- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР
Здравейте ще ви разкажа накратко моя проблем . На почти 17 съм и имам цикъл от 2 години - нередовен. Водя полов живот от октомври 2012 и от тогава ми идваше уж редовно (да добавя , че преди образувах кисти на левия яйчник и понякога цикала ме е пропускал ) . И така Януари месец не ми беше идвало и отидох на генеколог и нищо ми нямаше нито кисти нищо и реших , че скоро ще ми дойде , но уви вече минава февруари а на мен не ми идва, въпроса е там , че се притеснявам да не би да съм бременна и затова да не ми идва , винаги съм правила секс с презерватив и уж винаги са били здрави , но аз съм голяма паника и за всяко нещо се притеснявам :/ А и да ви попитам ако ви гледат на ехограф ще забележат ли ако има ранна бременност или трябва да мине определено време ? И МОЛЯ ВИ БЕЗ ТЪПИ КОМЕНТАРИ ! ИСКАМ САМО СЪВЕТИ !
тест за бременност, чувала ли си някога?
Иначе боб ли да фъргаме, че да те разберем бременна ли си?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Щом си правила безопасен секс не виждам защо се тревожиш. Ако искаш да се успокоиш просто си направи един тест.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Aми тези дни ще си направя тест , а това за генеколога и ехографа какво мислете ?
Ехографа май показва бременност около 3-та седмица от зачеването(не съм много сигурна, това съм чела, но ако се интересуваш попитай във форума на мамите).
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-25-2013 на 09:40
Определено с тест ще стане много бЪрзо, но щом се пазиш, риска от забременяване е много малЪк според мен.
Ами да ама ще си направя тест макар , че им нямам голяма вяра защото на една приятелка показа положителен а не беше бременна но ще си направя мерси на всички![]()
За да си напълно сигурна си купи два теста,като преди това прочети внимателно листовката!!Дано всичко е наред!![]()
Купуваш 2 шуер чек и ги прави през няколко дена примерно .. И на мен ми закъсняваше доста близо 2 месеца , нямах кисти , никакви усложнения според изследванията ми , правих 3 теста- всеки от тях през 5 дни .. ии нищо .. после си ми дойде .. Възможно е от стрес да ти закъснява , щом толкова се паникьосваш. Ако си боледувала и си била на антибиотик е възможно също , но това се получава при по-силните лекарства ,ако е лека настинка и си пила някви такива загряващи прахчета и тем подобни би трябвало от тях дори да ти дойде по-рано .. Може би звучи "бабешко" , но пази кръста и се обличай добре , защото има голямо значение това ! Патила съм като бях по-малка към 14-15 годишна .. Но наистина ако правиш безопасен секс не виждам смисъл да се притесняваш .. Ехографа до колко знам и аз "вижда" след 3та седмица .
А пак съм азВчера си направих тест ама не беше SURE CHECK защото града в който живея е малък и имаше само някви тънки тестовете за 2 лева .. след 1 седмица ще си купя SURE CHECK , но да имам ли вяра на този ?
![]()
Е, щом се хили, резултата е отрицателен.
Авторке, дргуте тестове също вършат работа, нищо че не им правят реклами по телевизията, пак са си добри.
Кажи на Хасан, чи нямъ прублем, с лапи без лапи се тъз...
Щеше да ти отнеме по малко време да отидеш и да си купиш тест за бременност![]()
http://www.neobux.com/m/v/?rh=697A727564636865746F
за сигурни пари от интернет