View Full Version : Какво да си купя за общежитието
Здравейте, студент съм и живея в общежитие, сам съм в стаята и имам доста свободно пространство, а на скоро се опаричих и от известно време се чудя какво да просна в средата за да напълня мястото? Мислех за билярдна маса, но са много скъпи (търсих билярдна маса около 300-350лв.), мислех и за тенис маса но е много голяма и няма да се побере :D .. чудех се и за xbox, но без хубав голям телевизор не е гот.. ТЪ дайте някоя идея с какво готино нещо (до 300-350лв) да просна в средата на стаята.. да е нещо яко което ще е от ползва при купони :D като билярдната маса.. ако някой може да предложи билярдна маса на горепосочената цена нека пише :) давайте креативно яки идеи
arsenalllbaby
03-05-2013, 18:39
Маса за покер? 8-)
HollyGolightly
03-05-2013, 18:40
баскетболен кош :lol: може да си го закачиш на стената и да го целиш от средата на стаята
arsenalllbaby
03-05-2013, 18:42
Джагииииииииииииии.
xXxPETYAxXx
03-05-2013, 18:42
Не че нещо, ама ако имаш намерение наистина да вдигаш купони ще я оставиш да има повече пространство тази стая, за да се събират повече хора и евентуално да има импровизиран "дансинг", вместо да я набутваш с глупости, които не те знам как ще ги местиш догодина.
JoLLiE92
03-05-2013, 18:45
В кои общежития живееш, че имаш такъв излишък на пространство?
В кои общежития живееш, че имаш такъв излишък на пространство?
В София студентски град.. и ми съквартиранта ми се мести в друга стая.. а се оказа, че няма да ми натресът дръг иии пространство бол :D
JoLLiE92
03-05-2013, 19:33
Аз бих си донесла всичките домакински уреди и подобни неща, за които няма място иначе. :D Не някаква излишна простотия. Мястото наистина е голям кът при нас. :D
TrollFaace
03-05-2013, 19:55
Сложи 1 кенеф в средата и всичко ще е ОК
JoLLiE92
03-05-2013, 19:58
ПИЛОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПИЛОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MY THOUGHTS EXACTLY
И ПОСЛЕ БЕГОМ КЪМ ДИСКОТЕКИТЕ ДА ДИРИШ МАЦКА ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВА ВЪРХУ...ПИЛОНА ТИ?
Amore-Mio*
03-08-2013, 19:16
Аз пък предлагам да си ги запазиш тия пари, вместо да ги даваш за глупости. Предполагам си наясно с факта, че пари с лекота не се изкарват. И винаги е възможно родителите ти да имат кратки финансови проблеми. Точно в такива ситуации може да си ги използваш.
ledenakrasota
03-08-2013, 19:24
Аз пък предлагам да си ги запазиш тия пари, вместо да ги даваш за глупости. Предполагам си наясно с факта, че пари с лекота не се изкарват. И винаги е възможно родителите ти да имат кратки финансови проблеми. Точно в такива ситуации може да си ги използваш.
+1
Или инвестирай в нещо компактно. Има маси, които се прибират и няма да ти заемат кой знае какво място. Спестявай парите и ги вложи в нещо, от което имаш нужда. :)
mimsssssss
03-09-2013, 21:32
Дартс на стената, а в средата една боксова круша от тия малките, кръглите, с въжета горе и долу.