PDA

View Full Version : Старата любов

tseti
02-22-2013, 07:47
Здравейте!
Темата ми се отнася за бившия..с него бях 3 години :))
Преди 2 месеца се разделихме..нямахме никаква връзка...и един ден просто той реши да ми пише и че може приятели да си останем...и така си остана всичко ..нито сме се виждали нито сме си писали повече...
Приятелите му ми пишат,че искат да бъдат с мен.... (според мен той ги кара) ,но всъщност казва че не му пукало вече за мене
А преди няколко дена ми писа,че съм станала много надута да не съм публикувала снимки отнасящи се за него...Нищо не съм му казала...,но и започна да се заяжда с мен ..започна да ме псува и такива...а е голям не е 15 годишно момче,а е на 18 зряло момче би трябва да е ... защо ли така постъпва трябва да има кавги...Аз исках просто приятели да си останем....
Аз предолях голямата болка...и сега ми е сеедно дали ще се имаме или не...но ..
Вие как мислите?

minchorna
02-22-2013, 07:51
18-зряло момче...Някак си ми се струва оксиморон за повечето момчета...
Мисля,че ако вече нямаш чувства към него да покажеш малко достойнство и да спреш всякакъв контакт с него,вместо да те тъпче.

alskdjfhg
02-22-2013, 12:14
Аз лично бих го махнала от фейсбук/там ти пише, нали?/. Извинявай, ама тършиш да те псува ли?

Amore-Mio*
02-22-2013, 12:20
Я, да не се занимаваш с тоя.
Да го търпиш да се държи по този начин с теб, да те псува и така нататък - гордост и достойнство нямаш ли ти, бе, момиче? Я, го остави да се мисли за велик.

HollyGolightly
02-22-2013, 12:24
След като ти е все едно,просто го махаш от всякъде и не се занимаваш с него. Той ти е казал, че иска да сте приятели, но явно не знае как. Не си губи времето в размишляване кой как и защо.

xXxPETYAxXx
02-22-2013, 16:13
А преди няколко дена ми писа,че съм станала много надута да не съм публикувала снимки отнасящи се за него...
Нещо ми е мъгла тука...

Ама все тая, махай го като ще те обижда! В приятелски отношения съм с бивши, но никога не са си позволявали да ми държат сметка или да ме обиждат... Защо въобще се чудиш?!

psychopath
02-23-2013, 11:56
Мисля,че ако вече нямаш чувства към него да покажеш малко достойнство и да спреш всякакъв контакт с него,вместо да те тъпче.

Еми да, на 18 имаш правото да управляваш МПС, да пиеш алкохол (легално), нямаш вечерен час, правото на глас и пр. щом е достатъчно зрял за тези неща, трябва да е вече достатъчно зрял (и възпитан) и в това отношение. За съжаление, действително не е така.

alice13
02-23-2013, 16:34
Блокирай го отвсякъде, подминавай го (ако сте от един град) и като цяло shut him off ;]]]

Al3ksandra
02-23-2013, 18:30
0стави го да си псува, щом е такъв умник. На някой хора акъла не им идва никога. (или е прекалено късно.) Ако имаш нерви опитай да говориш човешки с него, но не вярвам да се вразуми.

NambyPamby
02-23-2013, 18:47
Щом си преодоляла болката от раздялата ви, значи можеш да преодолееш всичко. ;)
Налагай му игнора на тоя олигофрен и го пращай да пасе тва неблагодарното говедо.

fenkaaa
02-25-2013, 11:50

И аз съм на това мнение.В днешно време 18 годишните са пълни бебета.

minchorna
02-25-2013, 11:56
И аз съм на това мнение.В днешно време 18 годишните са пълни бебета.

Ако бяха бебета щеше да е добре,ама те са пълни кретени..