View Full Version : Малко глупава дилема :P
Ferheaven
04-07-2013, 15:01
Здравейте, Аз съм момче на 14 години . Обичам да карам колело , по-специално крос кънтри. Също се справям отлично в училище уча Английски извън него и наистина съм добър. Нямам много време за каране. Родителите ми предлагат да запиша 2 ри език в замяна ще ми купят професионално колело за тази дисциплина (над 1000 лева) Какво да правя ?
П.П Знам ,че темата е глупава ,но ....
TrollFaace
04-07-2013, 15:19
Е като те кефи а пък и явно си умен се съгласи :D
Amore-Mio*
04-07-2013, 15:23
Искаш ли да учиш втори език?
Ако отговорът ти е "да" - то тогава приемай. Ако не - недей.
Ако мислиш, че ще се справиш действай , ако ли не :)
PainInTheAss
04-08-2013, 17:51
Дилемата в случая е че пича дори в момента няма време за каране камоли ако запише 2ри език.. :D Тогава колелото ще си седи хептем в гаража :D
Ако езика ще е за ''отбий номер'' по-добре недей. Ако ще учиш учи.
SHPAIdURmeN
04-10-2013, 00:15
мм ама че са те прецакали. :D
Това ново колело, не знам как ще го караш след като ти даже сега нямаш време да караш колело :D, пък ако тръгнеш да учиш 2ри език и нещо не ти се иска (вътрешно) и се излагаш постоянно, родителите ти няма да са много доволни след като си ги свикнал на хубавите оценки :D. Ta ако смяташ, че ще успееш да се справиш и със 2рия език и да имаш време да покараш колело, приеми, но ако не ти се учи 2-ри език няма смисъл просто.
Нямам много време за каране?!?!?! Ти си на 14 с какво си зает толкова,работиш по 12 часа на ден ли ? Аз като бях на 14 карах колело от сутрин до вечер.... И по темета учи езика ще ти помогне много след време,определено е нещо много полезно повярвай ми,пък и яко колело ще ти дадат (над 1000 лева) ....