View Full Version : Формички за мъфини
Привет.Отскоро имам мерак да готвя и ще ви попитам от къде мога да си взема формички и хартиени кошнички за мъфини?
Maimunche_f
03-12-2013, 21:58
Не знам от къде си, но попринцип ги има във всички магазини Кауфланд. Мисля, че вече са доста разпространени, та и в обикновените магазини за домашни потреби ще се намерят, виждала съм и в магазини за левче.... Трябва да потърсиш просто, не са никак трудни за намиране.
Успех!
kalpazanka
03-13-2013, 18:12
Кошнички от хартия намирам под път и над път /разбирай левчета и домашни потреби/, ама металните ги няма никъде...
SlowDownBaby
03-21-2013, 21:07
Как така ги няма никъде...не знам от къде сте,но в Бургас е пълно с метални тавички с форми за мъфини.Също и с хартиените кошнички.В левчетата винаги има.
kalpazanka
03-22-2013, 07:10
Ми така. "Ще докараме другата седмица" е единият възможен отговор, "Нямаме" е другият, а третият е да ми предложат хартиените кошнички.
За село Плевен иде реч.
heartlesandfreaky
03-23-2013, 19:16
Ми така. "Ще докараме другата седмица" е единият възможен отговор, "Нямаме" е другият, а третият е да ми предложат хартиените кошнички.
За село Плевен иде реч.
оо, сродна душа. В Плевен сме лишени от всякакъв избор... Не става въпрос само за кошничките за мъфини, а като цяло, пълна скръб ни е града хд И аз не съм срещала никъде метални формички, а хартиените кошнички наистина ги има в почти всяко левче.
VampireLover3
03-23-2013, 21:27
^ Ами вземете си метални формички за крем карамел, същата работа вършат.
kalpazanka
03-24-2013, 12:00
^По левче бройката в Евроланд- не, мерси. Домъкнаха ми 12 броя форми за мъфини за няма и 3 лв от джъмбо.
TheBobqk
03-24-2013, 12:04
Как така ги няма никъде...не знам от къде сте,но в Бургас е пълно с метални тавички с форми за мъфини.Също и с хартиените кошнички.В левчетата винаги има.
И аз съм виждала много по еднолевките. Предполагам, че във всяка еднолевка би трябвало да има, не знам.