View Full Version : Първи път.
bluerose98
03-22-2013, 18:55
Здравейте, днес с моя приятел решихме да опитаме за 1ви път, искам да попитам, нали, ако не е получил оргазъм не може да изпуска сперма? Смисъл щото той проникна само веднъж и после го спрях, но малко се притеснявам. Чела съм всичко за тази тема, но все пак не мога да съм 100% сигурна.
*лице палма* Бременна си, почвай да мислиш име и да купуваш дрешки. Много сте ми забавни такива. Откъде да я изпуска тая сперма, да не би да е някъф реактор във Фукушима та да изпуска радиация?!
ccdesigns
03-22-2013, 19:45
Той кат праи секс и кат се поти и излиза сперма, не знаеш ли.
HollyGolightly
03-22-2013, 20:13
Много добре, че е проникнал само веднъж. Отложете следващият път, докато и двамата не се образовате малко на тази тема.
lamer4e7o
03-22-2013, 20:15
Айде, образовайте се малко, преди да правите секс, деца. Писна ми като влезна вечер в този раздел да гледам по 2-3 такива теми. На 15 години + това, че няма грам сексуална култура, тръгнала секс да прави… Смях и половина.
„да изпуска сперма“ — по-смешен израз от този скоро време не бях срещал. Това да не е пАра, че да се изпуска…
Renesme Cullen
03-22-2013, 23:48
Айде, айде, защото нали вие сте били точно образовани какво се прави и как става и сте били подготвени, даже обучавани цял живот и не сте били никак притеснени, даже е изглеждало прекалено изкуствено... И какво, като се притеснява, и на дванадесет да е, вас не ви грее! Момичето се уплашило от болката сигурно и стреса е надвил логиката! Леле ма сте злобни...
Бтв, ако е свършил не бихте ли разбрали и двамата? Наистина, щом си тръгнала да правиш секс би трябвало да го знаеш, но хората не са прави да те нападат ;)
bluerose98
03-23-2013, 04:27
Благодаря ти за подкрепата! Аз наистина го знам, но просто бях 98% сигурна и просто реших да попитам. Той каза, че е бил далеч от оргазъм, значи не мисля, че има проблем.
Един път, даже и предеякулационна течност не може да отдели.Спокс.
bluerose98
03-23-2013, 04:55
Благодаря , успокоихте ме! :)
ccdesigns
03-23-2013, 06:42
Айде, айде, защото нали вие сте били точно образовани какво се прави и как става и сте били подготвени, даже обучавани цял живот и не сте били никак притеснени
Да. Най-малкото, което некое момиче може да направи преди да си развява клитора наляво и надясно. Нали уж за момичетата е мноо важен първия секс, кво им пречи да прочетат 2 реда у нета.
*лице палма* Бременна си, почвай да мислиш име и да купуваш дрешки. Много сте ми забавни такива. Откъде да я изпуска тая сперма, да не би да е някъф реактор във Фукушима та да изпуска радиация?!
"лице ПАЛМА" и за твоя коментар,миличка.
Palm означава и длан,ако не знаеш .
Към авторката - нищо ти няма, като имашмераци пак да правите нещо, прочети за овулация, месечен цикъл , какво е това предеякулационна течност и тн.
ccdesigns
03-23-2013, 06:54
Към авторката - нищо ти няма, като имашмераци пак да правите нещо, прочети за овулация, месечен цикъл , какво е това предеякулационна течност и тн.
"гъзо БРЪК" за твоя коментар, понеже "фейс ПАЛМА" е too mainstream
AnarchyBoy
03-23-2013, 07:32
"гъзо БРЪК" за твоя коментар, понеже "фейс ПАЛМА" е too mainstream
:D
тази тема ще ме умори :lol:
тук хората "изпускат сперма" и си "гъзо БРЪКат" :lol: :D :D :D
TheBobqk
03-23-2013, 07:35
Айде, айде, защото нали вие сте били точно образовани какво се прави и как става и сте били подготвени, даже обучавани цял живот и не сте били никак притеснени, даже е изглеждало прекалено изкуствено... И какво, като се притеснява, и на дванадесет да е, вас не ви грее! Момичето се уплашило от болката сигурно и стреса е надвил логиката! Леле ма сте злобни...
Бтв, ако е свършил не бихте ли разбрали и двамата? Наистина, щом си тръгнала да правиш секс би трябвало да го знаеш, но хората не са прави да те нападат ;)
Логично е преди да започнеш полов живот да се образоваш, за да не се излагаш, да не пиеш хапчета и да не се панираш. За тази цел си има родители, които трябва да ти обяснят, има училище, има интернет, където е пълно с информация. Дори си има ужасно полезна тема тук. http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/399275-Обща-сексуална-култура .
Tsukuda_Hiroshi
03-23-2013, 14:38
КакЪв човек си ти! Само веднЪж си му дала да ти го вкара!!! Не те е срам! Горкото момче! Ти сЪрце нямаш ли? :(
AnarchyBoy
03-23-2013, 14:42
КакЪв човек си ти! Само веднЪж си му дала да ти го вкара!!! Не те е срам! Горкото момче! Ти сЪрце нямаш ли? :(
+1
То тва рамене няма, влезе ли веднъж главата, влиза целия :D
anonymous708973
03-23-2013, 14:58
Смисъл щото той проникна само веднъж и после го спрях
Ти садитска ли си, не мога да разбера...
Много ми е странно като прочета такава тема, в която се обяснява "той ми го вкара само веднъж/няколко пъти".
Каква му е идеята на това?! :shock:
Иначе, като сте необразовани, не правете секс.
:д Хубаво, че някои хора разбират от лигавщина.
Е пиши ,че вкарваш ирония, не я вдявам през нета...поне ми е трудно :D
FuCKkK13
03-23-2013, 16:52
точно с правото си са .... никой не е казал,че като е почнал да прави секс е знаел кама сутра наизуст и е бил с 2 висшета по темата :? ... говорим за елементарни познания - елементарни.. като и гледам годините - би трябвало да е 8ми клас.. в момента точно това учи,може ли пък по такъв начин дори да се изразява :? .... айде моля ти се .. вярно,че не може да знае всичко ама може да отдели по 2 часа 2-3 дни и да прочете поне най важните неща ..
http://media.tumblr.com/tumblr_mbns4mMVIX1qlit22.gif
Нали ще им избяга ебането.
pifiella
03-23-2013, 17:52
К'ви палми бе?
Kosy7676
03-23-2013, 18:13
Здравейте, днес с моя приятел решихме да опитаме за 1ви път, искам да попитам, нали, ако не е получил оргазъм не може да изпуска сперма? Смисъл щото той проникна само веднъж и после го спрях, но малко се притеснявам. Чела съм всичко за тази тема, но все пак не мога да съм 100% сигурна.
Ако съдя по името ти според мен си твърде малка за тези неща но както и да е.
Относно въпроса ти при всяко вкарване дори да не е получил оргазъм има шанс ''да изпусне сперма''.Аз ти препоръчвам да отвориш някой учебник по биология и да прочетеш за това.
А и според мен си бременна по добре отиди до аптеката и си купи ескапел (противозачатъчно).
А и според мен си бременна по добре отиди до аптеката и си купи ескапел (противозачатъчно).
Тези ескапели не се пият за щяло и нещало. Не е имало свършване, дори не е бил близко човека, за да има предекулационна течност. От въздуха ли да забременее?! Ако така лесно ставаше досега всички да сме си направили поне по един футболен отбор. ВКАРВАМ ИРОНИЯ!