Влез

View Full Version : МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР

chocolateeeee
02-24-2013, 19:59
Здравейте ще ви разкажа накратко моя проблем . На почти 17 съм и имам цикъл от 2 години - нередовен. Водя полов живот от октомври 2012 и от тогава ми идваше уж редовно (да добавя , че преди образувах кисти на левия яйчник и понякога цикала ме е пропускал ) . И така Януари месец не ми беше идвало и отидох на генеколог и нищо ми нямаше нито кисти нищо и реших , че скоро ще ми дойде , но уви вече минава февруари а на мен не ми идва, въпроса е там , че се притеснявам да не би да съм бременна и затова да не ми идва , винаги съм правила секс с презерватив и уж винаги са били здрави , но аз съм голяма паника и за всяко нещо се притеснявам :/ А и да ви попитам ако ви гледат на ехограф ще забележат ли ако има ранна бременност или трябва да мине определено време ? И МОЛЯ ВИ БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ ! ИСКАМ САМО СЪВЕТИ !

Luidgie
02-24-2013, 20:01
тест за бременност, чувала ли си някога?
Иначе боб ли да фъргаме, че да те разберем бременна ли си?

marilyn
02-24-2013, 20:02
Щом си правила безопасен секс не виждам защо се тревожиш. Ако искаш да се успокоиш просто си направи един тест.

chocolateeeee
02-24-2013, 21:36
Aми тези дни ще си направя тест , а това за генеколога и ехографа какво мислете ?

xXxPETYAxXx
02-25-2013, 09:28
Ехографа май показва бременност около 3-та седмица от зачеването(не съм много сигурна, това съм чела, но ако се интересуваш попитай във форума на мамите).

Tsukuda_Hiroshi
02-25-2013, 09:40
Определено с тест ще стане много бЪрзо, но щом се пазиш, риска от забременяване е много малЪк според мен.

chocolateeeee
02-25-2013, 15:27
Ами да ама ще си направя тест макар , че им нямам голяма вяра защото на една приятелка показа положителен а не беше бременна но ще си направя мерси на всички :)

sweety_tweetyg
02-25-2013, 16:04
За да си напълно сигурна си купи два теста,като преди това прочети внимателно листовката!!Дано всичко е наред!:)

Stella_SN
02-25-2013, 17:31
Купуваш 2 шуер чек и ги прави през няколко дена примерно .. И на мен ми закъсняваше доста близо 2 месеца , нямах кисти , никакви усложнения според изследванията ми , правих 3 теста- всеки от тях през 5 дни .. ии нищо .. после си ми дойде .. Възможно е от стрес да ти закъснява , щом толкова се паникьосваш. Ако си боледувала и си била на антибиотик е възможно също , но това се получава при по-силните лекарства ,ако е лека настинка и си пила някви такива загряващи прахчета и тем подобни би трябвало от тях дори да ти дойде по-рано .. Може би звучи "бабешко" , но пази кръста и се обличай добре , защото има голямо значение това ! Патила съм като бях по-малка към 14-15 годишна .. Но наистина ако правиш безопасен секс не виждам смисъл да се притесняваш .. Ехографа до колко знам и аз "вижда" след 3та седмица .

chocolateeeee
02-25-2013, 21:40
Благодаря ви дано всичко да е наред :)

chocolateeeee
02-27-2013, 12:26
А пак съм аз :D Вчера си направих тест ама не беше SURE CHECK защото града в който живея е малък и имаше само някви тънки тестовете за 2 лева .. след 1 седмица ще си купя SURE CHECK , но да имам ли вяра на този ? :D:D:D:D:D:D:D:D

bloodyF
02-27-2013, 14:40
+ , - ?
Какъв е резултата?

xXxPETYAxXx
02-27-2013, 16:10
Е, щом се хили, резултата е отрицателен.

Авторке, дргуте тестове също вършат работа, нищо че не им правят реклами по телевизията, пак са си добри.

SoMuchWin
02-27-2013, 18:20
Кажи на Хасан, чи нямъ прублем, с лапи без лапи се тъз...

aygun95
02-27-2013, 19:36
Щеше да ти отнеме по малко време да отидеш и да си купиш тест за бременност :)