Влез

View Full Version : Помощ!!!

Моника С
02-26-2013, 06:55
Да пия ли ескапел? Вчера с приятеля ми правихме секс и след това той се изми и отиде до тоалетната,правихме втори пъ след 5-10минути без презерватив и двата пъти.възможно ли е да съм бременна??

haritov
02-26-2013, 07:00
Да пия ли ескапел? Вчера с приятеля ми правихме секс и след това той се изми и отиде до тоалетната,правихме втори пъ след 5-10минути без презерватив и двата пъти.възможно ли е да съм бременна??

възможно е

Wednesday666
02-26-2013, 07:08

Аз викам направо 2 да изпиеш. За всеки случай.
Че да не вземат малкото количество мозъчни клетки, които имаш в наличност, да убият ефекта на първото хапче.
Колко си зле, истина не е.

Още 5 теми пусни.
Ние сме врачки и сме виновни, че не си знаеш кога ти е овулацията.
Майко мила..

qwerty_ff
02-26-2013, 10:40
Аз викам направо 2 да изпиеш. За всеки случай.
Че да не вземат малкото количество мозъчни клетки, които имаш в наличност, да убият ефекта на първото хапче.
Колко си зле, истина не е.

Още 5 теми пусни.
Ние сме врачки и сме виновни, че не си знаеш кога ти е овулацията.
Майко мила..

Е нужно ли беше да си толкова груба с момичето. Притеснява се, тъси помощ. Защо е нужно да я обиждаме?

А относно темата: Възможно е да е останала сперма и да е станал фал, въпреки че е малко вероятно. Не се притеснявай.
Но според мен, ако не планирате да имате дете и не искате да поемате рискове е по-добре да използвате презервативи...

shmyshi
02-26-2013, 12:17
Вероятността е изключително малка... но като те гледам с какъв акъл си следващия път се пазете...не виждам смисъл да го правите и после да треперите..а и хормоните не са играчка!! :)

HollyGolightly
02-26-2013, 15:31
Бременна си, честито. За Ескапел е вече късно!
Аман от едни и същи теми.

xXxPETYAxXx
02-26-2013, 16:14
Ама от едни и същи теми.

че и от едни и същи хора...

Авторке, кога трябва да ти дойде следващата менструация?

Моника С
02-26-2013, 18:22
Ей няма да ми пълниш главата с глупости,не знам защо въобще коментираш като не си компетентен. Злобар такъв!!! HollyGolightly

Моника С
02-26-2013, 18:24
Свърши ми на 23 февруари в събота,трябва да ми дойде на 16 предполагам

Моника С
02-26-2013, 18:39
Бременна си, честито. За Ескапел е вече късно!
Аман от едни и същи теми.

няма да ме приятесняваш!!!!

xXxPETYAxXx
02-26-2013, 18:46
Свърши ми на 23 февруари в събота,трябва да ми дойде на 16 предполагам

Е, ако трябва да ти дойде на 16+-3 дни, то овулацията ти е около 2+-3дни.

Моника С
02-26-2013, 18:48
Да или 1ви, или 2ри предполагам. Това означава.че сега не съм в овулация и мисля,че съм по-спокойна

skok
02-26-2013, 19:07
Е нужно ли беше да си толкова груба с момичето. Притеснява се, тъси помощ. Защо е нужно да я обиждаме?
Ма как не бе? Буквално 2 от 3 теми в тоя форум са абсолютно идентични - правих секс, бременна ли съм. Първо има си сумати статии в интернет, 2ро тука никой не е врачка. 3то кат праиш секс без презерватив на 15 години си носиш последствията после, ега забременее верно с тризнаци да и доиде акъла

Tsukuda_Hiroshi
02-27-2013, 05:00
Ма как не бе? Буквално 2 от 3 теми в тоя форум са абсолютно идентични - правих секс, бременна ли съм. Първо има си сумати статии в интернет, 2ро тука никой не е врачка. 3то кат праиш секс без презерватив на 15 години си носиш последствията после, ега забременее верно с тризнаци да и доиде акъла
+1... И аз сЪм на мнение, че половата култура на авторите на повечето такива теми е сведена до минимум, а при някои е направо 0.
Мили деца, то пЪрво се мисли, после се действа. Отворете пЪрво някоя книжка, после си отваряйте крачетата. Важи и за момченцата, дето после идват да питат "ще ставам ли татко"!

Скорпионка
02-27-2013, 05:44
+1... И аз сЪм на мнение, че половата култура на авторите на повечето такива теми е сведена до минимум, а при някои е направо 0.
Мили деца, то пЪрво се мисли, после се действа. Отворете пЪрво някоя книжка, после си отваряйте крачетата. Важи и за момченцата, дето после идват да питат "ще ставам ли татко"!

+ Те бързат да си направят кефа, не мислят с главата и после пускат теми ''бременна ли съм''. Както каза да вземат да се образоват малко. Знанието на никого не вреди.