View Full Version : Проблеми с бившата
AlexKush
03-13-2013, 21:21
Здравейте :)
Искам да споделя моята история ,може да ви се стори смешна и нелепа но това е .
С бившата ми приятелка ходихме 5-6 месеца и си бяхме супер добрата двойка заедно ,но постепенно започваше да ми омръзва.. започна малко да ме дразни, карахме се често.. (не бяхме правили секс през цялата си връзка)
И един ден тя искаше да поговорим, зашо така се получава между нас , аз овъртах,овъртах и тя директно ми се предложи ... каза ми "ако го искаш ,за мен няма значение,ще го направя заради теб" и така няколко минути ми повтаряше само как можела да ми лапа,да ме направи много щастлив,всичко щяло да бъде като преди и някви от тоя род ...Но аз не исках това от нея,тя беше с 3 години по малка от мен (на 15 тогава) .. не съм тъкъв просто , така или иначе после щяхме да скъсаме... ии да тя ми се расърди защото категорично и отказах, не ми се обаждаше в продължение на 2-3 дена и после разбрах че е разправяла наляво надясно че съм и бил отказъл и съм "страхливец" едва ли не . :D
Можех да я оправя , нито ми беше първата нито последната... тея момичета нищо не оценяват ей ! Искат само ебане. Еми да от тук нататъка вече ще правя така само :P
lamer4e7o
03-13-2013, 21:26
Била е на 15, нормално е да е искала само да ти лапа.
AlexKush
03-13-2013, 21:28
Била е на 15, нормално е да е искала само да ти лапа.
Не искаше само да ми лапа ами и да го правим , работата е там че аз не исках защото едва ли не насила го прави заради мен
lamer4e7o
03-13-2013, 21:31
Няма лошо в това. Сам виждаш в днешно време какво е положението относно тази тема.
А и не познавам момче, което да е отказало секс на момиче.
DragonLady
03-13-2013, 21:43
Ти си се показал като стойностен мъж, а тя като ефтина к*рва с извинение, шом те разнася на ляво и на дясно. Не си хаби нервите излишно, като на нея толкова и се ебе, тъпкачи дето ще я опънат 2-3 пъти и ще я наритат много.
xXxPETYAxXx
03-14-2013, 06:15
Оооо, и мен много би ме жегнало някой да ми откаже(особено пък собственото ми гадже!), но не я оправдавам, че е пускала клюките. Ама, можеш просто да кажеш, че не си искал да правиш секс с дете.
Оооо, и мен много би ме жегнало някой да ми откаже(особено пък собственото ми гадже!), но не я оправдавам, че е пускала клюките. Ама, можеш просто да кажеш, че не си искал да правиш секс с дете.
Абсолютно!Та тя е била на 15.Мисля,че си постъпил много добре.Да не ти пука какво е разправяла
AlexKush
03-14-2013, 11:15
Ииииии днеска я видях в даскало :D :D и си извъртя главата ... жалката работа ;)
swag style mdfkz.
03-14-2013, 11:18
Виждаш ли .. трябваше да има пайаджина фостата :)
AlexKush
03-14-2013, 11:28
Дали
baby_baby
03-14-2013, 11:44
По-добре я остави и не и обръщай внимание
Хващай се с по-стойностни хора.. тая явно не си е струвала..
AlexKush
03-14-2013, 17:59
и на теб ще откажа нямаш проблеми :D (жегна ли те ? ) :D
Amore-Mio*
03-14-2013, 19:11
Доказал си се като достоен мъж, който не желае единствено секс от момичетата/жените - това си е наистина за похвала. Колкото до нея - не се занимавай с такъв човек.
Когато се научите да си намирате стойностни приятелки няма да се оплаквате. А и като се захващаш с 15 годишни какво друго очакваш освен детски истории и цирк.
Вдигни възрастовата граница и не се занимавай с лапета :)
Ти си се показал като стойностен мъж, а тя като ефтина к*рва с извинение, шом те разнася на ляво и на дясно. Не си хаби нервите излишно, като на нея толкова и се ебе, тъпкачи дето ще я опънат 2-3 пъти и ще я наритат много.
Ти па си много 'убава.
Момичето било курва,защото 5-6 месеца не е спала с приятеля си и накрая е решила да спре да овърта и да действа и това я прави еВтина курва?
Нея толкова да й се ебе?!?Ако толкова й се правеше секс, най-малкото е щяла да спи с него доста по-рано.Хайде, стегнете се.
А ти,авторе, защо пусна темата?С каква цел? Да се самоизтъкнеш?
Жалка история си.
Fisherman
03-15-2013, 06:00
Когато се научите да си намирате стойностни приятелки няма да се оплаквате. А и като се захващаш с 15 годишни какво друго очакваш освен детски истории и цирк.
Хахахаххахахаа
xXxPETYAxXx
03-15-2013, 06:23
и на теб ще откажа нямаш проблеми :D (жегна ли те ? ) :D
Да бе, много би ме жегнало да ми откаже някой, който до скоро е имал приятелка на 15...
Между другото, намирам желанието на момичето да иска да РАЗНООБРАЗИ и съответно ПОПРАВИ връзката със секс за съвсем нормално. А ти е можело да ѝ обясниш нещата, не знам обяснил ли си ѝ това, което написа тук, но ако не си го направил - да, държал си се като кретен.
AlexKush
03-15-2013, 10:43
Ти па си много 'убава.
Момичето било курва,защото 5-6 месеца не е спала с приятеля си и накрая е решила да спре да овърта и да действа и това я прави еВтина курва?
Нея толкова да й се ебе?!?Ако толкова й се правеше секс, най-малкото е щяла да спи с него доста по-рано.Хайде, стегнете се.
А ти,авторе, защо пусна темата?С каква цел? Да се самоизтъкнеш?
Жалка история си.
Тоя пък следващия ... да се самоизтъкна , с кво да се самоизтъкна е лек ? Искам мнения дали съм постъпил правилно . Айде пътя.
GiveMeLove
03-15-2013, 12:29
Постъпил си, разбира се.. Щом разкарваш жена, винаги постъпваш правилно! :)
Тоя пък следващия ... да се самоизтъкна , с кво да се самоизтъкна е лек ? Искам мнения дали съм постъпил правилно . Айде пътя.
лек, в интернет си,тук няма път като на село?
не намерих смисъл в темата ти,може би това се дължи на факта,че не си задал въпрос? Само казваш какво направила тя,какво си направил ти и финалното изречение беше просто..страхотен си. Никъде не видях "искам мнение'',''съжалявам'',''трябв а ли да съжалявам'',етц.Видях само едно самоизтъкване как си щял вече само да спиш с жените и до там.
Е, wtf?
пп. само да спомена,че съм момиче.
girlwithblueeyes
03-15-2013, 14:25
И на мен ми прозвуча като самоизтъкване ама айде ,че видиш ли колко голям мъж си защото си й отказал секс . Еми хубаво другите ти начешаха егото , че си големият мъж а бившата ти била курва защото ти поискала секс
Ако беше такава щеше да спи с друг отдавна без да я е грижа за теб цели 5-6 месеца
А и не познавам момче, което да е отказало секс на момиче.
Моят приятел. Заради годините ми (имам още месец и половина до 18 )..
Един съвет - като жена ти предложи свирка - приемай (освен ако не си обвързан ест). Иначе им ебава майката на достойнството почват да се филмират "толко ли съм грозна че чак свирка ми отказа" и тн.
AlexKush
03-15-2013, 16:03
:D :D
FuCKkK13
03-15-2013, 16:37
Моят приятел. Заради годините ми (имам още месец и половина до 18 )..
че вие нали уж си оправихте взаимоотношенията сексуално или аз съм разбрала грешно ?
по темата - браво за постъпката,същия като нея си щом пост-на темата... 6 месеца - не е малко,че да е курва щом иска секс.. обаче това,че те е развяла също не печели уважение,а това,че ти пусна темата с цел и ти да я обиждаш публично - е и ти не печелиш уважение
AlexKush
03-15-2013, 16:56
Не знам за вас,но аз не мога да таковам 15годишно момиче,не защото съм някъв нежен или нещо подобно ами затова че за мен е още ДЕТЕ .
АЙДЕ, няма да пиша повече ,че ще кажат пак че се изтъквам. Ха :)
Fisherman
03-15-2013, 17:03
Братле знам как се чустваш не ги слушай тия отрепки тука деградирали.Аз имах приятелка на 15 не по мое желание,която ми се натискаше нон стоп и ме канеше всеки ден в тях,дори и когато техните са там.Девствена беше и аз реших да не нарушавам правото и първия и път да бъде специален и така.Не всички момчета са боклуци,които мислят с ташаците си.
FuCKkK13
03-15-2013, 17:10
а що се хващаш с дете ? значи е дете за секс ама не го приемаш като дете като ми се целувате/гушкате/обарвате/натискате ... странна логика :?
FuCKkK13
03-15-2013, 17:11
Братле знам как се чустваш не ги слушай тия отрепки тука деградирали.Аз имах приятелка на 15 не по мое желание,която ми се натискаше нон стоп и ме канеше всеки ден в тях,дори и когато техните са там.Девствена беше и аз реших да не нарушавам правото и първия и път да бъде специален и така.Не всички момчета са боклуци,които мислят с ташаците си.
как така си хващаш гадже не по твое желание 8-)
Fisherman
03-15-2013, 17:18
как така си хващаш гадже не по твое желание 8-)
Ей така,беше супер нахална,следваше ме,обаждаше се в нас,беше взела информация от дневника в даскало,къде живея и още куп неща.Бедна ти е фантазията,как стоят нещата :) накрая дори щеше да се самоубива.Става въпрос за 4 години приключения и не беше само тя.
Скорпионка
03-15-2013, 17:23
Ей така,беше супер нахална,следваше ме,обаждаше се в нас,беше взела информация от дневника в даскало,къде живея и още куп неща.Бедна ти е фантазията,как стоят нещата :) накрая дори щеше да се самоубива.Става въпрос за 4 години приключения и не беше само тя.
Като е била нахална, защо не я заеба.
FuCKkK13
03-15-2013, 17:24
8-) някоя откачалка .. и все пак може да се отреже
Скорпионка
03-15-2013, 17:34
8-) някоя откачалка .. и все пак може да се отреже
Напоследък са взели да откачат. Разправят, че ще си режат вените не знам си какво, ще се самоубиват от това, че са ги заебали а нямат смелост да го направят само говорят.
Fisherman
03-15-2013, 17:35
Като е била нахална, защо не я заеба.
Защото я заебах,не веднъж съм и показвал че нямам интерес но то животно братче.Бях я блокирал няколко пъти вече от няколкото и профила във фейса дори имаше и няколко фейк профила,един тя не ми призна кой е точно.Как да я отрежа бе?!Как се гони такова чудовище??То не е седмица месец,ми години преследваници и драми,рева там тръшка се.Какво трябваше да направя?
FuCKkK13
03-15-2013, 17:37
Защото я заебах,не веднъж съм и показвал че нямам интерес но то животно братче.Бях я блокирал няколко пъти вече от няколкото и профила във фейса дори имаше и няколко фейк профила,един тя не ми призна кой е точно.Как да я отрежа бе?!Как се гони такова чудовище??То не е седмица месец,ми години преследваници и драми,рева там тръшка се.Какво трябваше да направя?
да си хванеш яко ревниво гадже
Скорпионка
03-15-2013, 17:38
Еми чисто и просто и казваш. Край приключваме с теб не ме търси повече после, ако иска да се тръшка нейна работа. Ще се потръшка малко и след това ще си търси друга играчка, те повечето са така след няколко дена друг разиграват. Ебаси лепката е била.
Fisherman
03-15-2013, 17:40
Напоследък са взели да откачат. Разправят, че ще си режат вените не знам си какво, ще се самоубиват от това, че са ги заебали а нямат смелост да го направят само говорят.
Те са откачили от много отдавна мога да ти кажа.Имах пък една друга приятелка,която беше дори по зле.Всеки ден като се прибирах от даскало и тя ме следеше,в училище,дори идваше докато съм с приятели навън,беше научила къде се срещаме и така 2 години нон стоп,където и да се обърна тя е там.Накрая вече щех да психясам то така живее ли се.После отстрани всички ме гледат "я тоя жалкар с по-малка от него" а знаят ли как стоят нещата?Та то тея момичето почнаха да ме заплашват със собственото им здраве и аз се уплаших.
FuCKkK13
03-15-2013, 17:41
Те са откачили от много отдавна мога да ти кажа.Имах пък една друга приятелка,която беше дори по зле.Всеки ден като се прибирах от даскало и тя ме следеше,в училище,дори идваше докато съм с приятели навън,беше научила къде се срещаме и така 2 години нон стоп,където и да се обърна тя е там.Накрая вече щех да психясам то така живее ли се.После отстрани всички ме гледат "я тоя жалкар с по-малка от него" а знаят ли как стоят нещата?Та то тея момичето почнаха да ме заплашват със собственото им здраве и аз се уплаших.
човек.. ти си магнит за откачалки 8-) трябва да работиш в лудница и да ти плащат на парче 8-)
Скорпионка
03-15-2013, 17:42
Те са откачили от много отдавна мога да ти кажа.Имах пък една друга приятелка,която беше дори по зле.Всеки ден като се прибирах от даскало и тя ме следеше,в училище,дори идваше докато съм с приятели навън,беше научила къде се срещаме и така 2 години нон стоп,където и да се обърна тя е там.Накрая вече щех да психясам то така живее ли се.После отстрани всички ме гледат "я тоя жалкар с по-малка от него" а знаят ли как стоят нещата?
Леле мале.То си е за изперсване това. Откъде на къде някла ще ти нарушава спокойствието и то денонощно.
Fisherman
03-15-2013, 17:44
Аз ви казвам то не е едно и две.
Скорпионка
03-15-2013, 17:46
Напоследък все ще се намери някоя лепка да ти преебе деня.
FuCKkK13
03-15-2013, 17:48
Аз ви казвам то не е едно и две.
и все пак има начин да се отървеш 8-)
Fisherman
03-15-2013, 17:50
и все пак има начин да се отървеш 8-)
да с един нож в гърлото
FuCKkK13
03-15-2013, 17:56
да с един нож в гърлото
тц.. има други начини.. а и нали ти казах.. хващаш някоя яка кака - да е много ревнива и да видиш как тая на 15 ще се изпари
според мен Fisherman яко се гаври с вас в момента :D:D
GiveMeLove
03-16-2013, 13:17
И забележи кой му се връзва на акъла.. :D
че вие нали уж си оправихте взаимоотношенията сексуално или аз съм разбрала грешно ?
не точно;
дълга история , не ми се обяснява
но по принцип с него сме заедно, но все още НЕ правим секс по една или друга причина
Хм, някакво странно стечение на обстоятелствата днес:
По-рано във Facebook видях това:
http://www.youtube.com/watch?v=raqEL0X8Dgw
- дали е фейк, не знам, но пък ми се струва много забавно (по необясними причини :) ).
А сега и тази тема... Просто се почувствах длъжен да се разпиша. :D
FuCKkK13
03-16-2013, 17:39
според мен Fisherman яко се гаври с вас в момента :D:D
абе дори и да троли аз също знам реални такива случаи на нахални момичета.. само че хората се отърваваха от тях по един или друг начин
FuCKkK13
03-16-2013, 17:40
не точно;
дълга история , не ми се обяснява
но по принцип с него сме заедно, но все още НЕ правим секс по една или друга причина
ясно.... аз пък си помислих че вече сте ОК със секса
много ми е интересно кво си правил с нея 6-7 месеца обаче ???
ясно.... аз пък си помислих че вече сте ОК със секса
http://sacobserver.com/wp-content/uploads/2012/08/coming-soon.jpg
:D
FuCKkK13
03-16-2013, 19:47
^ 8-) хаха добре 8-)
xXxPETYAxXx
03-18-2013, 06:34
Хм, някакво странно стечение на обстоятелствата днес:
По-рано във Facebook видях това:
http://www.youtube.com/watch?v=raqEL0X8Dgw
- дали е фейк, не знам, но пък ми се струва много забавно (по необясними причини :) ).
А сега и тази тема... Просто се почувствах длъжен да се разпиша. :D
За тоя клип има обяснение, че е част от някаква кампания против насилието в училище. Но нали медиите са страшно "добри" и само пишат простотии. Направи ми писва с техните абсурдни статии - Вижте обувките на Емануела/Алисия спешно се нуждае от стилист/Николета Лозанова не знам си какво/Емануела шашна феновете си - вижте как... Пълни простотии пишат тези електронните медии.
silvi999
03-18-2013, 10:12
ТОВА КЛИПЧЕ ПОКАЗВА САМО ЧЕ ТОВА ЖЕНАТА НЕ Е КАТО ЧОВЕКА :)))))
silvi999
03-18-2013, 10:18
КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКИВА ЖЕНИ ДОЛНИ, ГНУСНИ, НАХАЛНИ. СПОСОБНИ НА СЯКВИ ГНУСОТИИ САМО ДА СТАНЕ НА ТЯХНАТА, ТЪПИ ПАЧИ, КОМПЛЕКСАРКА,
zhenya97
03-18-2013, 12:03
На 15 е била какво очакваш..
bloodylips
03-18-2013, 14:40
в крайна сметка не разбрах какво искаш ?
На 15 е била какво очакваш..
Как само го написа... Някак пренебрежително.
А то и ти си на 15 (75% вероятност). ;)
silvi999
03-18-2013, 18:07
Не става въпрос до годините,това е до човек, аз съм на 27 но познавам момичета на 15 16 г. които са много готини, и мили, всеки ден играят с моя син който е на 10г. и наистина са свестни, не е до годините, всичко е до възпитанието
Не става въпрос до годините,това е до човек, аз съм на 27 но познавам момичета на 15 16 г. които са много готини, и мили, всеки ден играят с моя син който е на 10г. и наистина са свестни, не е до годините, всичко е до възпитанието
Ти верно ли си на 27 г. и с 10 г. дете???
Леле, аз съм почти на толкова и не се виждам баща още сигурно 10 г. :D
silvi999
03-19-2013, 13:16
Ти верно ли си на 27 г. и с 10 г. дете???
Леле, аз съм почти на толкова и не се виждам баща още сигурно 10 г. :D
Да на 27 съм Въпрос на виждания, всеки си избира начинът по който да живее
minchorna
03-19-2013, 13:23
Да на 27 съм Въпрос на виждания, всеки си избира начинът по който да живее
Искаш да кажеш,че си забременяла на 16 ?
silvi999
03-20-2013, 08:58
Искаш да кажеш,че си забременяла на 16 ?
:)