View Full Version : "Студени" момчета
Ice cream
02-13-2013, 15:24
Според вас може ли дадено момче да има чувства към някое момиче ,а да се държи с нея по-студено ... да се държи малко гадно ... и ако е възможно , защо ??
Да. Защото някои момчета хич не могат да си показват чувствата и го приемат като слабост.
swag style mdfkz.
02-13-2013, 15:47
^ +1
TheMan9191
02-13-2013, 15:50
Извинявай, че пиша в темата, но искам да попитам дали е възможно обратното? Момиче да се държи студено, като има чувства към някое момче.
Да. Защото някои момчета хич не могат да си показват чувствата и го приемат като слабост.
Да. Пф
ledenakrasota
02-13-2013, 16:10
Покажи му една цица и ще видиш колко студен ще бъде...
girlwithblueeyes
02-13-2013, 16:45
Може . Но също така много от момчетата просто не обичат да показват чувствата си .
SisiStrange
02-13-2013, 17:05
Покажи му една цица и ще видиш колко студен ще бъде...
A, aко покажеш и двете, направо на фламбе ще стане. ;д
Rosiita98
02-13-2013, 17:23
Може не само защото не може да показва чувсвства, може да е наранен, може да си мисли че така може да те спечели.. много работи може, всичко е възможно..!
LeprikonA
02-13-2013, 18:31
Ами че може - може.
Въпросът е до колко на теб ти пречи/липсва обратното. Според мен в един момент, ако си от другия тип хора - тези, които си изразяват чувствата и го правят с удоволствие това нещо - просто тая студена се превръща в край на връзката.
TheBeliever
02-13-2013, 18:33
Може. Ако е на 15 и мисли, че като гледа "лошо" мацките ще му падат в краката.
Illusion772
02-13-2013, 19:18
Може. Ако е на 15 и мисли, че като гледа "лошо" мацките ще му падат в краката.
Това е единият вариант , другия е да си му правила някакви номера в миналото , защото всички момичета имат този приятен навик да въртят някакви номера а след това се чудят от къде им е дошло....
^ + | Студените чувста често са взаимни, а тея глупости
като гледа "лошо" мацките ще му падат в краката. са доста характерни и за женксия пол. Когато някви п*тки се мислят за мн големи като са с къси поли, високи токове и 1-2 кг грим. (ще извинявате за лошите думи)
NambyPamby
02-13-2013, 21:34
другия е да си му правила някакви номера в миналото , защото всички момичета имат този приятен навик да въртят някакви номера а след това се чудят от къде им е дошло....
Ммда.
Принципно всеки си има някакви граници, които биват прекрачени след време. И аз се държа дръпнато с нов човек, поне в началото. След дооста време се отпускам, едно месец-два отиват. И мен са ме набеждавали за студена и незаинтересована, пък не е било така, просто е до характер.
Съвсем отделен въпрос е, ако момчето, което харесваш, не те поздравява и не иска да те вижда, пък ти се заблуждаваш, че бил "студен" и се "правел на недостъпен".
Tsukuda_Hiroshi
02-14-2013, 04:23
Според вас може ли дадено момче да има чувства към някое момиче ,а да се държи с нея по-студено ... да се държи малко гадно ... и ако е възможно , защо ??
Да, може - всички до 4ти-5ти клас са такива.
strawberry88
02-14-2013, 13:37
+
Ice cream
02-14-2013, 14:41
Според мен е доста странно да го приемаш като слабост ... тоест явно те е страх от това което изпитваш ...
ShtrudeL
02-14-2013, 15:19
Не. Не може. Не мога да си представя, че ще съм с някой такъв и ще съм щастлива.
Не е казано,че ще си с него , а че той ще има чувства,но тъй като е страхлив мухльо , ще се държи грубо,защото показването на чувства за някои е "слабост".
ShtrudeL
02-14-2013, 15:27
Ще намерят начин бе. Като имаш нещо го показваш.
Има ги и такива.Да се чудиш какво да ги правиш....