View Full Version : МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР
chocolateeeee
02-24-2013, 19:59
Здравейте ще ви разкажа накратко моя проблем . На почти 17 съм и имам цикъл от 2 години - нередовен. Водя полов живот от октомври 2012 и от тогава ми идваше уж редовно (да добавя , че преди образувах кисти на левия яйчник и понякога цикала ме е пропускал ) . И така Януари месец не ми беше идвало и отидох на генеколог и нищо ми нямаше нито кисти нищо и реших , че скоро ще ми дойде , но уви вече минава февруари а на мен не ми идва, въпроса е там , че се притеснявам да не би да съм бременна и затова да не ми идва , винаги съм правила секс с презерватив и уж винаги са били здрави , но аз съм голяма паника и за всяко нещо се притеснявам :/ А и да ви попитам ако ви гледат на ехограф ще забележат ли ако има ранна бременност или трябва да мине определено време ? И МОЛЯ ВИ БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ ! ИСКАМ САМО СЪВЕТИ !
тест за бременност, чувала ли си някога?
Иначе боб ли да фъргаме, че да те разберем бременна ли си?
Щом си правила безопасен секс не виждам защо се тревожиш. Ако искаш да се успокоиш просто си направи един тест.
chocolateeeee
02-24-2013, 21:36
Aми тези дни ще си направя тест , а това за генеколога и ехографа какво мислете ?
xXxPETYAxXx
02-25-2013, 09:28
Ехографа май показва бременност около 3-та седмица от зачеването(не съм много сигурна, това съм чела, но ако се интересуваш попитай във форума на мамите).
Tsukuda_Hiroshi
02-25-2013, 09:40
Определено с тест ще стане много бЪрзо, но щом се пазиш, риска от забременяване е много малЪк според мен.
chocolateeeee
02-25-2013, 15:27
Ами да ама ще си направя тест макар , че им нямам голяма вяра защото на една приятелка показа положителен а не беше бременна но ще си направя мерси на всички :)
sweety_tweetyg
02-25-2013, 16:04
За да си напълно сигурна си купи два теста,като преди това прочети внимателно листовката!!Дано всичко е наред!:)
Stella_SN
02-25-2013, 17:31
Купуваш 2 шуер чек и ги прави през няколко дена примерно .. И на мен ми закъсняваше доста близо 2 месеца , нямах кисти , никакви усложнения според изследванията ми , правих 3 теста- всеки от тях през 5 дни .. ии нищо .. после си ми дойде .. Възможно е от стрес да ти закъснява , щом толкова се паникьосваш. Ако си боледувала и си била на антибиотик е възможно също , но това се получава при по-силните лекарства ,ако е лека настинка и си пила някви такива загряващи прахчета и тем подобни би трябвало от тях дори да ти дойде по-рано .. Може би звучи "бабешко" , но пази кръста и се обличай добре , защото има голямо значение това ! Патила съм като бях по-малка към 14-15 годишна .. Но наистина ако правиш безопасен секс не виждам смисъл да се притесняваш .. Ехографа до колко знам и аз "вижда" след 3та седмица .
chocolateeeee
02-25-2013, 21:40
Благодаря ви дано всичко да е наред :)
chocolateeeee
02-27-2013, 12:26
А пак съм аз :D Вчера си направих тест ама не беше SURE CHECK защото града в който живея е малък и имаше само някви тънки тестовете за 2 лева .. след 1 седмица ще си купя SURE CHECK , но да имам ли вяра на този ? :D:D:D:D:D:D:D:D
+ , - ?
Какъв е резултата?
xXxPETYAxXx
02-27-2013, 16:10
Е, щом се хили, резултата е отрицателен.
Авторке, дргуте тестове също вършат работа, нищо че не им правят реклами по телевизията, пак са си добри.
SoMuchWin
02-27-2013, 18:20
Кажи на Хасан, чи нямъ прублем, с лапи без лапи се тъз...
Щеше да ти отнеме по малко време да отидеш и да си купиш тест за бременност :)