View Full Version : Съсипва ме ...
TROLLDADLOLCAKE
04-01-2013, 16:56
Здравейте , преди време бях писал тема (влюбих се в най - добрата ми приятелка) и повечето от вас ме посъветваха да и споделя и ми казаха , че има 2 варианта - 1.Да сме заедно ! 2. Да ме съсипе от всякъде. Е в момента се случва втория .. тя поиска да си останем просто приятели и аз нямах друг избор и се съгласих , защото я обичам твърде много , за да си позволя да я загубя просто ей така .. та виках си аз , че ще ми мине .. ДА АМА НЕ ! Всеки ден се "вманиачавам" все повече и повече , днес излизахме , видяхме се и всичко беше окей .. гушкахме се и я изпратих.Качих се в автобуса за вкъщи и направо ме обзе някаква ужасно гадна носталгия/липса ... просто не знам к'во се случва с мен.Така не съм бил може би от , когато бях с първата ми любов/приятелка .. та въпроса ми е .. трябва ли да продължа да се опитвам да я приема , като "Просто приятелка?!" или трябва да се откажа от нея и като приятел ... колкото и да е трудноо.. :(
carrieee
04-01-2013, 18:11
Държиш ли да е твоя?!Ако ДА продължи да се бориш за нея,НО недей да я задушаваш с нежности и прегръдки.Направи така,че тя да търси твоите ласки.Успех
TROLLDADLOLCAKE
04-01-2013, 18:37
Държиш ли да е твоя?!Ако ДА продължи да се бориш за нея,НО недей да я задушаваш с нежности и прегръдки.Направи така,че тя да търси твоите ласки.Успех
Което означава да спра да я търся и да и дам "неин ход " ?
Абе, брат, за теб кво е "приятел" ? Някой, с който можеш да пиеш по бира/да дръпнеш по фас и да си лафиш за путки, коли и живот. Или е някой, с който искаш да си интимен, да си пъхнеш пениса във влажната му дупка ? Това второто ако го изпитваш към нея, да знаеш, че не са приятелски чувства.
За нея "приятел" е някой, върху когото да си излива емоциите и определено ти си подходящо кошче за тях, защото очакваш да получиш нещо в крайна сметка и живееш от илюзии.
Така че майната ѝ на тая и на женските ѝ номера - ако искаш приятел, приятел може да ти е мъж, а интимен партньор може да ти е жена. Жена не може да ти е приятел.
Amore-Mio*
04-01-2013, 20:37
Решението си е изцяло твое и ти сам можеш да прецениш с кое ще се справиш.
Реално, ситуацията в момента е някаква мазохистична и единствено сам се съсипваш. Но да се надяваш в момента да я имаш като нещо повече от приятел - не става. А вероятно положението се влошава все повече и повече, когато знаеш факта, че не можеш да я имаш. А нали "всеки иска и силно желае това, което не може да притежава". Това е. Просто забраненото те влече повече и повече, и ти се вманиачаваш все повече и повече.
Кажи и че нещо не се справяш и я помоли за малко време тоест да не се виждате 2-3 дни и след това ще решиш какво да правиш,но се опитай да не я загубиш като приятелка.Успех! :)
psychopath
04-02-2013, 04:27
Спри да се виждаш с нея. Тя не ти е приятелка и не може да ти бъде, поне на този етап.
БожиятАгнец
04-02-2013, 04:53
Спри да се виждаш с нея. Тя не ти е приятелка и не може да ти бъде, поне на този етап.
Това.
К'ва приятелка, к'ви пет лева? Ако закъсаш с колата ще дойде ли да ти помогне? Ако ти трябват сто точки на заем ще ти даде ли? Като се напиеш ще те носи ли до вас? Като се сбиеш с някой корав пич ще скочи ли за теб?
'Щото приятелството не е само хихи-хахо, купончета-кафенца. С всеки може да си пиеш капучиното или да си клатиш задника в дискотеката, но като се случи нещо къде ще е тя? Ще е скъсала с поредният си тъпкач и ще е разстроена, няма да й се излиза, котката й ще е умряла, ще е в цикъл и ще те отреже...
Нищо няма да се промени, докато не с прекратите взаимоотношенията. Пробвай, ей така за спорта, тествай я. Щом толкова се обичате, няма ли да ти цъфне на врата и да те моли да си продължите другарството? От какво те е страх?
Ако не го направи, поне това, явно не влага дори и това, което ти влагаш в приятелството ви. Не е ли така?
Всеки (слаб човек) има нужда от някой, който да му вдига самочувствието. "Фенче". Да знаеш, че "ще направи всичко за теб, ще изтърпи всичко за теб и те обича безкрайно - но, хах, това е толкова жалко, не бих му пуснала никога, но ще си го задържа, малко да се погавря".
Пък и някой трябва да носи покупките, нали?
"Аз нямах избор..."
"Аз нямах избор......"
Не! Евреите не са имали избор!
Ти имаш.
И избираш да си в неизгодна за теб позиция. Това говори лошо за теб.Засрами се, а после се стегни.
Никой не е незаменим. Никой. И е едно на милион да останеш приятел с някой цял живот. Времето ще ви раздели така или иначе...А, такива приятели, от женски пол - те си хващат гадже, сгодяват се, женят се, отиват в университет и нямат време за теб никога, а после идват децата...Лоялност, кво друго да кажа.
Пешо и след като се ожени ще дойде да пиете бира. Защо не вложиш тези чувства в него? Мислиш си, че тя има нещо от което имаш нужда? Нещо, което Пешо или Иван не могат да ти дадат? Нещо, което сам не можеш да си дадеш? Нцъ, ти си този, който има Нещото от което жените имат нужда, мисли от гледната точка на самодостатъчен човек.
От толкова много хора, които далеч повече заслужават всичко, което влагаш в нея - от похотта до любовта, ти избираш тя да те мотае и да те кара да се чувстваш зле..
Чувствай се добре, мамка му; бъди до някой, който те кара да се чувстваш добре. Бъди щастлив, живей...
Violenza
04-02-2013, 04:58
Отдръпни се преди да си я намразил, което в твоя случай е много вероятно.
TROLLDADLOLCAKE
04-02-2013, 07:47
Благодаря на всички за съветите !
InsertDumbNickHere
04-02-2013, 13:08
Това.
К'ва приятелка, к'ви пет лева? Ако закъсаш с колата ще дойде ли да ти помогне? Ако ти трябват сто точки на заем ще ти даде ли? Като се напиеш ще те носи ли до вас? Като се сбиеш с някой корав пич ще скочи ли за теб?
'Щото приятелството не е само хихи-хахо, купончета-кафенца. С всеки може да си пиеш капучиното или да си клатиш задника в дискотеката, но като се случи нещо къде ще е тя? Ще е скъсала с поредният си тъпкач и ще е разстроена, няма да й се излиза, котката й ще е умряла, ще е в цикъл и ще те отреже...
Нищо няма да се промени, докато не с прекратите взаимоотношенията. Пробвай, ей така за спорта, тествай я. Щом толкова се обичате, няма ли да ти цъфне на врата и да те моли да си продължите другарството? От какво те е страх?
Ако не го направи, поне това, явно не влага дори и това, което ти влагаш в приятелството ви. Не е ли така?
Всеки (слаб човек) има нужда от някой, който да му вдига самочувствието. "Фенче". Да знаеш, че "ще направи всичко за теб, ще изтърпи всичко за теб и те обича безкрайно - но, хах, това е толкова жалко, не бих му пуснала никога, но ще си го задържа, малко да се погавря".
Пък и някой трябва да носи покупките, нали?
"Аз нямах избор..."
"Аз нямах избор......"
Не! Евреите не са имали избор!
Ти имаш.
И избираш да си в неизгодна за теб позиция. Това говори лошо за теб.Засрами се, а после се стегни.
Никой не е незаменим. Никой. И е едно на милион да останеш приятел с някой цял живот. Времето ще ви раздели така или иначе...А, такива приятели, от женски пол - те си хващат гадже, сгодяват се, женят се, отиват в университет и нямат време за теб никога, а после идват децата...Лоялност, кво друго да кажа.
Пешо и след като се ожени ще дойде да пиете бира. Защо не вложиш тези чувства в него? Мислиш си, че тя има нещо от което имаш нужда? Нещо, което Пешо или Иван не могат да ти дадат? Нещо, което сам не можеш да си дадеш? Нцъ, ти си този, който има Нещото от което жените имат нужда, мисли от гледната точка на самодостатъчен човек.
От толкова много хора, които далеч повече заслужават всичко, което влагаш в нея - от похотта до любовта, ти избираш тя да те мотае и да те кара да се чувстваш зле..
Чувствай се добре, мамка му; бъди до някой, който те кара да се чувстваш добре. Бъди щастлив, живей...
BOW!
InsertDumbNickHere
04-02-2013, 13:21
Бях в същата ситуация :) Бяхме приятели, после се влюбих... не се виждахме известно време ( просто нямахме възможност ), видяхме се 1 месец след като и споделих за чувствата си, всичко по старому за 1 ден и после пак не сме се виждали... в началото ми беше толкова гадно, че просто не знам... чувствах се адски ама адски жалко, мислех, че няма да има друга като нея.. и сега от 1 седмица се чувствам като БОГ ! :D изобщо не ми пука, тя ме търси понякога = ok fine, дори да не ме търси = who cares, да се оправя както можe, аз и показах, че я обичам, тя се направи на яка... ами сега вече като не страдам изобщо не ми пука, да прави каквото иска (разбира се ако има желание, няма да я върна.. но преди положението беше страшно, мислех само за нея.. АМА САМО ЗА НЕЯ...само тя ми беше в главата :( )
SilverLinings
04-02-2013, 15:40
Щом ти е казала, че няма да стане, най-удачното е за известен период (при всеки различно) да си спреш контактите с нея, колкото и да не ти се иска. Докато ти мине... От личен опит - докато не спреш да си напомняш за този човек - било то фейсбук, телефона ти, някакви общи песни, места, каквото и да е не минава. Успех :)
TROLLDADLOLCAKE
04-02-2013, 19:08
@БожиятАгнец - Ти ми отвори очите , благодаря ти от все сърце ! :)
InsertDumbNickHere
04-02-2013, 19:51
Щом ти е казала, че няма да стане, най-удачното е за известен период (при всеки различно) да си спреш контактите с нея, колкото и да не ти се иска. Докато ти мине... От личен опит - докато не спреш да си напомняш за този човек - било то фейсбук, телефона ти, някакви общи песни, места, каквото и да е не минава. Успех :)
Всъщност си адски прав, спрях да влизам във facebook за да не и гледам профила, спрях да гледам skype и си оставям телефона по-често вкъщи и наистина има огромен ефект !
LuDa_FukLa_rLzZz
04-02-2013, 22:13
Ясно е, че не иска да има нищо с теб..