View Full Version : късо гемче
Ами да попитам може ли това "късо гемче" да се оправи с много тренировки?
marin_9867
04-03-2013, 18:52
Еми до колкото знам трябва да отидеш на лекар и да го къцнат :D
DragonLady
04-03-2013, 20:12
Без уролог няма да минеш. Колкото по-скоро отидеш, толкова по-бързо ще си разрешиш проблема.
Отиваш на лекар, запазва ти час, отиваш, бие ти месна упойка и ти го маха с ток (не се шегувам).Звучи страшно, но изобщо не боли. За месец някъде си чисто нов и нямаш вече късо гемче. Може и др начини освен ток да има ама аз бях така.
Най-добре потърси хирург. Под местна упойка се "оперира" възстановяването е най много месец. Единствената болка която ще сетиш е при поставяне на упойката, след това може да имаш лек дискомфорт. Цялата процедура надали ще трае повече от 15 мин. Общо взето няма за какво да се притесняваш.
blackmage
04-11-2013, 21:08
Само да попитам какво е това "Късо Гемче" че ми стана интересно дали го имам и аз :Д
gimmesomemo
04-12-2013, 04:22
Само да попитам какво е това "Късо Гемче" че ми стана интересно дали го имам и аз :Д
От задната страна на личната ти карта го пише.
Моето се скъса по време на проникване, не че беше тясна а суха, бях войник и от вратата за краката усетих едно "парване" все едно си се порязал при бръснене, после никакъв проблем.
blackmage - щом го забелваш до край не те боли и стои забелен, НЯМАШ ядове... ръгай смело!!!
feeltherain
04-15-2013, 16:39
Аз бях така преди време.Седеше малко като пръстен самата кожа. За първи път като го направих не усетих никаква болка.След 3-4 акта започна да се обелва додолу без почти никаква болка.Според мен няма нужда от хирургическа намеса , зависи как ти го усещаш де.