- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълбочина при момичетата
Интересувам се може ли едно момиче да не е достатъчно дълбоко.Знам че се разтяга много,но ми е интересно може ли да не е достатъчно дълбока (20 сантиметра например)? И ако не е как може да стане ? Също така бих искал да чуя компетентното ви мнение относно как да я отворя по-бързо.Тя е тесничка и я боли много,и ако може някакво съветче е така от опит.Благодаря ви за отделеното време![]()
http://www.paradizo-sex.com/malepage...in/page39.html
А за първия ѝ път - трябва да е максимално отпусната, възбудена/овлажнена, добре е за всеки случай да си вземете лубрикант.
След като искаш по-бързо да мине това, след като вече е готова - действаш!
Лубрикант,например ? При гинеколог може ли да се извърши тази процедура ( само питам).
А, не! Ти ме разби!![]()
Лубриканта е овлажнител, не е, нито пък изисква по-специална "процедура"
Ааааа не, толкова не се бях смяла скоро.
Сериозно ли не знаеш какво е лубрикант, а си тръгнал да правиш секс?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Сериозно ли не разбрахте какво попитах ? Исках някакво линкче към хубав такъв..не съм на 12.
Къв гинеколог само не разбрах...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Гледай да е лубрикант на водна основа.
edit: http://afya-pharmacy.bg/userfiles/pr...oduct_2991.jpg този е добър, към 9 лв. май беше
Дрън-дрън
Тройка с гинеколог,е на това му се вика запомнящ се първи път![]()
То не че е смешно, ами.. жалко?
Чисто любпитство, авторе на колко си? Приятелката ти на колко е?
Дрън-дрън
^^Жалко или по-скоро изпъкване на скобите в изречението на автора?
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не разбрахте ли че човека пита дали гинеколога може да му свърши цялата работа.:
На 15 съм,а тя прави 15 след 1 месец.К'во ти пука ? Кое е жалко,че исках да ми предложите лубрикант ? Чух от някой,че имало няк'ва услуга момичето да бъде отворено при гинеколог.Питам само дали наистина я има.К'во ме напра'ихте 5 годишен,да не е да имам путка и да ходя цял ден по гинеколози,да знам к'во точно предлагат.Айде да не се излагаме толкова,става ли ? Попитах нещо нормално,по най-възпитания начин ебати..
П.С greenblood а баш,пък и тя е навита.
Последно редактирано от N3v3Rm0r3 : 02-07-2013 на 22:02
То ти се излагаш със слабо казано малоумните си въпроси.
Жалко е че въобще си тръгнал да правиш секс facfepalm.. прочети няколко ДЕБЕЛИ книги на тема секс и тогава .. вероятно .. започни да го правиш. пп жалко и за момичето
Какво? Отиваш с нея на гинеколог, той ти мери колко см. е, отиваш да пиеш кафе и като се върнеш да я вземеш, тя вече е е "отворена" /мразя тази дума/, че и по мярка? Еволюция! fail :о
Дрън-дрън
Тука адекватен отговор няма.Поне получих линк към лубрикант,затварайте темата,че много философи се събраха.Правете си се на интересни на тоя дето ше ви чете глупостите.Дали па не знам,че нема как да не е тясна,скок ? nyxu отгоре се сцепи от хейт,то да се правиш на много велик и да спамиш ГЛУПОСТИТЕ си е голямо нещо,нема к'во.Исках да разбера в тая тема може ли да имаме проблеми с дълбочината,и линк за хубав лубрикант,но не по-интересно е да "ви е първата пациентка" или да я оставя като на автомивка и да "отида на кафе".Пълен регрес.Преди като питах нещо не се присмиваха на нормални въпроси и отговаряха запознати хора.Приятен ден.
Пич ти луд ли си?????????????????/
Не знам какви са тия услуги и от кога се предлагат , ама т'ва са пълни глупости. Да не говорим , че ти питаш за дълбочина...... Е извинявай, ама такава услуга няма кой да ти предложи- същото като да искаш да ти удължат х*я. Пък и дълбочината в случая няма общо с болката. Не се нуждаеш от съвети и статии , а от мозък, който да работи адекватно.
П.С. На 15 не мислиш ли , че си малко малък за секс- още повече след като всички тук станахме свидетели на знанията ти по въпроса?????????????????????????????
Свиквай бе,това да не ти е Американски форум,да попиташ нещо и да ти отговорят.Тука е такъв реда-пускаш тема и после 200 човека ти обясняват колко си тъп,че си попиталИначе това за гинеколога беше малко странно.Защо да се лишаваш от удоволствието да я отвориш.Страх ли те е,какво?Поиграй си хубаво с нея преди екшъна(ако не знаеш как,пусни нова тема,за да могат всички да ти кажат колко си зле
),накарай я сама да го поиска,дразни я докато започне да трепери и действай.Ако си притеснителен удари едно голямо на екс и хапни малко шоколад,да не и вониш на алкохол
![]()
Евала,свестни отговори.Опитвали сме,но я боли и аз я оставям,ще опитаме с горепосочения лубрикант,и благодаря най-накрая.
Сцепила съм се от хейт? Че ти не осъзнаваш какви глупави и нелогични въпроси питаш?
И на всичкото отгоре се правиш на разбирач и почваш да се набираш? Ми като си нямаш и на идея какво да правиш с нея, какъв секс си тръгнал да правиш?
Чети малко, тогава питай. То не е само да "ръгнеш" пишлето там.
Дрън-дрън
Наш к'во като ше ми спамиш и ще ми обесняваш по-добре изчесни от тука.Чел съм не се притеснявай и ИЧ ми не е зор к'во мислиш за мен или какво мислиш за знанията ми.Т'ва не е аск и не съм те питал изобщо за мнението ти.Чел съм те това не ми беше ясно видях статии,разгледах изясни ми се.Какво си тръгнала срещу мене,ама то е така хора без личен живот разбират по форумите много.Айде спами си със тия 1 милион мнения,където имаш и си велика.От мен да го знаеш![]()