View Full Version : Болка при секс
Здравейте Всички!Тук съм (с моята приятелка)за да ви споделим нашият проблем.Заедно сме от доста време и водим полов живот.И двамата сме на 19 което не мисля че е от значение,но ще го спомена.Та да си дойдем на същинският въпрос.Проблемът е в нея и по точно в нейното влагалище....Правим си секс...всичко е окей,но много често се случва тя да изпитва болка,непоносима болка при самото проникване.Аз пък от моя страна усещам,като чили някаква стена там долу когато прониквам в нея,опитвали сме със какви ли неща...Било то лубриканти,презервативи и т.н. нищо не помага.При повечето пъти започваме игрите,и когато дойде моментът за същинската част...всичко приключва.Тормозим се взаимно и се чудим от какво се получава така до ден днешен..И все още неможем да разберем.Интересен факт е,че с предишните си приятели тя е нямала този проблем.Именно за това решихме да споделим с вас,и моля ,ако има някой при който се е случвало,да ни даде съвет или поне най малко Някаква идея от какво може да се получава Това.Благодаря предварително
chushkopek
03-12-2013, 16:34
Нека позная, опитваш се да го вкараш до край.....недей.
Тя да е много тясна?? Ти да си много надарен??
За 19 годишен е срам колко си неграмотен.. виж си правописа само!!!
Нека позная, опитваш се да го вкараш до край.....недей.
Не,не се опитвам до край,когато се случва този проблем,още при самото проникване има някаква стена..Всякаш е девствена.Болката е по самите стени на влагалището й.
Тя да е много тясна?? Ти да си много надарен??
За 19 годишен е срам колко си неграмотен.. виж си правописа само!!!
Ами да ти кажа честно тя ми казва че съм по надарен от предишните й партниори.Но не мисля че в това е проблемът,защото ако е така винаги ще я боли.А този проблем се случва на моменти.И не мисля че прописът ми е от значение..честно да ти кажа ако искаш да ми помогнеш давай,не ме съди.Ни най малко ме интересува твоето мнение за правописът ми,Благодаря ти все пак ;)
Magician
03-12-2013, 17:16
Къде точно я боли?... Ако опиташ с пръсти, пак ли я боли на същото място?
GRINGO-93
03-12-2013, 17:27
да ти кажа и с моята бе6е така само 4е не всеки път като при теб. и двамата се 4удихме защо се полу4ава така.. патлака ми е дебел ама не мога да разбера защо всеки път я боли. само отна4ало ни боли и после вси4ко си става нормално
Къде точно я боли?... Ако опиташ с пръсти, пак ли я боли на същото място?
Да,същите болки по стените на влагалището.
Magician
03-12-2013, 17:43
Да,същите болки по стените на влагалището.
Посетете гинеколог, не ми се струва нормално това... :(
liglata_bg
03-12-2013, 18:14
Абе да не бъркате дупките и да я ебеш отзад?
Сори за вулгаризма ама не се стърпях :D
Tsukuda_Hiroshi
03-12-2013, 18:28
Аз имах такЪв случай. Оказа се цистит. Нека отиде на гинеколог момичето.
xXxPETYAxXx
03-12-2013, 18:55
Ми, честно казано и на мен ми се случва понякога да ме боли в самото начало. Просто се случва тогава, когато не съм максимално възбудена. Дори всичко да е наред, да искам да правя секс и т.н., просто понякога тялото ми не е на същто мнение, възножно е и при нея да е така. Бих ти казала да пробвате с по-дълга любовна игра, но истината е, че ако е дълга повече от необходимото само влушава нещата. Просто в началото бъди по-внимателен, оставяй я тя да контролира темпото, не действай прекалено рязко и я възбуждай и по други начини, например с целувки по врата/зърната или там, където на нея и действа по-възбуждащо.
seek&destroy
03-12-2013, 19:29
Гинеколог, може би става въпрос за гъбички или някаква друга инфекция. Нека първо мине през доктор, нищо не губи, ако там не се окаже нещо, търсете проблема у вас.
Аз имах такЪв случай. Оказа се цистит. Нека отиде на гинеколог момичето.
Същото
Amore-Mio*
03-12-2013, 19:46
Да се стяга, когато го вкарваш? Съзнателно или несъзнателно, но все пак е възможно.
Иначе такива болки може да се усещат и при точно определени пози.
Но все пак аз препоръчвам да отидете на гинеколог, защото прочетох, че дори с пръсти е имало болка - не ми звучи особено нормално. Така че един преглед не би бил излишен.
Ako темата не е измишльотина...
Значи, съществуват такива случаи на преграда във влагалището. Не е много често срещано явление. Така се раждат някои жени просто.Това се установява при АГ преглед, но трябва предварително да каже, за да я видят на ехограф, а не да влязат с щипките им, че е ужас.
Би трябвало в някоя поза да можеш спокойно. Примерно отгоре ще я боли адски, теб също. Няма смисъл да се тормозите. Ще се нагодите, просто я изучи по-внимателно и всичко ще е ОК.
И на мен в началото много трудно ми влиза дори и да съм доста подмокрена и няма болка, но е едно такова гадно чувството на прожулване като че ли.
baby_baby
03-13-2013, 10:54
Отидете на гинеколог той най-добре ще ви каже какво и е