View Full Version : Как ще реагира той?
esmeralda_84
02-04-2013, 20:16
Как ще реагира гаджето ми като му кажа ,че все още съм девствена?Не сме си говорили много по тази тема и той не ме притиска да го направим, аз все още не съм му казала тъй като съм на 18 а сме заедно от 2 седмици и нещо и незнам кога да му кажа и дали ще се зарадва или по скоро не?При вас как стана?
BloodY_MerY
02-04-2013, 20:21
Ще ти се зарадва.
stambelan
02-04-2013, 20:26
И аз мисля, като водката с доматения сок.
greenblood
02-05-2013, 00:49
Ще ти се зарадва.
+1
Е, как ние да знаем как той ще реагира?! Може да си пада по девствени, може и да не. Поговорете си, кажи му.
ForzaFelipe
02-05-2013, 09:30
Не съм чувал момче да се откаже от момиче защото е девствено,но ако той го направи,значи не е за теб :)
lqlqlq..
02-05-2013, 17:01
ами според мен повечето се радват //поне при мене беше така//.. кажи му и ни сподели...
Violenza
02-05-2013, 18:05
Според моите наблюдения пък, малко мъже биха се зарадвали на такава новина. Но това не е причина да не му казваш. Нито пък има от какво да се притесняваш.
firstdiesel
02-05-2013, 18:42
2 седмици не е никакво време :D
ми аз не бих се зарадвал лично, понеже на тая възраст не си търся жена за брак... падам си по по-опитни и възрастни жени (МИЛФаджия), които са на известни километри и знаят кво правят
но ако ти се чука та 2 не виждаш, трябва да му кажеш, да се подготви да отвори пакета ..
sweetka_96
02-05-2013, 20:03
Мисля, че няма да се зарадва особено.
Ако те обича надали ще изпита някакво негодувание, пък и мъжете имаме малко собственическо мислене. Ако обаче си някаква временна забивка, може би няма да е много радостен.
MakeMeLaugh
02-06-2013, 07:25
Няма по-голяма радост от това :)
Притесненията ти са напразни ;)
Нито ще лети от щастие, нито ще те остави заради това.
Свестните момчета/мъже го приемат нормално.
YoUcANNOtiMaGiNe
02-06-2013, 08:40
Слушай сега, ако те приема насериозно, би трябвало да лети в облаците, че би му отдала тая чест. Всъщност по-важното е ти да си наясно кое стои зад факта, че си непорочна. Ако си имаш принципи, няма място за срам, казваш му го смело и безотговорно и той, ако е пич, ще ти се израдва.
Слушай сега, ако те приема насериозно, би трябвало да лети в облаците, че би му отдала тая чест. Всъщност по-важното е ти да си наясно кое стои зад факта, че си непорочна. Ако си имаш принципи, няма място за срам, казваш му го смело и безотговорно и той, ако е пич, ще ти се израдва.
Каква чест, какви 5 лева?
Не знам какъв толкова голям повод за радост е наличието на една ципа. Ако си пада по нея, ясно, че няма да я зареже, защото е девствена, ама не знам вие го изкарахте все едно бахти щастието да си легнеш с неопитна, която не знае какво да прави, какво да очаква, как да му го пипне, как да му го лапне..
Каква чест, какви 5 лева?
Не знам какъв толкова голям повод за радост е наличието на една ципа. Ако си пада по нея, ясно, че няма да я зареже, защото е девствена, ама не знам вие го изкарахте все едно бахти щастието да си легнеш с неопитна, която не знае какво да прави, какво да очаква, как да му го пипне, как да му го лапне.. За някои не толкова плоски хора като теб си е чест
За някои не толкова плоски хора като теб си е чест
Ми не миличък, не съм плоска, ама просто първият път не е най-прекрасното изживяване, после като се понаучиш малко става хубаво. И не отдавам толкова значение на прословутия "първи път", защото съм имала ужасно много по-прекрасни следващи пъти.
Е именно факта че е неприятно го прави специално. А и говориме от към гледната точка на средностатистическото свястно момче с гадже, а не средностатистическото момиче което се шиба наляво и надясно (извинявай ако бъркам)
Дали е средностатистическото момиче с гадже или средностатистическото момиче, което се шиба наляво и надясно... първият път е все един и същ. Просто му се отдава прекалено много значение. След време човек помни не толкова първия път, колкото най-прекрасните моменти.. които се натрупват с годините.
Amore-Mio*
02-06-2013, 17:33
Може да се зарадва, защото ще е първия и ще знае, че никой преди него не е "влизал" там.
Може пък да го хване страх и притеснение, и да не се зарадва особено. Както при всяко нещо, така е и при това: хората са различни, техните желания и вкусове - също.
xXxPETYAxXx
02-06-2013, 17:45
Абе, в днешно време си е доста рядка находка 18-годишна девственица.
Явно за авторката си е важно кой ще ѝ е първия, а момчето би било изненадано. Приятно изненадано, е отначало може да се стресне малко, но после ще му погъделичка егото.
П.П: Това, че ще ѝ е първия път не значи, че ще е "дърво".
Слушай сега, ако те приема насериозно, би трябвало да лети в облаците, че би му отдала тая чест.
Тая надменност край няма обаче...
YoUcANNOtiMaGiNe
02-06-2013, 19:58
Е именно факта че е неприятно го прави специално. А и говориме от към гледната точка на средностатистическото свястно момче с гадже, а не средностатистическото момиче което се шиба наляво и надясно (извинявай ако бъркам)
+
За 1 свестен мъж би било голям подарък момичето да му подари девствеността си. Аз я възприемам като нещо значимо, така че е смешно да говорим за нея като просто за някаква си ципа. Тя е нещо много повече (поне за някои хора) и това е така, защото преди всичко е състояние на духа. Жалко за хората, които не го оценяват, но всеки си има глава на раменете и не мисля, че тази тема е създадена с цел безсмислен спор. Между другото, ако не беше от значение, надали някои момичета щяха да си я продава, което е простотия, но само го изтъквам като факт.
BloodY_MerY
02-06-2013, 21:11
Дали е средностатистическото момиче с гадже или средностатистическото момиче, което се шиба наляво и надясно... първият път е все един и същ. Просто му се отдава прекалено много значение. След време човек помни не толкова първия път, колкото най-прекрасните моменти.. които се натрупват с годините.
Бъди по-умерена, че ще те обяват за фейк или нещо други поради техните изкривени представи за живота и непорочността, в частност морала на порока ако от контекста някои достатъчно умни успеят да извлекат точното определение на това, което се опитваш да им обясниш.
psychopath
02-07-2013, 00:06
Според моите наблюдения пък, малко мъже биха се зарадвали на такава новина. Но това не е причина да не му казваш. Нито пък има от какво да се притесняваш.
О, не мисля така.
По-скоро е въпрос на намеренията.
Ако е само за чукане, всеки би предпочел някоя опитна, но ако става дума за нещо по-сериозно е доста по-различно.
Slynchiicee
02-09-2013, 18:48
Зависи какъв е характера му.. може да се зарадва,все пак ще ти е 1ви и ако си свърши работата както трябва вероятно никога няма да го забравиш все пак ти е 1ви :D Но има и такива,които не биха се предприели да са ти 1ви именно,защото после може да не ги оставиш намира само защото са ти 1ви сещаш се нали ;д
+
За 1 свестен мъж би било голям подарък момичето да му подари девствеността си. Аз я възприемам като нещо значимо, така че е смешно да говорим за нея като просто за някаква си ципа. Тя е нещо много повече (поне за някои хора) и това е така, защото преди всичко е състояние на духа. Жалко за хората, които не го оценяват, но всеки си има глава на раменете и не мисля, че тази тема е създадена с цел безсмислен спор. Между другото, ако не беше от значение, надали някои момичета щяха да си я продава, което е простотия, но само го изтъквам като факт.
Това ! Тука не става дума просто за едно скъсано парче месо ...
napy6enoto
02-15-2013, 19:25
Ако не се зарадва...отрежи го...пълен нехранимайко...