PDA

View Full Version : На обществено място!?

ameli
02-24-2013, 10:27
Ъм.. все още съм в шок и не знам как да започна темата си.
Ок, говорих преди малко с баба ми, която ми каза, че съседките и направили забележка да не се целувам/прегръщам с приятеля си пред входа, защото това било крайно неприлично. При което аз сащисах ;х
Въпроса ми е.. показвате ли близост с половинките си на обществени места или това за вас е .. не знам, неморално?! Аз ли съм в грешка или просто хората около мен са с остаряло мислене.. ?! На вас правили ли са ви забележки?

xXxPETYAxXx
02-24-2013, 10:34
...или просто хората около мен са с остаряло мислене.. ?!

...говорих преди малко с баба ми, която ми каза, че съседките и направили забележка да не се целувам/прегръщам с приятеля си пред входа...

...сама си отговаряш!

И за мен е грозно да се натискате/обарвате, да си бъркате под панталоните, но ако е само това(прегръдки и велувки), и то при положение, че входа не е градския площад... Грозно е съседките ви да седят и да кледат кой какво прави. Клюкарска работа!

ameli
02-24-2013, 10:41
Говоря точно за прегръщане тип http://media.tumblr.com/tumblr_m4pxdeV40Z1r1tvzd.gif > аз отивам при него, той ме хваща през рамената и ме целува.. за 'натискане/обарване/бъркане под панталоните' съм съгласна, че си има други места и не сме си позволявали никъде.. просто не знам, странно ми е, още повече каква им е работата на тея клюкарки да висят в 7 часа на прозореца и да гледат аз какво правя :Х

Amore-Mio*
02-24-2013, 11:36
Напълно морално си е тая прегръдка. Просто техните виждания са остарели, както и самите тях.
Времето, в което те са пораснали, е коренно различно от това, в което живеем ние в момента. Съветът ми е да не те бърка, едно прегръщане си е съвсем нормално.

marilyn
02-24-2013, 14:00
Абе хич да не ти пука... сега разбирам да сте се награбили и да се чукате под балкона на съседката, ама да си гушнеш гаджето и да си го целунеш... бахти закостенелите хора.

Violenza
02-24-2013, 14:35
На баба ти съседките... Моля ти се. :D Ей, много мразя нагли старци!

Ние рядко показваме каквато и да е близост на обществени места, но и двамата сме си такива просто. Няма нищо общо с чувствата и отношенията ни.

anonymous708973
02-24-2013, 15:23
Освен да влезете във входа и там да се нацелувате като хората, друга алтернатива не виждам.

ShtrudeL
02-24-2013, 15:25
омг не обръщай внимание на бабичките

Аз така се разревах заради едни в най-ранните си периоди на такива интимни отношения. Колко съм била тъпа..

Al3ksandra
02-24-2013, 15:34
Ауу въобще не я слушай. Те са друга генерация .. ;)

never_back_down_
02-24-2013, 16:26
За мен е много некултурно, например да сте в копмаия с приятели и останалите да си говорят, а вие да си се мляскате острани. Една прегръдка и целувка и то пред входа не е неприлично. Не им обръщай внимание. Прави си кефа. Като им е неприятно да не ви гледат.

DENKAZ
02-24-2013, 16:43
Абе хич да не ти пука... сега разбирам да сте се награбили и да се чукате под балкона на съседката, ама да си гушнеш гаджето и да си го целунеш... бахти закостенелите хора.

The same.

FuCKkK13
02-24-2013, 16:51
естествено че си целувам и прегръщам приятеля на обществени места,но само до там ... на мен също не ми е приятно да виждам как някой си бърка в гащите на обществени места,но съм срамежлива и никога не бих направила забележка.. всеки си преценява как да се държи... лично за мен целувки/прегръдки са си ОК,а и с него точно в това отношение сме от до на едно мнение....

едит: до сега не са ни правили забележка,но ние определено внимаваме как се държим,особено когато сме заобиколени от възрастни хора ... за мен това и до някъде е уважение,но много задълбочавам темата

Tuesday
02-24-2013, 17:16
Съседките на баба ти да си гледат работата,и какво му е неприличното това е само една прегръдка/целувка момче съм и ако искам ще си прегръщам момичето без да ми пука какво ще си помислят

SisiStrange
02-24-2013, 17:19
Я не се ядосвай. 8-) И моята баба е същата и съм слушала мненията на клюкарки-съседки. Въобще не ги мисли. Само много озлобени, завистливи и прочие хора биха имали нещо против двама влюбени, които са се гушнали на пейката пред входа.

girlwithblueeyes
02-24-2013, 17:23
Въобще да не ти пука в край на сметка не правите нещо пошло а се гушката и целувате .
Моята баба пък харесва влюбени двойки да се гушкат винаги изпада в умиление :D

NambyPamby
02-24-2013, 18:11
Правили са ми забележки, да. Не е като да съм се трогвала особено. Хората винаги говорят и винаги търсят кусури.

sunshinebabyangelova
02-24-2013, 18:40
много озлобени, завистливи и прочие хора биха имали нещо против двама влюбени, които са се гушнали на пейката пред входа.
Особено, ако те изпраща. :) Когато моя приятел ме изпраща до вкъщи, също се прегръщаме и/или целуваме за чао. Хич да не ти пука. Както казаха и другите, няма нищо неморално в една целувка и/или прегръдка.

druzilla
02-24-2013, 18:44
Според мен е напълно нормално.Аз лично не мога да се сдържам да не прегръщам и целувам гаджето ми,където и да се намираме.Даже съм имала доста проблеми за това в училище..И все пак смятам,че такива действия са по-скоро сладки,не е като да сте тръгнали да се обарвате по разни интимни части и прочие..

CoNviCt
02-24-2013, 18:52
Според мен е напълно нормално.Аз лично не мога да се сдържам да не прегръщам и целувам гаджето ми,където и да се намираме.Даже съм имала доста проблеми за това в училище..И все пак смятам,че такива действия са по-скоро сладки,не е като да сте тръгнали да се обарвате по разни интимни части и прочие..
Обарването също не е забранено.

druzilla
02-24-2013, 18:54
Обарването също не е забранено.

Не съм казала,че е забранено или нередно,просто мисля,че това е по-добре да се прави насаме. :)

CoNviCt
02-24-2013, 18:57
В лудешките години е престъпление да се тревожиш за мнението на съседите.

teenems
02-24-2013, 19:25
Ооо,аман от дърти кукумявки,които нямат работа и най-малкото ги дразни.Целувка и прегръдка,особено за раздяла...са so lovely.Кво ти пука..аре да им е гадно!Да живее любовта :D

xoxi
02-24-2013, 19:31
И моята баба предпочита с приятеля ми да се държим "нормално" на обществени места, но ако някоя нейна съседка/приятелка/позната каже същото, баба ми е готова да я изяде с дрехи направо, защитавайки ни мен и него. Въобще не търпи такива клюкарски истории тя. :D
Иначе подкрепям Violenza. И ние сме така. Много рядко показваме близост пред други хора.

strawberry88
02-24-2013, 19:36
Подкрепям горните мнения.Да не ти пука!

Ospi
02-24-2013, 20:15
Мне, не е*авай. Знаеш ли кво е хубаво според мен, сякаш времето около тях спира. Сякаш нямат абсолютно никакви грижи.

sexa_na_kompleksa
02-25-2013, 12:56
Както казаха по-горе - не им обръщай никакво внимание, това си е съвсем в реда на нещата.

sladkalady
02-25-2013, 13:39
Когато съм с приятеля ми на обществено място почти никога не се целуваме,не защото се притесняваме от хорското мнение,а защото така сме сметнали,че трябва да е.Държим се за ръце,прегръщаме се ,но не и да се целуваме.Не ,че има нещо ,просто то си е до човек.
Не си слагай присърце хорските забележки,защото все ще се намери някой ,на който нещо да не му хареса.

Supraf
02-26-2013, 14:12
Да не те ебе от дърти кукумявки. :D

fenkaaa
02-27-2013, 22:45
Целувка,прегръдка и то пред входа,си е напълно нормално.Дори да е на центъра на някоя пейка,ако е само това,също е напълно нормално за една влюбена двойка.Просто по "бабино" време не е било така и за това имат претенции.Все пак нищо не могат да ви направят за това.

SpiritInBlack
03-06-2013, 13:12
6tudel , ти още си

Josefinne
03-06-2013, 13:27
Съгласна съм, че на баба ти съседките са големи клюкарки. От друга страна обаче сигурно на баба ти й е станало много неприятно, че другите бабки одумват внучка й. А докато имат за какво да клюкарстват те ще си клюкарстват. Освен това не мисля, че много негативно ще ви се отрази на връзката, ако се въздържате от прегръдки и целувки около блока на баба ти (дръжте се за ръчичка). Направи го не заради съседките, а заради баба ти - да не се чувства тя зле.