Влез

View Full Version : Моля за съветии... помагайте..

betp
03-31-2013, 21:51
Накратко да ви припомня за какво става въпрос от предишната тема..

Здравейте, искам да попитам тук..

Преди доста години се запознах с едно момиче почнах да я зарибявам.. но тогава си имаше приятел, като скъсаха нещата се задълбочиха между нас.. ясно се виждаше че ме харесва и аз нея.. излизахме , но май заради една тъпа грешка нещата се провалиха.. после каквито и опити да правя не се получи.. После тя тръгна с друго момче.. и аз я игнорирах не бяхме се чували почти 2 години , преди няколко дена пратих покана в фейсбук за приятелство.. и тя прие. Сега се чудя да започна ли да и пиша отново , защото все още мисля че имам някакви слабости към нея.. И Ако започна пак да и пиша как ще е най-добре да правя...

Та писах и няколко пъти , не сме си писали по цели нощи ами по 30 минути.. Но предполагам че е нещо нормално тъй като сме имали нещо, а са минали 3 години отгоре.. Така според държанието и не мога да усетя същност какво прави, ту пише добре, ту студенично. Но аз гледам да не и пиша всеки ден нон стоп.. държа се по дистанцирано..

Обаче снощи бяхме на дискотека, и тя беше там. Докато минаваше ми подаде ръка, вика как си а-у, и аз я питах.. вика малко прекалих с пиенето и ми се усмихва, обаче аз още и държа ръката и тя няма против.. и като си тръгваше , аз и целунах ръката и тя сякаш точно това искаше да направи.. хаха Повече не я видях да я заговоря , но както и да е.. После като се прибрах гледам седи в фейсбука и аз и пиша и тя вика че е още в бара.. след което аз си легнах, а тя ми е писала като се е прибрала че си е вкъщи в леглото вече.. като станах и писах , чатихме си малко , държеше се много добре..

Та да си дойдем на думата , същността на темата за какво става въпрос. След 2 седмици тя има рожден ден.. Аз в главата си имам някви мисли , и ви питам дали ще е добре да направя това нещо което трябваше да направя преди 2 години , може би нямаше да я изпусна тогава.. На рд и ден да и изпратя един букет цветя.. Не мога да и дам лично, но мога да изпратя с куриер до училището и през деня.. Дали би се зарадвала? Дали това мъничко би помогнало да и се промени държанието към мен към по-добро? Ако да какви цветя ще са най-добре, и в никакъв случай на картичката не бих искал да се обеснявам в любов, ами искам да покажа че тя е специална.

MarkKnight
03-31-2013, 21:54
Та да си дойдем на думата....фейсбука е*а майката на отношенията между хората...иначе...хубаво е да и пратиш цветя с една картичка и едно мило пожелание...в момента трябва да й спечелиш доверието отново...а не да и се обясняваш в любов...

Magnolia13
03-31-2013, 23:19
Супер идея! Да и пратиш букета ей..!!! И да пишеш нещо мило от рода на "За най-специалната дама" или пък "За едно красиво момиче, за едно добро сърце, за едни очи, които така и не можах да забравя" Или каквото там си решиш,но да е миличко :)

betp
04-01-2013, 08:28
Именно четеш ми мислите, точно това искам ,да и спечеля доверието отново.

Та да си дойдем на думата....фейсбука е*а майката на отношенията между хората...иначе...хубаво е да и пратиш цветя с една картичка и едно мило пожелание...в момента трябва да й спечелиш доверието отново...а не да и се обясняваш в любов...

насоки за букета, какви цветя да са ? за пожеланието?

betp
04-01-2013, 17:52
очаквам още мнения по въпроса, няма ли кой да се изкаже? Никой ли не е бил в подобна ситуация?

fenastz
04-01-2013, 19:40
Не бъди убитак, подари ѝ букета лично

Amore-Mio*
04-01-2013, 20:40
По принцип бих предпочела да ми подарят цветята лично. Та, дори тази година на рождения си ден, момчето си дойде до пред училището ми и аз супер много се зарадвах - първо от факта, че ме изненада, второ, че ми донесе от любимите ми цветя, трето, че беше супер усмихнат и буквално си ми оправи настроението за пет дена напред, сигурно. И после цял ден си беше с мен, де, и много, много яко ми беше. Та, това ти препоръчвам. Но реално , ако нямаш възможност - идеята си е добра, пак ще си я зарадваш. Гадното, може би, ще бъде това, че няма да видиш изражението й, реакцията й и така нататък.

betp
04-01-2013, 21:35
На този етап , това което се е случвало не мисля че ми позволява да и подаря букета, незнам как ще възприеме изведнъж като ме види. Като че ли повече ще се зарадва като е от куриер..

По принцип бих предпочела да ми подарят цветята лично. Та, дори тази година на рождения си ден, момчето си дойде до пред училището ми и аз супер много се зарадвах - първо от факта, че ме изненада, второ, че ми донесе от любимите ми цветя, трето, че беше супер усмихнат и буквално си ми оправи настроението за пет дена напред, сигурно. И после цял ден си беше с мен, де, и много, много яко ми беше. Та, това ти препоръчвам. Но реално , ако нямаш възможност - идеята си е добра, пак ще си я зарадваш. Гадното, може би, ще бъде това, че няма да видиш изражението й, реакцията й и така нататък.

Goddess
04-01-2013, 22:03
Именно четеш ми мислите, точно това искам ,да и спечеля доверието отново.

насоки за букета, какви цветя да са ? за пожеланието?

Смесен - бели и червени рози. :) Пожеланието си го напиши, както ти дойде отвътре, да не звучи лигаво и мазно само.

102
04-01-2013, 22:43
Кво пожелание... самия факт, че си там пред нея с 1000 рози е повече от всякви пожелания.

betp
04-03-2013, 21:49
голяма изненада.. неска през деня тя ми писа, писахме си , добре се държеше.. и вечерта отново ми писа тя и си чатихме около 3-4 часа нон стоп.. доста забавно ни беше.. или поне на мен ми беше.. мисля че ако си попишем 1-2 пъти още така ще имам смелостта да и подаря лично букета.

MarkKnight
04-03-2013, 23:58
абе ще чакаш смелост да ти дойде...направо колкото се може по скоро и го подари..

Ospi
04-04-2013, 11:14
Слушай кво, цветята за рожден ден... хайде, добра идея е. Не е като да и ги даваш без повод. Но!!!!!!!!!!!!! Даваш ги лично! Тва с куриера знаеш ли кво значи? Че те е срам и нямаш увереността да и ги дадеш лице в лице. И то е така, нали чета постовете ти. Я се хващай и я изкарвай навънка да излезете, гледай как чатите с кеф. Просто излизаш вънка и с пълна увереност както докато си бил пиян (да не посмееш да пиеш преди да излизате) и си прекарвате супер. Цветята ще я зарадват, ама без обяснявания в любов като някой поет от 18ти век, ами просто бъди готиния пич.