View Full Version : След овулация
simmonna
04-05-2013, 11:23
Здравейте! Пиша ви,защото най-напред искам да чуя мнението ви по един въпрос и да се обърна по-специално към дамите с втория си въпрос. На 22-23.03 по изчисления трябва да е била овулацията ми. На 25 с приятеля правихме секс,което е много относително казано,тъй като беше не повече от 5 минути,бяхме без презерватив. Колко голям шанс има за зачеване според вас? Знам,че по време на овулация и 1-2 преди и след нея има по-голям шанс,но за това време..още повече,че нямаше течност.Та същинският ми въпрос към дамите е имали ли сте след овулация болки г/д на мястото на апендисита,но в ляво? Това беше и причината,поради която прекратихме акта.Не ми се бе случвало досега и се стерснах..
DragonLady
04-05-2013, 12:01
Не си бременна, той дори не е свършвал. Колкото до болките, причинатае в нещо друго, иди на лекар за да разбереш каква е.
portokalka1994
04-05-2013, 19:18
Здравейте! Пиша ви,защото най-напред искам да чуя мнението ви по един въпрос и да се обърна по-специално към дамите с втория си въпрос. На 22-23.03 по изчисления трябва да е била овулацията ми. На 25 с приятеля правихме секс,което е много относително казано,тъй като беше не повече от 5 минути,(даже и 5 минути са достатъчни)
бяхме без презерватив. (безотговорно.. разбирам го до някъде,но..)
Колко голям шанс има за зачеване според вас? (ами толкова хора разчитат на добрия си късмет.. ама белята един път става нали знаеш?)
Знам,че по време на овулация и 1-2 преди и след нея има по-голям шанс,но за това време..още повече,че нямаше течност.(как разбра, като е бил в теб.. )
Та същинският ми въпрос към дамите е имали ли сте след овулация болки г/д на мястото на апендисита,но в ляво? (може да настъпят при бременност, апендицит, криза на яйчниците, кистичка)
Това беше и причината,поради която прекратихме акта.Не ми се бе случвало досега и се стерснах..
Има много фактори, които оказват и позитивно, и негативно влияние. В някакъв форум не можем нищо сигурно да ти кажем. Виж дали ще ти дойде и малко по-разумно я карайте!
П.С. Може да ти закъснее от смяната на климата :)
xXxPETYAxXx
04-06-2013, 08:45
Абе, ако те боли постоянно - иди на лекар!
Не си бременна, но наскоро една приятелка имаше такива болки и ѝ закъсняваше, а се оказа, киста. Дано при теб да не е така, но го казвам, защото всички се вкопчват във въпроса "Може ли да съм бременна" и обръщат внимание само на това.
И мен ме боли често на точно това място, което описваш. И не, няма нищо общо с овулацита.
Относно първия въпрос (съжалявам, че размених местата) - той не е свършвал, съответно няма за какво да се тревожиш.