View Full Version : Things I suck at!
Окей, би ли ви било интересно да споделите пред мен и света нещата, в които просто не струвате.Заради раздела може да е beauty edition, но споделяйте каквото се сетите. Просто искам да видя дали съм сама в това. :Д
Аз ще започна..
Просто не струвам в създаването на тънка и еднаква очна линия на очите. Винаги е дебела и в тотално различна посока.
Второто, за което се сещам е лакирането. НЕ МОГА да си лакирам лявата ръка, или дори да успея, то не мога да го изчакам да изсъхне спокойно.
И третото, за което се сещам е кокът. Не мога да си направя перфектен кок на косата/от тези, които се правят с чорапчето/. В ютуб момичетата хващат косата, въртят, осукват, връзват и омотават там парчета перушина и изгежда перфектно, а аз изглеждам все едно птица живее на главата ми.
GoldenHeart
02-21-2013, 19:35
http://www.youtube.com/watch?v=hoCDtvcVUpE
Bloodlust
02-21-2013, 19:44
Хич не ме бива в нанасянето на руж. Винаги едната ми буза е по-намацана и винаги го разбирам едва след като съм излязла от къщи. :?
Просто не струвам в създаването на тънка и еднаква очна линия на очите. Винаги е дебела и в тотално различна посока.
Same here.
Изгледала съм 1000 клипчета, купувала съм си очна линия с различни четки, или отделна четка специално за очна линия и САМО И ЕДИНСТВЕНО веднъж ми се е получавала.
http://www.youtube.com/watch?v=hoCDtvcVUpE
Не взех идеята от Джена, но сега като видях нейния вариант отново се сетих за още нещо, в което просто не ме бива.
ГЛАДЕНЕ! :д
Не обичам да гладя тонове с дрехи и не мога. Не знам на какви градуси какво се глади, кога с пара и кога без, какво не мога да гладя.. От там дрехите ми започват да пребивават навсякъде и за човек с отворен гардероб е просто страшна гледка. :Д
Мда, очната линия ми е много болна тема. Основно защото е единственият продукт без който не мога да изляза. За всеки, който може да я направи тънка и перфектна.. Аплодисменти за вас!
Хм, интересна тема. Като видя някой, който не може да прави нещо, което и аз не мога, ми действа успокояващо (в случая) :D
Иначе мен не ме бива в това да си правя прически и по време на опитите си, абсолютно винаги се изнервям :Д
marble, и аз преди не можех да си лакирам дясната ръка, ама откакто почнах да си сменям лака на 2-3 дена, вече нямам никакви проблеми- направо се справям перфектно 8-) Ама накараш ли ме да правя някакви фигурки и глупости, дори просто чертички..никъв шанс :Д
НЕ мога да се накъдря с пресата ми -.-
Засега за тези неща се сетих.
С лакирането и аз съм страшно зле, много ми треперят ръцете. Кожичките винаги си омазвам.
И прически никакви не мога да си правя.
Не мога да слагам добре червило с четка.
brutaLxxbunny
02-22-2013, 11:31
С лакирането.
Слагането на руж и контур.
Изправяне на собствената ми коса *фейспалм*
FuCKkK13
02-22-2013, 11:45
честно казано в тая област ми е малко трудно,защото постоянно пробвам нови неща и експериментирам доста обширно и в повечето случаи ми се получава ,но добрем
не ме бива да си пиля ноктите :? смисъл хубаво ги пиля,но с 300 зора
не ме бива да си накъдря бритона назад ( предполагам се сещате) става 1 път на 100 и накрая се разваля :?
не мога да си къдря цялата коса с пресата -на един кичур става - на друг не :?
С очната линия бях много зле,вече се справям по-добре,но има какво още да се желае,де.
Лакирване-НЕ ИЗДЪРЖААААААААААМ! 8-) Повечето пъти кожичките ми са лакирани също,не успявам да го изтрия както трябва и се дразня много.
Явно много обичам да ''експериментирам'' с нанасянето на ружа,за да видя как ми ходи най-много,но понякога го трия и не се занимавам (това ми се случва само с ружа на флормар,което ми напомня да спра да си купувам силно пигментирани ружове)
Имам и още каръшки истории,като се сетя ще пиша :Д
strawberry88
02-22-2013, 12:32
^Пише се лакирам! ;)
Мен не ме бива с очната линия, плетенето на плитки (освен обикновена и онази с два кичура :D ) и ...това е май. 8) :D
paradaiz
02-22-2013, 12:40
Oчна линия и определено лакиране. Нямам нужното търпение да изчакам лакът да изсъхне и за да стане като хората ми трябва най-малко половин час.
А за очната линия почти винаги има разминаване на двете очи.
Ама какво да се прави, не всичко можем да правим добре. :D
И косата също винаги ми е някаква рошава, при все, че я реша редовно.
Но тя моята коса е чуплива така че всичко може да се очаква от нея.
girlwithblueeyes
02-22-2013, 12:47
Не се лакирам хубаво и затова най-често си ходя с безцветен лак :D винаги се цапам мноог и става мазало .
С друго нямам проблем освен с лакирането .
PullMeCloser
02-22-2013, 13:01
1.Понякога много се цапам докато нанасям ярко червило, като маймуна съм ставала.
2. Не мога да нанасям сенки на себе си. Голяма ирония, защото на други хора го правя почти идеално :Д
Наистина ме карате да се чувствам по-добре. :Д
Аз се сетих, че имам сериозен проблем със слагането на черен молив на така наречената tight line
http://1.bp.blogspot.com/-7qZ0yq6oWhw/T0T0P77BA3I/AAAAAAAACGE/9wN0xzbFDpc/s1600/tightline.jpg
Всеки път си бъркам в окото или просто го размазвам. :Д
1 Да си слагам идеално еднаква очна линия...почти ми се получава,ама не съвсем.
2 Да си нанасям равномерно руж...винаги е различен,майната му I am fabulous!
3 Да си рисувам лявата,както и дясната ръка, почти невъзможно ми е...къх
4 Да си изправя косата като хората,но тва май просто е от косата :lol:
5 Прекаленото много коса не ми дава възможност да си направя перфектния кок като на клиповете. Все стърчи, все едно не е кок , а гнездо!
6 Връзването с панделка!? HOW THE FUCK DO YOU DO IT?!?!?
Ще се сетя за още 100%
^Пише се лакирам! ;)
Добре,извинете ме за грешката.Хаха
crowberry
02-22-2013, 19:13
Не мога да правя рибена кост, не мога да си лакирам дясната ръка (ужас е .........) , не мога да си вързвам кодата назад като хората - все от някъде нещо ще щръкне.. плитка - сейм ..
Dagichka
02-22-2013, 19:24
не мога да си изправям косата свястно никога, нито да и правя рибена кост/кок или нещо от сорта. ама да речем, че косата е виновна. :Д
очната линия винаги я правя дебела, не мога просто да я правя тънка по 1мм (пък и не виждам смисъл).
не мога да гладя. обърквам се как трябва да настроя ютията, дали трябва да сложа отгоре и друг плат, абе става мазало и така си унищожих няколко тениски :Д
1.Не мога да си слагам руж равномерно
2.Не ме бива в правенето на декорации по ноктите (на дясната ръка)
3.Понякога и моята очна линия не е много равна
risk.risk
02-22-2013, 22:13
Колкото и да се мъча да се сетя за нещо, просто е невъзможно.
Май най-проблемното ми нещо, свързано с грима в момента е, че не мога да си създам навика изобщо да нося някакъв грим. А преди как се клепах, от всичко по много, чудя се не себе си. Така съм отвикнала, голям мързел дори спирала и молив да сложа.. или поне коректор. Но не знам, хубавото е, че почнах да се харесвам достатъчно без грим, така че е плюс, малко самочувствие никога не вреди.
Колкото и да се мъча да се сетя за нещо, просто е невъзможно.
Хахаха,скромнооооооо :D
Май най-проблемното ми нещо, свързано с грима в момента е, че не мога да си създам навика изобщо да нося някакъв грим. А преди как се клепах, от всичко по много, чудя се не себе си. Така съм отвикнала, голям мързел дори спирала и молив да сложа.. или поне коректор. Но не знам, хубавото е, че почнах да се харесвам достатъчно без грим, така че е плюс, малко самочувствие никога не вреди.
Това до някъде. + Опитвала съм да слагам очна линия един или два пъти - БЕДСТВИЕ. И останалите неща, свързани с гримирането, изключвам молив за очи, спирала и гланц, който едно време слагах. :д
Аз не мога да си слагам сенки с четка, с апликатор ми е по-лесно, но пък не се получава това, което искам. С моливите и очната също имам проблем. Докато направя линиите еднакви на двете очи иииии стават дебели, а искам да са тънки. Преди имах проблем с нанасянето на лак с лявата ръка, но вече се лакирам 2-3 пъти в седмицата и се справям без да се цапам. В прическите също не съм много добра, на себе си почти нищо не мога да правя, иначе като гледам схващам как става, ама не мога да го правя на моята коса :D Май това е... руж, хайлайтъри, фдт не използвам, но ми изглежда трудничко това контуриране на лицето. :D
Dirty Version.
02-23-2013, 11:03
И аз не се справям с кока с чорап. Даже си купих от онези неща, които приличат на донът и се използват специално за кок и пак не става. Просто имам две леви ръце и това е :д Обаче се научих да си правя кока по по-лесен начин и ми харесва как се получава и можете и вие да го пробвате http://www.youtube.com/watch?v=_fIK5ATuFmY по-небрежно е и за това много ми харесва. Разбира се моето кокче не става толкова голямо защото нямам това много коса.
Другото, за което се сещам е, че мога да си лакирам ноктите много добре, но нямам търпението да ги изчакам да изсъхнат и винаги се размазват. :д
arsenalllbaby
02-23-2013, 11:14
Преди обичах да си рисувам по ноктите и на дясната ръка винаги ставаха гадни ;дд И се отказах. Сега просто се лакирам в един цвят, но пак намирам начин да се оплескам и си размазвам лака. :D Очната линия не ми е най-добър приятел.. Винаги, когато си правя маски на лицето, кооолкото и да внимавам, все ми се озовава в косата, капе или забравям, че съм с маска и се подпирам на ръка и се омазвам. :D
FuCKkK13
02-23-2013, 11:15
абе да ти кажа и аз съм така за 90% от нещата.. смисъл не че лесно правя всичко,но от много любопитство и 105 експеримента някак си съм свикнала с повечето неща и са ми лесни......
бтв. не знам защо,но аз очната линия 1вия път,когато си я сложих я сложих идеално.. смисъл никога не ми е било трудно
сега се сетих за още нещо и за това писах коментара де : оформянето на вежди.. еййй някой път без да искам като отскубна нещо дето не трябва и бяс 8-) да не говорим,че никога не се получават така,както аз искам :?
FuCKkK13
02-23-2013, 11:16
Аз не мога да си слагам сенки с четка, с апликатор ми е по-лесно, но пък не се получава това, което искам. С моливите и очната също имам проблем. Докато направя линиите еднакви на двете очи иииии стават дебели, а искам да са тънки. Преди имах проблем с нанасянето на лак с лявата ръка, но вече се лакирам 2-3 пъти в седмицата и се справям без да се цапам. В прическите също не съм много добра, на себе си почти нищо не мога да правя, иначе като гледам схващам как става, ама не мога да го правя на моята коса :D Май това е... руж, хайлайтъри, фдт не използвам, но ми изглежда трудничко това контуриране на лицето. :D
за очната линия - с клечка за уши и малко тоалетно мляко можеш да коригираш т.е. да я изтъниш :)
strawberry88
02-23-2013, 12:00
сега се сетих за още нещо и за това писах коментара де : оформянето на вежди.. еййй някой път без да искам като отскубна нещо дето не трябва и бяс 8-) да не говорим,че никога не се получават така,както аз искам :?
Отиваш на козметик.Той ти ги оформя и после сама си ги почистваш само. :)
FuCKkK13
02-23-2013, 12:16
Отиваш на козметик.Той ти ги оформя и после сама си ги почистваш само. :)
ооо не 8-) само на козметик не отивам .. 3 пъти съм ходила,при 3 различни и положението беше плачевно.. аз имах предвид,че формата съм си я избрала и ми отива - просто не става съвсем еднакво,което ме дразни 8-) смисъл аз обичам и малките детайли да са ми 6+ 8-)
strawberry88
02-23-2013, 12:39
Явно не си попадала на добър козметик...
Очната линия на мен лично не ми се получава тъничка защото ръцете ми треперят много. Много ви завиждам ако можете точно и прецизно да си я направите.
По същата причина и декорации на ноктите не мога да си правя.
FuCKkK13
02-23-2013, 13:14
Явно не си попадала на добър козметик...
просто имам чувството,че като им кажеш как искаш да са ти и те си правят както си знаят....и съм се отказала,а и не ми се различават чак толкова веждите ама мен си ме дразни 8-)
risk.risk
02-23-2013, 20:14
Просто съм честна. :)
nymphadora
02-24-2013, 08:15
До съвсем скоро не можех да правя проклетия донът бън.
не мога да си слагам качествено сенките за очи
и не мога да правя масажи-просто щипя хората :(
youonlyliveonce
02-24-2013, 08:33
не мога да правя масажи-просто щипя хората :(
:D и аз така
А и не мога да връзвам панделки...за друго не се сещам
SoMuchWin
02-24-2013, 16:11
Добре се посмях (момче съм) :D
blondeVIP
02-24-2013, 16:53
И аз имам някакви проблеми с очната линия... доста често не ми е еднаква, но пък в повечето случаи го игнорирам този факт :D
Понякога /особено рано сутрин/ прекалявам с ружа :/ просто на кофти светлина не мога да преценя колко слагам
Като цяло други проблеми с гримирането и косата нямам...
Нещото в което ме бива най-малко от всичко на света е да ходя навреме където и да е. Не съм сигурна като цяло дали последния един месец поне съм отишла някъде навреме (може би 2-3 пъти на училище). Хората, с които общувам повече дори вече имат изграден навик за това, че ако се чакаме някъде в 17:00 те могат спокойно да дойдат поне в 17:15 и дори ще им се наложи отново да ме почакат малко. :/
женските игрички.
//со сад(
strawberry88
02-24-2013, 19:29
Нещото в което ме бива най-малко от всичко на света е да ходя навреме където и да е. Не съм сигурна като цяло дали последния един месец поне съм отишла някъде навреме (може би 2-3 пъти на училище). Хората, с които общувам повече дори вече имат изграден навик за това, че ако се чакаме някъде в 17:00 те могат спокойно да дойдат поне в 17:15 и дори ще им се наложи отново да ме почакат малко. :/
Същата съм! :( :D
bebzgirl
02-24-2013, 20:25
Не мога да гримирам други хора.
Не мога да слагам черен молив,а и не слагам.
DarkEmotionS
02-24-2013, 20:48
Охх, това е истинско облекчение за моята изстрадала душа :D
1. Не мога да нанасям тънка ЕДНАКВА очна линия
2. Не мога да накъдря повече от 2 кичура с преса, така че да са еднакви и красиви
3. С ружа не се разбираме от край време
4. Каквито и моливи да ползвам, на водната линия ли са - разтичат се до 2 минути
5. Не умея да лакирам себе си /върху чужди нокти и Мона Лиза ще докарам, но стане ли дума за моите.../
6. Имам ужасния навик да си чопля /преди и си ги гризех/ ноктите - не мога да се спра
7. Мразя да мия чинии - не мога да го понеса, затова не го и правя ;дд
8. Не мога да отрежа повече от 2см от косата си, ОТКАЧАМ!! /преди я кълцах все едно е перука.../
Мисля че стига толкова...:D Всъщност е много по - лесно, изричайки го /пишейки го/. Благодаря, че ме изтърпяхте :D
weheartiit
02-24-2013, 21:08
1.Не мога да си правя никакви прически сама.Ама никакви.
2.Не мога да се лакирам и да си оформям ноктите.
3.Не мога да си слагам сенки и да си контурирам лицето.
4.Очната линия и при мен не се получава,но мисля,че едното ми око е малко по-различно от другото по форма. :D
5.Не мога да си наложа да се откажа или поне малко да огранича тестеното,сладкото,пъженот о и т.н.
вредни неща.Това най-много ми се иска да преодолея. ;д
но мисля,че едното ми око е малко по-различно от другото по форма. :D
При всеки човек е така.
weheartiit
02-25-2013, 10:33
При всеки човек е така.
Да,но при мен е доста забележимо,в смисъл като си отворя окото и сгъвката на едното ми
отива доста по-нагоре от на другото и очната линия изглежда по-странно.
Също и като ги присвивам едното ми око изглежда по- "завъртяно".Много хубаво обясних. :D
koshtramba
02-25-2013, 19:38
Само аз ли в нищо не съквам !
sunnyreni
02-25-2013, 20:03
Охх...значи и други имало!
1. Очната линия ми се получава перфектно на едното око, а на другото-почти никога не е същата (2-3 ми се е получавало)
2. Попринцип се лакирам рядко....и никога не езчаквм достатъчно, затова лакът ми викаги има формички на панталон (сяда им отгоре)
3. За косата да не говорим...2-3 неща ми се получават и само тях правя
4. С епилатора имам чувството, че можем да съжителстваме само до единия крак! За втория почти никога не ми стигат нервите...
Емии май-май...има и още де...ама...
SoMuchWin
02-26-2013, 07:45
Само аз ли в нищо не съквам !
Сигурен съм, че не можеш да гладиш и да сгъваш добре.
В гладенето и сгъването пък какво е трудното :D От домашните задължения може би това ми е най-недразнещо :D
SoMuchWin
02-26-2013, 11:40
В гладенето и сгъването пък какво е трудното :D От домашните задължения може би това ми е най-недразнещо :D
То не е просто да изгладиш широкото и да оставиш яката/ръбовете. Същото важи и за сгъването. Има красиво сгъване което е по ръбовете и после дрехата изглежда все едно е гладена, има и сгънато на две и после с гънка през средата...
Ами това, за което се сещам няма връзка с раздела,но все пак ще споделя,че изобщо не мога да изкачвам стълби. :D На всяка втора се спъвам,много е гаднооо! Иначе надолу съм много добра. :lol:
koshtramba
02-26-2013, 14:52
Сигурен съм, че не можеш да гладиш и да сгъваш добре.
Мога, мога. Щото не си видял гардероба ми, никой не е виждал такъв всъщност, който ми дойде на гости и го види и ПРИПааада, най-якия е, и всичко е по цветове. :D
Mary_Jane_69
03-11-2013, 19:24
Ами плитки... никакви не мога...
като се лакирам малко става мазало, но пък за сметка на това, не ми е трудно с лявата ръка, деснячка съм си.
Хмммммм доста често забравям ацетона на слънце, пресата включена, лаковете - отворени... тоест може би в способността да запомням краткотрайните неща... което да, кофти е . :Д
Първо (и най-съществено, може би) : ЛАКИРАНЕЕЕ, how dafuq you do it ?!?!?
Второ: Молив за очи, очна линия или нещо от тоя род - винаги си бъркам в очите или се мацам навсякъде..-.-
Трето: Никви прически ни моа :D (освен опашка)
Непосилно е за мен спазването на диети и изграждане на навик да спортувам всеки ден. Просто не го мога.
Точно от тези хора съм, които си повтарят "От утре.." всеки ден. :д
Josefinne
03-13-2013, 15:12
Окей, явно не само аз съм с два леви крака в областта на лакирането. Аз мога само с безцветен лак иначе става някакво гадно, неравномерно, а повечето пъти и успявам да го прецакам преди да е засъхнал.
Иначе не мога да си правя форма на косата. Прически мога чат-пат, като ги гледам от youtube, но да си оформя просто пуснатата коса ми е кошмар, въобще не знам какво да правя.
Не мога да преценявам дрехите в магазина - докато не сложа или не видя на макенен поне някоя дреха, въобще не мога да преценя дали ще стои добре или супер зле. Което води до пропускане на много добри похождения при разпродажбите например и импулсивни покупки, които обличам по веднъж и после ме е яд...
Аз се чудя, защо използвате очна линия, вместо молив за очи?
FuCKkK13
03-13-2013, 15:22
^ лично аз щото нанасянето изобщо не ми беше трудно ( от първия път) и щото колкото и да е хубав черния молив за мен очната линия стои в пъти по добре ... а и има хора,които искат края на очната линия да е много тънък- е не виждам как ще стане с молива...
arsenalllbaby
03-13-2013, 15:23
Аз се чудя, защо използвате очна линия, вместо молив за очи?
Аз използвам очната, защото не ми се размазва, а и с молив не мога да правя тънка черта.
pressiana
03-13-2013, 16:36
Не мога да си слагам очна линия! Рядко става почти идеално, а аз съм перфекционист, затова я трия и се отказвам. Но ще се науча. ПЪК!
Предпочитам очната линия защото ми харесва тънката, извита линия https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnizKqAgxPaKbdSBtOZKjjkGA1HfWRB kjOSTxU5b4O2ev8415O
..Не, че всеки път става така. :д
Да си призная.. http://prikachi.com/images/582/5987582F.png :D
BaffaLsc
03-13-2013, 18:09
Аз обикновено като се лакирам така се омазвам на дясната ръка по кожичките, че после клечките за уши не ми стигат да се почиствам! Другото, свързано с лака и маникюра, да си рисувам отново дясната ръка, еее, пълен кошмар! С очната линия сега по-свикнах, веднъж я направих толкова добре.... даже и снимка имам, да ви се похваля 8-) цък (http://2.bp.blogspot.com/-e-5wig9pLVA/UDO5PnIiZBI/AAAAAAAAARI/cYAG7ToVRWY/s320/BaffaLsc4530.jpg)
arsenalllbaby
03-13-2013, 18:21
Да си призная.. http://prikachi.com/images/582/5987582F.png :D
хахахаххахахаххахаха :D :D :D
CrazyLittleThing
03-13-2013, 18:54
Да си сложа като хората пудра\коректор. Затова и вече отвикнах да ползвам, де xD
И аз.. :( само че най-често закъснявам с по 5 до 10 мин. Много е дразнещо за този, който ме чака, понеже то е всеки път и няма как да не си помислиш “Е, добре, не може ли да излезе 5 минути по-рано?!“ Ми, не мога :( Баси, колко съм саката.
Не мога да рисувам ]; Имам такива фантазии и сънища и огромно желание, а седна ли пред белия лист-нищо...
ружа ми е проблем, очната линия също...
Когато все още ходех на даскало така се гримирах, че всички ме хвалеха, сега толкова ме мързи...
Не мога да си правя прически.На други хора ще правя с кеф и ще стане страхотно, при мен нищо не се получава.
Не мога да се оправям с деца, просто не понасям когато крещят.Имам много слаби нерви за съжаление ;D
dream1707
03-13-2013, 21:39
И аз съм присъединявам към тези, които просто не могат да си направя очната линия хубаво и на двете очи, с какви ли не видове очни линии съм пробвала, не ставам и това е :D
Не мога да си лакирам дясната ръка ... саката съм с лявата.
Не мога да пазя подредено, вероятно никой мъж няма да ме вземе такава... но просто не мога след като взема едно нещо и да го върна на същото място, невъзможно ми е. Обичам всичко а ми е навсякъде, така ми е по-удобно да си намирам нещата .. просто ровиш :D
Не мога да си правя косата като хората, винаги едната страна (деля я на 2, като я къдря примерно) е много по-хубава, а другата е някаква ненакъдрена. И не мога да си оправям бритона, нито да го заформям хубаво като съм с къдрава, нито като съм с права коса
arsenalllbaby
03-14-2013, 13:01
Открих още нещо, в което не ме бива ;д Опитвам се да си снимам сама косата, чупя стойки, навеждам се, извивам си ръката и не мога :D А тъпия стар цифров няма самоснимачка ;д
Franzellka
03-14-2013, 20:15
Ето за тези, с проблема за очната линия нещичко http://www.bg-damma.com/krasota/grim/2910_kak-da-napravim-ochna-linia
:D
Иначе аз не мога да правя плитки, прически....честно казано, нищо с косата си...даже не мога да я накъдря като хората, просто не става.
heartlesandfreaky
03-14-2013, 20:27
Не мога да си изправям косата... Винаги от едната страна е по-добре изправена, отколкото от другата хД
Не мога да си слагам хубаво червило.
Не мога да си рисувам по ноктите *много ми треперят ръцете*
Очната линия винаги става хубава, но никога еднаква :/
На мен лично ми помага да си слагам малко и от долу
http://lifeplusmakeup.files.wordpress.com/2012/12/winged-eyeliner-2.jpg?w=500 така линията почти винаги ми отива в една посока. :Д
Josefinne
03-15-2013, 09:00
На мен моливът ми стои така http://assets.bg-damma.com/content/_original/dbt_406.jpg. Просто си го подострям и използвам средно мек молив, който хем не се размазва, хем не ми е трудно да го нанасям. Също слагам и на долния клепач. Размазва ми се малко отстрани понякога (когато има вятър, ми се насълзяват очите), но с едно движение на показалеца си го оправям. Сега за съжаление не мога да се снимам. С очна линия не съм пробвала. Наистина е малко по-различно и изглежда по-плътно, но от друга страна - и по-тежко. Също допълвам със спирала.
Да не съм офф-топик - не мога да готвя (blushing).
Като съм в компания на други момичета (2 или повече), се чувствам като булдозер - всички внимават къде стъпват, какво правят, как се усмихват, какво казват, къде си мятат ръцете, пък аз не съм много свикнала с това, по-отпуснат и непринуден човек съм и естествено на моменти бутам нещо или се спъвам.