Влез

View Full Version : Секс с приятелката

rascal_
04-09-2013, 19:38
Добър вечер на всички.
Прочетох много по форуми, сайтове и т.н. но бих искал и тук да видя какво мислите, въпроса ми е малко тъпичък но ще помоля за градивни критики а не просташки изказвания.
Значи нямах гадже известно време около година и преди месец си хванах една мадама. Та... Вчера правихме секс без презерватив и нали знаете преди еякулация излиза една течност прозрачна ( забравих как се казваше). Не съм свършил в нея, но имам ''малък страх'' като е излизанала тази течност, защото до колкото разбрах тя съдържа мъртви спрматозойди и има много малка вероятност да забременее даже никва но аз да си питам пак. Днес пак правихме секс но с презерватив вече което ме оспокоява до някъде.
Питам и искам да се информирам по-подробно, на 17 съм може да изглежда тъпо и неадекватен въпрос но просто има един ''малък страх'' в мен.
надявам се да дадете точен отговор без простащини ако може.
Мерси за вниманието.

iNNACTiVE
04-09-2013, 19:40
не е бременна, но ако се притеснявате нищо не ви пречи да направите един тест или да глътне едно хапченце

и щом имаш такъв страх защо го правите без гумичка?

dimitar_ak
04-09-2013, 19:41
За тест е още много рано.

rascal_
04-09-2013, 19:45
не е бременна, но ако се притеснявате нищо не ви пречи да направите един тест или да глътне едно хапченце

и щом имаш такъв страх защо го правите без гумичка?

Еми неочаквано беше не сме го планували. От целувка на целувка и айде.
И аз мисля че не е бременна но викам да не правим секс докато не и дойде да бъдем сигурни оттам нататък с гумичка както викаш и да си си сигурен.

FuCKkK13
04-09-2013, 19:52
да си сметне все пак овулацията - ако не е била пък изобщо няма място за притеснения

rascal_
04-09-2013, 20:06
еми то цикъла и би трябвало да дойде другата седмица по средата. Има ли причини за притеснение след като сме го правили вчера а трябва да и дойде тогава?

FuCKkK13
04-09-2013, 20:12
абе човек как да ти кажа така бе... казват се кога и е започнал цикъла,кога трябва да и дойде пак и колко време е в цикъл ... абе я направо напиши калкулатор за овулация в интернет и и прати линка да разбере дали е била в овулация или не

rascal_
04-09-2013, 20:13
Ок мерси ;) видях и няма причини за грижа.Moже темата да се изтрие.

zeds
04-17-2013, 16:21
няма как да знаеш на 100 %...ама по-скоро не е бременна