View Full Version : Въпрос за Фейсбук
Здравейте, едва ли тук е мястото но не знам къде да пиша. Имам проблем. В профила ми показва че имам 75 харесани страници, а като си преброя страниците, които съм харесала, се оказва, че броят им е не повече от 37. Как да видя, предполагаемите харесани от мен страници? Преди време имах 200 харесвания, но реших да ги поизчистя малко и те останаха 60. Дали това може да има нещо общо? Искам брояча на харесванията ми да показва точният брой страници. Как да го направя? Благодаря предварително.
Otvorih temata ti s nadejda da ti pomogna, no ne moga da namerq otgovor :( shte pomislq i shte ti kaja
marin4itu
03-05-2013, 10:13
Даваш на профила си -> информация редактиране -> отгоре до името ти пише информация, цъкаш, излиза ти падащо меню, избираш харесвания коя година какво си харесвала -> гледаш и разчистваш..
Аз така един ден много се чудих къде са тези неща, половин час съм ровила..
Това съм го пробвала- не се получава. Нищо не излиза. Показват ми се 4 филма, които съм харесала, а брояча отброява 33, и като цъкна да ги видя - "няма страници за показване"
marin4itu
03-05-2013, 12:58
Бе то и на мене ми излизат 120 харесвания, ама пък не ми ги показва толкова, а сравнително по-малко..
Да не би страниците да са изтрити?
ами и това може да е, но просто не мога да видя кои страници съм харесала, за да разбера дали са изтрити.
Никой от вас ли не предположи,че е бъг? Аз имам еди си колко приятели днес,а на другия ден имам с плюс/минус два,три.. всеки ден е нещо подобно. Некъв бъг.. друго е да му свикнеш..