View Full Version : Секс с учител
monika551
03-27-2013, 19:57
Е темата е ясна. . . какво е вашето мнение за отоношенята м/у учител-ученичка извън общо приетите ?
Лолллллллллл :D звучи интересно, никога не съм чувала за такова нещо в моето училище и града като цяло. Нереално ми е,въпреки, че знам,че съществуват. Мисля, че този учител трябва да бъде заличен от лицето на Земята,ужас :D
Your.Passion
03-29-2013, 18:25
Блях. Не съм чувала такова нещо покрай даскалото .Според мене е някък .. Абе не знам.Странно ? 8-)
Рядко би се случило такова нещо.
Има два варианта - Или учителя е педофил или момичето е твърде глупаво ..
Или постваш два пъти една тема, авторке.
DisappointedDreamer
03-29-2013, 19:40
Има два варианта - Или учителя е педофил или момичето е твърде глупаво ..
не баш, момичето може да е на 18-19, а даскала на 25
въпреки че кой е толкова богопомазан :Д
Dagichka
03-29-2013, 19:44
хах, чудя се дали авторката не е от моето даскало просто :Д
както от миналата година назначиха двама току-що завършили унито младоци и една мацка, глей кво става :Д
но не одобрявам такива неща, най-малкото е неетично. ако не ти преподава, излизате си навън без излишни фанфари и никой/малко хора знаят, окей. иначе тц
Бляк, с моите учители никакъв шанс! Но и като цяло според мен това въобще не е редно,все пак не сме в "Млаки сладки лъжкини" ,че да спим със секси учители ,а мама и тати да са милионери ...
Fisherman
03-29-2013, 20:38
Учителите не са там за да ги ебете
Човек, това е нечувано..., моля те, какви ми ги говориш!
Не мисля, че има нещо лошо, ако има привличане. :D
MsMiracle
04-01-2013, 09:35
Човек, това е нечувано..., моля те, какви ми ги говориш!
Чак пък нечувано ...
На мен лично не ми допада идеята.
dreamwalker
04-02-2013, 15:00
Учителите не са там за да ги ебете
Напълно съм съгласна с този човек.
Amore-Mio*
04-04-2013, 10:58
Против съм.
Единствено не бих проявила отрицателното си мнение, ако учителят е току-що завършил образованието си и сега работи, и няма кой знае каква разлика в годините. Но лично мен винаги ще ме отблъсне самата мисъл, че е преподавател, па не дай си боже на мен. Никога не бих имала някакви такива отношения с учител.
Значии колкото и да е странно,в моето училище са повече от един тези случаи,ама се знаят само от учениците разбира се :D Иначе аз също съм против,не е много естествено,пък и сега къде се намират учители току що завършили,че и яки? все пак не се намираме в сериала pretty little liars :D