PDA

View Full Version : Дълбочина при момичетата

N3v3Rm0r3
02-07-2013, 17:58
Интересувам се може ли едно момиче да не е достатъчно дълбоко.Знам че се разтяга много,но ми е интересно може ли да не е достатъчно дълбока (20 сантиметра например)? И ако не е как може да стане ? Също така бих искал да чуя компетентното ви мнение относно как да я отворя по-бързо.Тя е тесничка и я боли много,и ако може някакво съветче е така от опит.Благодаря ви за отделеното време :)

xXxPETYAxXx
02-07-2013, 18:03
http://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/main/page39.html
А за първия ѝ път - трябва да е максимално отпусната, възбудена/овлажнена, добре е за всеки случай да си вземете лубрикант.
След като искаш по-бързо да мине това, след като вече е готова - действаш!

N3v3Rm0r3
02-07-2013, 18:12
Лубрикант,например ? При гинеколог може ли да се извърши тази процедура ( само питам).

xXxPETYAxXx
02-07-2013, 18:16
А, не! Ти ме разби! :lol:
Лубриканта е овлажнител, не е, нито пък изисква по-специална "процедура"

Hayashi
02-07-2013, 18:17
Ааааа не, толкова не се бях смяла скоро.
Сериозно ли не знаеш какво е лубрикант, а си тръгнал да правиш секс?

N3v3Rm0r3
02-07-2013, 18:41
Сериозно ли не разбрахте какво попитах ? Исках някакво линкче към хубав такъв..не съм на 12.

daniel1995
02-07-2013, 19:09
На 11 ли си?

granger
02-07-2013, 19:35
Сериозно ли не разбрахте какво попитах ? Исках някакво линкче към хубав такъв..не съм на 12.

Ми не разбрахме ,защо намесваш гинеколог в цялата история.
Един медицински лубрикант или такъв на Дюрекс ти вършат перфектна работа.

marilyn
02-07-2013, 20:48
Къв гинеколог само не разбрах... :shock:

nyxu
02-07-2013, 20:50
Гледай да е лубрикант на водна основа. :)

edit: http://afya-pharmacy.bg/userfiles/productlargeimages/product_2991.jpg този е добър, към 9 лв. май беше

Delvecchio
02-07-2013, 20:52
Тройка с гинеколог,е на това му се вика запомнящ се първи път :D

nyxu
02-07-2013, 20:53
То не че е смешно, ами.. жалко?
Чисто любпитство, авторе на колко си? Приятелката ти на колко е?

Whyniser
02-07-2013, 21:52
^^Жалко или по-скоро изпъкване на скобите в изречението на автора?

greenblood
02-07-2013, 21:56
Не разбрахте ли че човека пита дали гинеколога може да му свърши цялата работа. :D:D:D:

N3v3Rm0r3
02-07-2013, 21:58
То не че е смешно, ами.. жалко?
Чисто любпитство, авторе на колко си? Приятелката ти на колко е?
На 15 съм,а тя прави 15 след 1 месец.К'во ти пука ? Кое е жалко,че исках да ми предложите лубрикант ? Чух от някой,че имало няк'ва услуга момичето да бъде отворено при гинеколог.Питам само дали наистина я има.К'во ме напра'ихте 5 годишен,да не е да имам путка и да ходя цял ден по гинеколози,да знам к'во точно предлагат.Айде да не се излагаме толкова,става ли ? Попитах нещо нормално,по най-възпитания начин ебати..
П.С greenblood а баш :D ,пък и тя е навита.

Psyko Nuts
02-07-2013, 22:31

Епъъъъ... Прати я при мене, ще ми е първата пациентка в кариерата ми, като гинеколог.

nyxu
02-07-2013, 22:36
То ти се излагаш със слабо казано малоумните си въпроси.
Жалко е че въобще си тръгнал да правиш секс facfepalm.. прочети няколко ДЕБЕЛИ книги на тема секс и тогава .. вероятно .. започни да го правиш. пп жалко и за момичето :D:D
Какво? Отиваш с нея на гинеколог, той ти мери колко см. е, отиваш да пиеш кафе и като се върнеш да я вземеш, тя вече е е "отворена" /мразя тази дума/, че и по мярка? Еволюция! fail :о

skok
02-07-2013, 22:46
Интересувам се може ли едно момиче да не е достатъчно дълбоко.Знам че се разтяга много,но ми е интересно може ли да не е достатъчно дълбока (20 сантиметра например)? И ако не е как може да стане ? Също така бих искал да чуя компетентното ви мнение относно как да я отворя по-бързо.Тя е тесничка и я боли много,и ако може някакво съветче е така от опит.Благодаря ви за отделеното време :) Що бе авторе 20 санта дълбочина са ти малко ли? Викаш само за главичката стигат. И как нема да е тесничка като е дете още

N3v3Rm0r3
02-08-2013, 06:17
Тука адекватен отговор няма.Поне получих линк към лубрикант,затварайте темата,че много философи се събраха.Правете си се на интересни на тоя дето ше ви чете глупостите.Дали па не знам,че нема как да не е тясна,скок ? nyxu отгоре се сцепи от хейт,то да се правиш на много велик и да спамиш ГЛУПОСТИТЕ си е голямо нещо,нема к'во.Исках да разбера в тая тема може ли да имаме проблеми с дълбочината,и линк за хубав лубрикант,но не по-интересно е да "ви е първата пациентка" или да я оставя като на автомивка и да "отида на кафе".Пълен регрес.Преди като питах нещо не се присмиваха на нормални въпроси и отговаряха запознати хора.Приятен ден.

sexblqn
02-08-2013, 06:56
На 15 съм,а тя прави 15 след 1 месец.К'во ти пука ? Кое е жалко,че исках да ми предложите лубрикант ? Чух от някой,че имало няк'ва услуга момичето да бъде отворено при гинеколог.Питам само дали наистина я има.К'во ме напра'ихте 5 годишен,да не е да имам путка и да ходя цял ден по гинеколози,да знам к'во точно предлагат.Айде да не се излагаме толкова,става ли ? Попитах нещо нормално,по най-възпитания начин ебати..

Пич ти луд ли си?????????????????/
Не знам какви са тия услуги и от кога се предлагат , ама т'ва са пълни глупости. Да не говорим , че ти питаш за дълбочина...... Е извинявай, ама такава услуга няма кой да ти предложи- същото като да искаш да ти удължат х*я. Пък и дълбочината в случая няма общо с болката. Не се нуждаеш от съвети и статии , а от мозък, който да работи адекватно.
П.С. На 15 не мислиш ли , че си малко малък за секс- още повече след като всички тук станахме свидетели на знанията ти по въпроса?????????????????????????????

Delvecchio
02-08-2013, 06:58
Тука адекватен отговор няма.Поне получих линк към лубрикант,затварайте темата,че много философи се събраха.Правете си се на интересни на тоя дето ше ви чете глупостите.Дали па не знам,че нема как да не е тясна,скок ? nyxu отгоре се сцепи от хейт,то да се правиш на много велик и да спамиш ГЛУПОСТИТЕ си е голямо нещо,нема к'во.Исках да разбера в тая тема може ли да имаме проблеми с дълбочината,и линк за хубав лубрикант,но не по-интересно е да "ви е първата пациентка" или да я оставя като на автомивка и да "отида на кафе".Пълен регрес.Преди като питах нещо не се присмиваха на нормални въпроси и отговаряха запознати хора.Приятен ден.

Свиквай бе,това да не ти е Американски форум,да попиташ нещо и да ти отговорят.Тука е такъв реда-пускаш тема и после 200 човека ти обясняват колко си тъп,че си попитал :D Иначе това за гинеколога беше малко странно.Защо да се лишаваш от удоволствието да я отвориш.Страх ли те е,какво?Поиграй си хубаво с нея преди екшъна(ако не знаеш как,пусни нова тема,за да могат всички да ти кажат колко си зле :D),накарай я сама да го поиска,дразни я докато започне да трепери и действай.Ако си притеснителен удари едно голямо на екс и хапни малко шоколад,да не и вониш на алкохол :D

N3v3Rm0r3
02-08-2013, 07:22
Евала,свестни отговори.Опитвали сме,но я боли и аз я оставям,ще опитаме с горепосочения лубрикант,и благодаря най-накрая.

nyxu
02-08-2013, 09:59
Сцепила съм се от хейт? Че ти не осъзнаваш какви глупави и нелогични въпроси питаш?
И на всичкото отгоре се правиш на разбирач и почваш да се набираш? Ми като си нямаш и на идея какво да правиш с нея, какъв секс си тръгнал да правиш?
Чети малко, тогава питай. То не е само да "ръгнеш" пишлето там.

N3v3Rm0r3
02-08-2013, 16:36
Наш к'во като ше ми спамиш и ще ми обесняваш по-добре изчесни от тука.Чел съм не се притеснявай и ИЧ ми не е зор к'во мислиш за мен или какво мислиш за знанията ми.Т'ва не е аск и не съм те питал изобщо за мнението ти.Чел съм те това не ми беше ясно видях статии,разгледах изясни ми се.Какво си тръгнала срещу мене,ама то е така хора без личен живот разбират по форумите много.Айде спами си със тия 1 милион мнения,където имаш и си велика.От мен да го знаеш :)

li0n
02-08-2013, 16:48
Господи, колко си нагъл и неграмотен.

granger
02-08-2013, 16:51
Питаш във форум , а не си търсил мнението и? Ти чуваш ли се? По-добре като си в грешка не се излагай и не коментирай глупости.

N3v3Rm0r3
02-08-2013, 17:11
Ама извинявай тя какво съществено каза последните си постове освен,че ме плюе ? Исках просто някой приятелски настроен нормален адекватен човек да се изрази като му е скучно,а не да ми обяснява виждаш ли са колко сме велики а тоя е пълен идиот нека го понатоварим и да пуснем евтин лаф,със сигурност ще съм интересна.

nyxu
02-08-2013, 17:28
Абе момче, ти осъзнаваш ли какви малоумни въпроси задаваш? Ама извинявай, ти какво съществено си питал?
Дали може гинеколог да свърши твоята работа ли?
Осъзнаваш ли, че кого и да беше питал, щеше с глас да ти се смее?
Осъзнаваш ли, че и това е форум и след като си писал ще има различни мнения?
Въобще недей тръгва да правиш секс, жалко за момичето - за пореден път ти го казвам.
Ти и елементарна култура нямаш.
Какво сте тръгнали на по 14г. да правите секс не мога да разбера.. това ли е новата мода?
Не стига, че си тъпа лапетия, която си няма и на представа колко жалко изглежда с тези въпроси,
ами и се натяга....

Kyisi
02-08-2013, 17:41
Ехаааааа, колко РОМАНТИЧЕН първи път ще има това момиче. Направо и аз бих искала такъв !!!!!! Ако усещаш мега-гига иронията. Бе момче, толкова ли те мързи да я възбудиш, милваш, целуваш, прегръщаш и накрая да ви е яко и на двамата? Айде не се излагай! Това момиче кое ще запомни от първия си път ? .. Престилката на гинеколога ли ? УЖАС ! Това момиче сега е на керливите 15 години ( дето аз на 15 години се кефех на WOW ) , но след време ще стане на 17-18 и ще съжалява, че това е било ''първият й път'' .. Създай романтична обстановка и нещата ще се получат от раз. Да, има такава услуга за премахване на девствената ципа, НО тя се използва само когато има усложнения или ципата на момичето е бая дебела. Айде и умната .. :|

N3v3Rm0r3
02-08-2013, 17:47
Пълен регрес.Мерси на всички изказали нормално мнението си.

Kyisi
02-08-2013, 17:50
Пълен регрес.Мерси на всички.

Ама недей така. Просто не позволявай тя да се влияе от някви мнения за тея гинеколози. Ще съжалява. Иначе относно лубрикант - Durex Play 2 в 1 Успокояващ масажен гел и лубрикант с Алое Вера. Много е добър ! За другото, което питаш не зная.

http://www.multipharm.eu/userfiles/productlargeimages/product_2318.jpg

mylife
02-09-2013, 12:23
Ми първо се вкарват пръстите а после бавно пениса лелеле........