View Full Version : ВЛЮБЕНА фък фък фък фък .................
fifito19
02-18-2013, 11:03
Ето как стоят нещата...
Има едно момче, г-ин И. Той ходи с мен на СИП Театър и е синеок, русокос и невероятно сладък. Преди два дена ходихме цялата група на хижа и той легна до мен на леглото ми и ме гушкаше цяла вечер, което беше много сладко. Днес го видях и ми изпрати 3030393984 въздушни целувки и когато дойдех при него ме прегърна много силно и ме целуна по бузата. Деня ми беше доста скапан, но когато се появи, най-добрият ми приятел ми каза, че съм засияла като слънце.
Това е влюбване, нали?
Но аз съм малко несигурна и освен това не съм от най- прекрасните на вид и не смея да го попитам дори кого харесва. Не знам дали си има гадже, но мисля, че няма. Приятелките ми, които го познават, казват, че бил много развратен и полигамен. Така че можело да иска да правим секс твърде скоро или да се среща и с други едновременно и ме предупредиха да не се задълбочавам.
Но на мен И. ми каза, че е още девствен. Освен това е толкова мил и сладък и... казах ли че има СИНИ ОЧИ И РУСА КОСА!?
Снощи пак не се наспах, защото все си мисля как лежеше до мен..
Въпросът ми е- какво да правя... Много ми е трудно и съм много объркана, защото съм супер спек и много ме е срам да говоря с него.
minchorna
02-18-2013, 11:05
Go kill yourself..Имал сини очи и руса коса и била влюбена :lol: След 2 седмици да не пишеш тема "Пуснах му,отвори ме,а сега ме отбягва" Вземи послушай приятелките си
fifito19
02-18-2013, 11:08
Не съм толкова наивна, много ме обиждаш. Просто имам слабост към руснаците и тези, които приличат на руснаци, понеже самата аз също съм някаква част рускиня. Дори да иска да правим секс, няма да се съглася. Не отговаряш на въпроса ми, само ме унижаваш... Но благодаря все пак, че си направи труда да прочетеш -.-
xXxPETYAxXx
02-18-2013, 11:08
Ами опознай го и сама прецени дали приятелките ти са прави или не!
girlwithblueeyes
02-18-2013, 11:09
Имал Сини и очи и руса коса LOL LOL . Драга моя не си влюбена просто си запленена от външният му вид . Аз пък ще те посъветвам да опитате не винаги това което другите казват е истина . Ако нещата се получат чудесно ако приятелките са прави това ще ти е за урок за напред :)
minchorna
02-18-2013, 11:12
Не съм толкова наивна, много ме обиждаш. Просто имам слабост към руснаците и тези, които приличат на руснаци, понеже самата аз също съм някаква част рускиня. Дори да иска да правим секс, няма да се съглася. Не отговаряш на въпроса ми, само ме унижаваш... Но благодаря все пак, че си направи труда да прочетеш -.-
Именно когато си заслепен ти трябва 1 плесница ,за да погледнеш реално на нещата :) Не те обиждам,а се опитва да ти отворя очите.Както ти каза,твоите приятелки са ти казали нещо.Ако искаш пробвай,но не приемай нещата толкова навътре ( Което съм сигурен,че няма как да не стане).
girlwithblueeyes
02-18-2013, 11:19
Има много момчета който се държат като идиоти само защото не са срещнали момиче което наистина да харесат :)
Amore-Mio*
02-18-2013, 12:04
Опитай с него, ако искаш и виж как ще се развият нещата.
Самата идея да послушаш приятелките си не е особено добра идея, именно защото, че може да няма нещо вярно в приказките им. Това от личен опит ти го твърдя.
HollyGolightly
02-18-2013, 13:59
Срам те е да го питаш дали си има приятелка, но не те е срам да го питаш дали е девствен. :?
Не го познаваме, приятелите ти може да са прави, може и да не са. Спокойно може да се опиташ първо ти да го опознаеш и тогава, ако все още го харесваш, и ако той самият те харесва, да правиш каквото и да било.
Срамът обаче сама трябва да си го преодолееш, никой не може да дойде да говори с него вместо теб.
Tsukuda_Hiroshi
02-19-2013, 04:59
Според мен трябва да седнеш с това момче и да го попиташ очи в очи има ли си приятелка, как гледа на теб и какво иска от теб? :)
anonymous708973
02-19-2013, 08:40
Ето как стоят нещата...
Има едно момче, г-ин И. Той ходи с мен на СИП Театър и е синеок, русокос и невероятно сладък. Преди два дена ходихме цялата група на хижа и той легна до мен на леглото ми и ме гушкаше цяла вечер, което беше много сладко. Днес го видях и ми изпрати 3030393984 въздушни целувки и когато дойдех при него ме прегърна много силно и ме целуна по бузата. Деня ми беше доста скапан, но когато се появи, най-добрият ми приятел ми каза, че съм засияла като слънце.
Това е влюбване, нали?
Но аз съм малко несигурна и освен това не съм от най- прекрасните на вид и не смея да го попитам дори кого харесва. Не знам дали си има гадже, но мисля, че няма. Приятелките ми, които го познават, казват, че бил много развратен и полигамен. Така че можело да иска да правим секс твърде скоро или да се среща и с други едновременно и ме предупредиха да не се задълбочавам.
Но на мен И. ми каза, че е още девствен. Освен това е толкова мил и сладък и... казах ли че има СИНИ ОЧИ И РУСА КОСА!?
Снощи пак не се наспах, защото все си мисля как лежеше до мен..
Въпросът ми е- какво да правя... Много ми е трудно и съм много объркана, защото съм супер спек и много ме е срам да говоря с него.
Не слушай какво ти казва сульо и пульо. Винаги, ама винаги има възможност дори най-добрите ти приятелки да ти дават този акъл, защото: (1) се страхуват, че ако си хванеш гадже, няма да им отделяш внимание; (2) самите те не биха се захванали с такъв тип момче; (3) тайно искат те да бяха на твое място; (4) Бог знае още какво.
Слушай интуицията си. Ако ти е приятно с него - давай. Има възможност да бъдеш наранена, но ако не си опитала, никога няма да разбереш.
anonymous708973
02-19-2013, 08:41
Според мен трябва да седнеш с това момче и да го попиташ очи в очи има ли си приятелка, как гледа на теб и какво иска от теб? :)
Да бе да.
И да убие всякаква романтика, флирт, заигравка? Глупости.
Авторке, на колко сте всъщност?
Tsukuda_Hiroshi
02-19-2013, 08:57
Да бе да.
И да убие всякаква романтика, флирт, заигравка? Глупости.
Авторке, на колко сте всъщност?
Има го и този момент, ама романтиката така или иначе се губи след като е "прелЪстена-изоставена"...
fifito19
02-19-2013, 18:11
на 16 съм, благодаря.