- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малко глупава дилема :P
Здравейте, Аз съм момче на 14 години . Обичам да карам колело , по-специално крос кънтри. Също се справям отлично в училище уча Английски извън него и наистина съм добър. Нямам много време за каране. Родителите ми предлагат да запиша 2 ри език в замяна ще ми купят професионално колело за тази дисциплина (над 1000 лева) Какво да правя ?
П.П Знам ,че темата е глупава ,но ....
Искаш ли да учиш втори език?
Ако отговорът ти е "да" - то тогава приемай. Ако не - недей.
Дилемата в случая е че пича дори в момента няма време за каране камоли ако запише 2ри език..Тогава колелото ще си седи хептем в гаража
![]()
|DC -Wild#Cat!!♥
Ако езика ще е за ''отбий номер'' по-добре недей. Ако ще учиш учи.
мм ама че са те прецакали.
Това ново колело, не знам как ще го караш след като ти даже сега нямаш време да караш колело, пък ако тръгнеш да учиш 2ри език и нещо не ти се иска (вътрешно) и се излагаш постоянно, родителите ти няма да са много доволни след като си ги свикнал на хубавите оценки
. Ta ако смяташ, че ще успееш да се справиш и със 2рия език и да имаш време да покараш колело, приеми, но ако не ти се учи 2-ри език няма смисъл просто.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Нямам много време за каране?!?!?! Ти си на 14 с какво си зает толкова,работиш по 12 часа на ден ли ? Аз като бях на 14 карах колело от сутрин до вечер.... И по темета учи езика ще ти помогне много след време,определено е нещо много полезно повярвай ми,пък и яко колело ще ти дадат (над 1000 лева) ....