PDA

View Full Version : Тае Бо

irina_shayk
02-24-2013, 15:38
Здравейте, от почти месец съм на лек хранителен режим - ограничавам се от сладките и тестените неща. Също така правя Тае Бо. За това време забелязах ефект, но поради здравословни причини за 2 седмици трябваше да спра да тренирам и имам чувството, че всичко, което съм свалила ми се е върнало. Сега отново започвам с режима и Тае Бо и този път без отказване. Въпросът ми е вие тренирали ли сте Тае Бо? Колко време? След колко време видяхте резултатите? Ако сте практикували нещо друго то какво? И ако имате някакви упражнения за стягане на тялото може да ги споделите. :)

SoMuchWin
02-24-2013, 16:04
Има 10 упражнения, без тежести правите ги 4 дни в седмицата за по 35-40 мин. и на 2-рата седмица сте без грам мазнина. Каквото и да ядете тези упражнения ще го изгорят + тези упражнения горят само мазнините! Не мускули, само чиста мазнина (мазнините са запаса на тялото). Аз успявам само 1/3 от тях, но ефекта си е БАСИ МАМБАТА!
==========
Тае Бо в България е залъгване. Само разход на пари...

SoMuchWin
02-24-2013, 16:06
Има 10 упражнения, без тежести правите ги 4 дни в седмицата за по 35-40 мин. и на 2-рата седмица сте без грам мазнина. Каквото и да ядете тези упражнения ще го изгорят + тези упражнения горят само мазнините! Не мускули, само чиста мазнина (мазнините са запаса на тялото). Аз успявам само 1/3 от тях, но ефекта си е БАСИ МАМБАТА!
==========

j_adore2
02-24-2013, 16:29
Аз много харесвам упражненията на Cindy Crawford - http://www.zamunda.net/details.php?id=143105&hit=1
Това са 2 видеа, има и още едно качено в Замунда. Харесай си видео и го пробвай, с постоянство определено има ефект. Упражненията за корем са доста добри.

gabi_94
02-24-2013, 16:58
==========

Е, сподели кои са де :D

SoMuchWin
02-24-2013, 18:01
Ако щете вярвайте, ето го клипа аз вече 2-ра седмица правя 1/3 от това 3 пъти на ден (4 ми идва много, сега съм зает, но лятото ще ги правя 3/3 4 пъти в седмицата):

http://www.youtube.com/watch?v=kxEEQBGZCvU (Euro Training)

:D Шегувам се - ето го:

http://www.youtube.com/watch?v=rsFQk4ZKi5I&list=FLQSXNN08fJ-T7VUACmGivKQ&index=5

Dirty Version.
02-25-2013, 11:36
хахахах за секунда наистина си помислих че правиш първото видео и просто седях и гледах и се чудех "това момче сериозно ли прави тия неща" :D :D
иначе мисля да пробвам ИСТИНСКИТЕ упражнения, които си предложил, въпреки че съм момиче и най-вероятно ще умра от болки :д дано имат резултат :3

Vikencheto
02-25-2013, 14:44
Аз съм момиче и ходя на тае бо от миналия февруари, но прекъснах за няколко месеца и сега пак започнах. Много съм доволна, супер стягане..3 пъти в съдмицата по 1 час. Не знам за какво залъгване става на въпрос по-горе и какво се има в предвип под "истински упражнения" :D всякакъв вид тренировки се отразяват добре на тялото :P

tonssy
02-25-2013, 15:13

Споко.

Dirty Version.
02-26-2013, 14:04
Аз съм момиче и ходя на тае бо от миналия февруари, но прекъснах за няколко месеца и сега пак започнах. Много съм доволна, супер стягане..3 пъти в съдмицата по 1 час. Не знам за какво залъгване става на въпрос по-горе и какво се има в предвип под "истински упражнения" :D всякакъв вид тренировки се отразяват добре на тялото :P

под "истински" упражнения имах в предвид упражненията, които той наистина прави (демек втория линк) защото за момент наистина си помислих,че прави упраженията от клипа Euro Training : D