Влез

View Full Version : Една невъзможна и несподелена любов

greenblood
02-11-2013, 23:56
Ето я и моята история. Всичко става преди цели 6 години. Една съботна вечер решихме с приятели да се позабавляваме като отидем на дискотека. И така пийвахме си танцувахме си всичко беше нормално. Докато бутилките ни с алкохол който си бяхме поръчали с приятелчетата ни не свършиха. И така аз реших да отида до бара за да поръчам още алкохол. И точно тогава се случи. Докато се връщах от бара погледнах към входа на дискотеката от там влезна най прекрасната жена с най очарователна усмивка която съм виждал някога. За мен беше тя беше като един красивия ангел. В същия момент като е видях си казах. ДА! Това е момичето на живота ми трябва да е моя. Това си беше любов от пръв поглед. След като се върнах на масата на приятелите ми. Започнах да разпитвам за нея. Оказа се че е близка приятелка на един от познатите ми с които бяхме на масата. Той ми каза нейното и име и всичко което ме интересуваше за нея. В последствие разбрах че същия този мой приятел харесвал това същото момиче от много малък. Аз обаче същата вечер доста се по изложих. Поотпуснах се малко повечко и доста се понапих. Някои неща ми се губиха на другия ден. Като това че съм се обяснявал в любов на това момиче и съм е целунал без позволение. Но тя не приела това което съм и говорил на сериозно и малко се отвратила от това че съм е целунал без нейно позволение. И така от този ден нататък живота ми се преобърна. Обладан съм от нея и до ден днешен не мога да е забравя. След това доста често почнах да ходя на същата дискотека която ходи и тя. Запознах се с много нейни приятели с които излизахме на кафе и тя беше доста често там с нас. Така малко по малко започвахме да ставаме приятели с нея. Излизали сме няколко пъти на разходки и кафе но аз нищо не бях и споделял за чувствата си към нея. Пращах и любовни SMS но анонимно бях и блокирал картата. :D Дни и месеци се измъчвах с това. Страх ме беше да не ме отреже ако бях и споделил какво чувствам към нея. През този период си мислих че имам шанс да тръгна с нея и от една нейна приятелка знаех че мнението и за мен е че съм симпатичен и забавен. Но после разбрах че тя харесва адски много едно друго момче. След като го разбрах това си казах че шансовете с нея ми намаляват. Но аз съм човек който не се отказва така лесно се бори до край. Започнах да правя доста простотии които на нея не и се харесаха а и аз много съжалявам за тях. Като например да викам по центъра с пълен глас пиян в 2 вечерта че е обичам. :D А това момче което тя харесваше много започна да идва в дискотеката. На два пъти направих бой с него и неговата компания. Тя ме намрази заради това. Пита ме защо го правиш? Аз и казах щото е наркоман и не е достоен за теб а и ти постоянно плачеш за него. Аз не исках да е виждам тъжна и разплакана. А той в действително си беше наркоман. Маи си беше и циганин но за това не съм сигурен. Но тя въпреки всичко си го харесваше такъв какъвто е. А мен мира неми даваше че тя може да ходи с този наркоман а не с мен. Два месеца не ми говореше не искаше да ме вижда. Но най близкия и приятел който беше и мой приятел ни помири. И се оправихме. Доста мой приятели ме виждаха че се измъчвам с това момиче. И ми казваха да и споделя чувствата си. Така и направих накрая се престраших. Бяхме пак така излезли на дискотека. Казах на една от приятелките и да и каже да излезе вънка да поговорим. Споделих и че адски много ми харесва че за мен е най красивата и искам да съм с нея. Но тя ме отряза каза ми че не иска да сме заедно и че харесвала това другото момче с което направихме боя. След тези нейни думи бях съсипан. Другата простотия която направих след това. Е като на една нова година пак си позволих да е целуна без предупреждение. Този път тя много се вбеси и тогава чашата и преля и ме намрази много. В последствие пак се оправихме благодарение на моя приятел. Но тя ми каза да не и се бъркам в връзките. Аз се съгласих но не си спазих обещанието. Защото просто не мога да бъда приятел с нея искам нещо повече от това. Приятелите ми казваха остави я има толкова много други момичета. НО аз не не мога да е забравя. За мене няма друга. Излизал съм с други но просто не ме привличат. Нямам тръпка към никоя друга. А моята си любов като е видя и сърцето ми започва да бие лудо. От доста време не съм е виждал. Тя е безразлична към мен. Но не спирам да и гледам фейсбук профила и. :D Както не спирам и да се интересувам за нещата които се случват с нея. До колкото знам си има в момента приятел. Надявам се той да е прави щастлива. Но се чудя на себе си. Наред ли съм аз изобщо? Как може да пропилея цели 8 години от живота си просто така? И то в една невъзможна и несподелена любов. А колко безсънни нощи съм имал в мисли за нея и гледане нейни снимки. И след всичко това нормално ли е да е обичам още а тя грам да не се интересува от мен? Някак не мога да загърбя миналото и да продължа напред. Просто не знам какво да правя? А нещото което искам е просто да съм с нея до края на дните си.

minchorna
02-12-2013, 06:11
Не си наред! Дори и да беше станало нещо след всичките тези глупости,които си направил нещата никога нямаше да бъдат розови и както ти ги искаш!

PainMonopoly
02-12-2013, 10:51
Показала ти е абсолютно недвусмислено, че нищо няма да стане, а ти продължаваш да си нахална лепка, което принципно отвращава жените. И за да е започнало преди 8 години, сега трябва да си на 20 и няколко и е крайно време да се вземеш в ръце и да се държиш според възрастта си. Има 3 милиарда жени, никоя от тях не е най-красивата и никоя не е незаменима. Ако си мислиш противното е защото си си я навивал на пръста.

xXxPETYAxXx
02-12-2013, 11:25
Можеше и да имаш шанс с нея, ако не беше се държал като пълен кретен!
И не, не си в ред да си обсебен от нея 8 години.

forside1
02-12-2013, 12:27
Дали не преувеличаваш? Осем години са ужасно много време. Лично аз имам много бегли спомени от времето когато съм бил на 12, а за любов да не говорим :) . Бих те разбрал ако ми кажеш, че просто на скоро си се сетил за момичето от детството си, но чак да те мъчи толкова години, не знам.. :)

shmatarok
02-12-2013, 15:13
извинявай, ама ме тормози любопитството - сега на колко си години? щото ако си на 20 ми е мега странно да сте се запознали с момата на по 12, докато сте се наливали с алкохол в дискотека?

xXxPETYAxXx
02-12-2013, 15:37
в профила му пише 25...

Azoria
02-12-2013, 18:21
Или тролваш, или не знам... искрено те съжалявам. Отдавна е дошло времето да спреш.

п.п.: Имал ли си някога връзка?

Ospi
02-12-2013, 18:22
Дамммм... Забрави. Отдавна си в "lets just be friends", пък даже и приятели не сте. Остави я и продължи нататък. Моми колкото щеш.

shmatarok
02-12-2013, 19:47
в профила му пише 25...

никога не съм се сещала да използвам опцията да видя възрастта в профила на някого :Д както и да е, темата ми изглежда несериозна така или иначе.

greenblood
02-12-2013, 20:23
извинявай, ама ме тормози любопитството - сега на колко си години? щото ако си на 20 ми е мега странно да сте се запознали с момата на по 12, докато сте се наливали с алкохол в дискотека?

На 24 години съм. Бях на 18 когато се срещнахме за първи път. А тя беше на 16.

N1ksun
02-12-2013, 20:29
И си се държал като такъв идиот на тези години ? Сериозно ? Не е лошо да си оправиш правописа и да прочетеш някоя книжка като за начало . Ако беше направил това което те съветвах , преди 18 годишен , е можело и да я спечелиш . Освен ако и тя е била стока естествено , ама щом си е падала по цигани наркомани почвам да се съмнявам ..

xXxPETYAxXx
24 - 8 = 16, не на 18

Или не е било преди 8, а преди 6 години, в което се съмнявам, или се присъединявам към всеобщото мнение, че тролиш. Определено се присъединявам към мнението на съфорумниците.:D

greenblood
Или тролваш, или не знам... искрено те съжалявам. Отдавна е дошло времето да спреш.

п.п.: Имал ли си някога връзка?

Знаех си че никои няма да ми повярва. И ще ме помислите за трол и тем подобни глупости. Но колкото и да се учудвате историята ми си е самата истина. Няма защо да ви лъжа. И да имал съм няколко връзки но те са траели кратко за по 3,4 месеца. Но както писах и в темата. Излизал съм с доста други момичета но никоя друга не ме привлича както нея.

greenblood
02-12-2013, 20:34
24 - 8 = 16, не на 18

Или не е било преди 8, а преди 6 години, в което се съмнявам, или се присъединявам към всеобщото мнение, че тролиш. Определено се присъединявам към мнението на съфорумниците.:D

Грешката е моя не 8 а 6 са годините. Много късно писах темата едва гледах и съм объркал. И защо мислиш че троля няма никаква умисъл.

greenblood
02-12-2013, 20:39
И си се държал като такъв идиот на тези години ? Сериозно ? Не е лошо да си оправиш правописа и да прочетеш някоя книжка като за начало . Ако беше направил това което те съветвах , преди 18 годишен , е можело и да я спечелиш . Освен ако и тя е била стока естествено , ама щом си е падала по цигани наркомани почвам да се съмнявам ..

И аз си се чудя на самия себе си наистина си бях голям идиот. Направих доста глупости заради нея за който искрено съжалявам. Но какво да направя не мога да върна времето назад нали? Не е лошо момичето. Просто тогава беше доста заблудена и много наивна. Но сега се чудя. Мога ли да променя нещо? Бих направил всичко за нея. Искам да опитам пак да тръгна с нея. Но не знам как да постъпя.

N1ksun
02-12-2013, 20:40
Щото действията не отиват на годините ти ...

N1ksun
02-12-2013, 20:40
Надали можеш .. За нея си затворена страница , знам го от личен опит . Има и други не е само тя , все някога може би ще срещнеш никоя си ^^ maybe ...

Ospi
02-12-2013, 21:18
От френд листа едвам се излиза. По-добре я остави. В момента си си втълпил, че тя е единствената мома на света за теб.

greenblood
02-12-2013, 23:28
От френд листа едвам се излиза. По-добре я остави. В момента си си втълпил, че тя е единствената мома на света за теб.
Знам че има много други момичета по света. Разбирам също че сякаш не е нормално да обичам толкова едно момиче с което дори нe сме били и заедно. Но хора до сега никоя не ми е била такава голяма тръпка като това момиче. Просто не знам как да го обясня със думи. Ден и нощ мисля само за нея дори много често е сънувам. И нищо не мога да направя това все пак са чувства. А чувствата си ние не можем да контролираме. Просто съм прецакан в това че съм се влюбил в грешното момиче.