ka6kavalkata
02-03-2013, 19:06
Здравейте.Бях писала една история за едно момче,което много харесвам.Никога не сме си писали или говорили,но всичко се промени.Всичко започна преди около месец ,когато един ден бях много нервна и просто така се случи(ЗНАМ СТРАННО Е,НО ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХ)бяха обидили една моя приятелка,и всички бяха са събрали около нея.Аз виждах едни момичета,които бяха покрай тази моя приятелка,и се опитваха да я разведрят пък аз знаех,че те са главна причина за това,че тя е зле.Всички бяхме вънка включително и той,и аз отидох с намерението да му кажа здравей да го заговоря и.....нещо ми стане и кат виждах таз моя приятелка аз просто отидох при него,и.....започнах да го питам дали е нормален,дали коментира хората или дали ги обижда.ЗНАМ ТВА БЕШЕ СУПЕР ГРЕШКА.Въобще не осъзнавах какво правя и само започнах да му се извинявам,и си тръгнах.Той не е от тез момчета,които после ще ме коментира или ще ми вика,че съм луда.Аз му се извиних кат му пратих съобщение.Той ми писа,че нищо не е станало,че не ме мисли за луда,и тва.
Добре.Една моя приятелка знае за този човек,и една вечер си писахме,и аз го имам в приятели.С моята приятелка си писахме,че вече е време и трябва да му пиша едно ''здравей'',но нямах кураж,и тя ей така..му изпрати покана за приятелство и той я прие.Аз вече бях му изпратила едно ''здравей'' малко преди тва и той не ми отговори.Тогава моята приятелка ми каза,че той й е писал...и стана мама мия.Добре тогава си разменихме паролите и вместо моята приятелка да му пише-аз му писах.Чувствах се добре,докато не видях(след 2-3 дни),че той беше ма премахнал от приятели.Сега просто толкова съм тъжна,но най-лошото е ,че вече няма никаква ама никаква надежда да сме приятели пък за нещо повече-да не говорим.Той нищо не ми е казвал за фейса или нещо подобно,но просто не знам,какво да мисля.Ами ако е разбрал,че го харесвам или пък просто хич да не ме одобрява и да не иска да си пише с мен?
Не знам какво да правя.Приятелка ми казва да не се притеснявам,че тва с фейса нищо не означава.Ма как да не означа нищо-той просто ме махна от приятели,какво може да означава-че ме харесва ли?
Е тва е...искам просто да си излея чувствата и ако може да ми дадете съвет.
Добре.Една моя приятелка знае за този човек,и една вечер си писахме,и аз го имам в приятели.С моята приятелка си писахме,че вече е време и трябва да му пиша едно ''здравей'',но нямах кураж,и тя ей така..му изпрати покана за приятелство и той я прие.Аз вече бях му изпратила едно ''здравей'' малко преди тва и той не ми отговори.Тогава моята приятелка ми каза,че той й е писал...и стана мама мия.Добре тогава си разменихме паролите и вместо моята приятелка да му пише-аз му писах.Чувствах се добре,докато не видях(след 2-3 дни),че той беше ма премахнал от приятели.Сега просто толкова съм тъжна,но най-лошото е ,че вече няма никаква ама никаква надежда да сме приятели пък за нещо повече-да не говорим.Той нищо не ми е казвал за фейса или нещо подобно,но просто не знам,какво да мисля.Ами ако е разбрал,че го харесвам или пък просто хич да не ме одобрява и да не иска да си пише с мен?
Не знам какво да правя.Приятелка ми казва да не се притеснявам,че тва с фейса нищо не означава.Ма как да не означа нищо-той просто ме махна от приятели,какво може да означава-че ме харесва ли?
Е тва е...искам просто да си излея чувствата и ако може да ми дадете съвет.