Влез

View Full Version : Проблем след наргиле

bReAk3R
03-22-2013, 23:06
Наскоро се събрахме няколко човека вкъщи да пушим наргиле, ама един от момчетата, които бяха тук рязко някак си дръпна маркуча и то се събори на земята. Повърхността беше паркет и не вярвах нещо да се изгори ама след като почистихме, останаха черни петна от изгоряло на паркета. И така после майка ми като ги видя, ги издялках с нож (колко тъпо) и след това действах с шкурка и майка ми предложи след това с безцветен лак за дърво да пробвам да го оцветя, за да се заличи, докато не го е видял и боса.. :D Та сега видях , че има и на други места и са някви гадни петна от изгоряло.. Та да ви питам за някакви идеи... Тва с издялкването беше тъпо, но бива ли като идея ако тръкна с шкурка и след това наистина с някакъв лак за дърво ... А и откъде да се сдобия с тях.. Също така ако имате други идеи.. Спешно е и благодаря предварително.

bReAk3R
03-23-2013, 10:14
Аре бе, никой ли няма няква идея? Поне откъде мога да взема тоя безцветен лак за дърво и няква слаба шкурка да си пробвам сам, това някой знае ли? Смисъл какви магазини.. Спешно е

casuall
03-23-2013, 10:58
Всеки магазин за строителни стоки в които можеш да намериш и най-обикновенна боя. Ако има бия има и лак и шкурка, че и нов паркет.

bReAk3R
03-23-2013, 11:40
Трябва ми някъв "безцветен" лак, който е точно за такива повърхности... Да не си личи по-светлото на паркета, което е изжулено с шкурката.

casuall
03-23-2013, 12:13
Именно, строителни потреби.