съветът ми е спри да се занимаваш с безмислени глупости и да се вкарваш в дебилни драми които след година няма да имат капка значение и се вкарай в правилният път. Светът вече е препълнен със селяни, подобни глупости го карат да прелива
s_E_x_Y_y_Y
02-06-2013, 10:47
Ся се прави на недостъпен, ще се влюбиш, ще му пуснеш, ще те зареже и айде отново във форума :)
хаха me like it
бъде умерено предпазлива с момчетата когато става въпрос за намеренията им към теб, щом не искаш да си с някой заради секса, чакай подходящия пък докато станеш на 25 може да се намери все някой, който цени девствеността на момичетата и не го интересува само това...
извини му се на момчето , поговорете, ако го засечеш някъде го спри и му кажи, че искаш да му се извиниш, да поговорите и така