View Full Version : Помооощ
Искам да попитам всички мацки,които правят упражнения за крака, дали са направили мускул, ако да, дали са доволни от вида си и дали крачетата изглежат по-слаби :D
Deni_028
03-29-2013, 16:16
Ами на мен мускул ми се появява само като си стегна крака, а иначе за слабост не знам, защото моите по принцип са си слабички (не прекалено). :)
Ако ми кажеш и как си направила този мускул :D
Deni_028
03-29-2013, 19:31
С упражнения? Но не си представяй мускул като на култорист, просто по-стегнати крачета. ;)
strawberry88
03-30-2013, 08:38
И аз имам мускул на краката.Не е някакъв огромен и мъжествен.Преди направо се ужасявах, като си видех краката, но вече свикнах. :D Тренирам танци от година и половина...
Аз съм тренирала спортни танци 6 години, спрях преди 2 години, защото си счупих ръката много брутално :D
strawberry88
03-30-2013, 09:43
Axa.Не разбрах само - ти искаш или не искаш мускул на краката?
Май не знам какво искам :D По - скоро слабички и стегнати крачета.
strawberry88
03-30-2013, 12:40
Ами не знам и аз какво искаш. :Д Ако искаш мускул почвай пак танци или бягане. :Д Не знам.Някои го намират за красиво, други не...
Крачетата ми са слабички и стегнати.Няма грам мазно и целулит по тях. /знам че се прехвалвам,но работих толкова много върху тях,така че ми е позволено :Д /
Не се притеснявай,крака е най-хубав когато е слаб и с изразен мускул.От някакви си упражнения няма да станат като на културистките.Изобщо няма да загубиш,ако правиш упражнения за крака,а напротив. :)
Miss.Miranda.Kerr
03-30-2013, 14:29
Аз ходя на фитнес от 1 месец и има резултат :D