PDA

View Full Version : Две в едно....проблем със свършването иии ....

WizKhalifaBiatch
03-16-2013, 11:02
Така ... от известно време се мотая с едно момиче. Всичко е окей, целуваме си се, натискаме си се, но идва един прекрасен момент, в който аз разбирам, че тя е още девствена. Да, наистина - стана ми много хубаво, но другия проблем ... и аз съм девствен. Като по-малък съм имал шансове, но просто си чаках перфектното момиче. Е, намерих го, но дотам .. сега проблема е, че го направихме (колко и аз не знам), но свърших малко в нея. Понеже аз имам някакъв проблем с възбудата, просто за много малко време ставам на максимална възбуда и ние нямаме време дори един презерватив да сложим. Най-тъпото и гадното е, че на нея и е гадно, ако техните ни хванат ... кютек майка ... та да се доизкажа, не знам дали съм я отворил, като пипам с пръст или с него и се опитам навътре да влезе едно от двете и я боли пак като преди - по същия начин. Сега се чудя да купувам ли аджеба противозачатъчни, има ли смисъл, може ли да е станало нещо. Някъде бях чел, че след като се отвори момичето не се пипа 3 дни и след това около 1-2 седмици има период, в който не може да се забременее. Ако някой знае нека ми помогне, идва ми да се закопая в земята....

И другия проблем:

Свършвам много, дори прекалено бързо. Един приятел ми каза, че се превъзбуждам, но според мен не е само това, знам ли. Някой има ли същия проблем, ако някой има/е имал, нека сподели как го е отстранил, защото искам хем да има дълга любовна игра, хем да може след това да има контакт. Моля, помогнете ми, прекалено важно е (поне за мен).

Благодаря за отделеното внимание и мерси, че все пак ми прочетохте проблема. :)

ameli
03-16-2013, 11:24
Това, което си чел е пълна простотия. Има нещо, наречено Овулация и според нея е периода, в който може да се забременее и няма нищо общо с отварянето и тн. Няма да е зле да прочетеш нещо по въпроса.
А до бързото свършване - от превъзбуда е, още повече, че ти е и за първи път. С времето ще успяваш да го задържаш по-дълго, спокойно.

Tsukuda_Hiroshi
03-16-2013, 12:35
"Някъде бях чел, че след като се отвори момичето не се пипа 3 дни и след това около 1-2 седмици има период, в който не може да се забременее." ---> това е пЪлна простотия. Няма никакво значение кога и дали си я отворил, а дали е в овулация.

"Свършвам много, дори прекалено бързо." ---> това е нормално. В началото ще си така. После вече ще издЪржаш повече. Всичко е наред ;)

GiveMeLove
03-16-2013, 13:21
Абе вие на колко сте бе.. "Ако техните ни хванат.." ако съдя по това, сигурно нямате 16 !? ..

И защо не го правите с презерватив, той така или иначе ще ти спести 2 главоболия - бързото свършване и нежелана бременност.. За болести не споменах, понеже сте деТствени..

TROLLDADLOLCAKE
03-16-2013, 15:36
Абе вие на колко сте бе.. "Ако техните ни хванат.." ако съдя по това, сигурно нямате 16 !? ..

И защо не го правите с презерватив, той така или иначе ще ти спести 2 главоболия - бързото свършване и нежелана бременност.. За болести не споменах, понеже сте деТствени..

Също така и някоя венерическа болест , примерно ?! :)

marilyn
03-16-2013, 15:43
Никаква сексуална култура и секс без презерватив... на къде отива тоя свят?!

skok
03-16-2013, 16:17
Мерилин ми кво да се прави, простосмъртните хора не сме се родили със десетки години сексуален опит и дълбоко наследство от сексуална култура като тебе. Можеш да напишеш една книга да ни просветлиш малко

TheMan9191
03-16-2013, 16:27
Мерилин ми кво да се прави, простосмъртните хора не сме се родили със десетки години сексуален опит и дълбоко наследство от сексуална култура като тебе. Можеш да напишеш една книга да ни просветлиш малко

Да ти кажа, не ти трябват десетки години сексуален опит за да знаеш, че трябва да се ползва презерватив, за да се предпазиш от нежелана бременност. А де не говорим, че при първия полов акт е задължително....

skok
03-16-2013, 17:01
Тва е ясно, въпроса е че на Мерилин секи 2ри пост и е "не прави секс като не си образован/нямаш сексуална култура".

TheMan9191
03-16-2013, 17:33
Тва е ясно, въпроса е че на Мерилин секи 2ри пост и е "не прави секс като не си образован/нямаш сексуална култура".

Aми тя е права, то става ли се счетоводител ако не разбираш от математика?

iShomby
03-16-2013, 18:40
Бременен си

nymphadora
03-16-2013, 19:38
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSir2ELuBQ7GptiZufiNttEdDW9GcAr7 _juNct6-MgRd2UcnRY4BQ

DENKAZ
03-16-2013, 19:52
Много объркващо е написано: свършил малко в нея, бъркал тук-там, боляло.

marilyn
03-16-2013, 20:54

О, добра идея ми даваш за книгата, ама такива като автора в нета не искат да прочетат това-онова, книга ли ще си купят?!?!

GiveMeLove
03-16-2013, 21:21
Също така и някоя венерическа болест , примерно ?! :)

Ти изобщо четеш ли постовете на хората докрай.. !? :)

minchorna
03-18-2013, 08:33
Aми тя е права, то става ли се счетоводител ако не разбираш от математика?

Става се.Счетоводството не е математика,стига сте говорили глупости!!!!