PDA

View Full Version : Секс за рожден ден

BaconStrips
04-10-2013, 13:59
Приятелят ми скоро има рожден ден и искам да го иненадам по-приятно от обичайното, но летвата е вдигната доста високо :D като цяло, не ни липсва разнообразие, пробваме нещо ново почти всеки път, затова ще ви помоля да ми дадете някакви други идеи, защото аз тотално се изчерпах... Нещо по-идейно и не толкова често-срещано, или ако вие сте подарявали някакво приятно изживяване за рождения му ден-споделете, моля ^^

ShtrudeL
04-10-2013, 14:07
Тъпо. Все едно секса е някаква награда за нещо.. все едно трябва да се пребориш с 10 дракона, за да получиш секс.
Или се 'подаряваш' без специален повод, или не. Или ти идва отвътре, или не..

BaconStrips
04-10-2013, 14:41
Да си се сещала, че има повече от едно мнение по въпроса? Не съм те питала какво мислиш за идеята, само помолих да споделите нещо по-идейно. Както винаги, ще се намери някой да се заяде бeз причина...

ShtrudeL
04-10-2013, 14:44
Че аз какво правя? Не давам ли мнение по тоя начин?
Не се заяждам.

Chacho
04-10-2013, 14:48
Може да идете на някой водопад.

girlwithblueeyes
04-10-2013, 14:52
Това секс за рожден ден винаги ми е било страшно тъпо . Секса не се подарява заради рожден ден или някакъв повод
Той просто става спонттано
Секс за рожден ден ми звучи все едно да дадеш на малко дете бонбонче , детинско и глупаво и то да се радва

yamaha436
04-10-2013, 14:53
Ами спретнете си една любовна игра час и половина минимум и си купи някое секси бельо мен лично това много ще ме зарадва :D

Chacho
04-10-2013, 15:31
Секс за подарък е тъпо, но различен секс за подарък е съвсем друга бира.

xXxPETYAxXx
04-10-2013, 15:39
Любовна игра час и половина мен много ще ме изнерви и/или ще ми доскучее.
1)Завържи го за един стол, пусни си музика и му направи стриптийз.
2)Завържи му очите и го яхни
3)Направете тройка(щом казваш, че много неща сте пробвали, не знам какво не сте, нито докъде би стигнала...)
4)Направете си клипче, ако си имате толкова доверие разбира се
5)Вземи си някое от средствата за контрацепция, различни от презерватив(вагинални таблетки, крем, лепенки и т.н.) и го остави да свърши в теб.

BaconStrips
04-10-2013, 18:32
Секс за подарък е тъпо, но различен секс за подарък е съвсем друга бира.

Мда аз точно това се опитвам да кажа :D Искам нещо по-различно, но тъй като попринцип ние сме доста креативни и всеки път правим различни неща и експериментираме, в моменто търся нещо mind-blowing :D

BaconStrips
04-10-2013, 18:35
Любовна игра час и половина мен много ще ме изнерви и/или ще ми доскучее.
1)Завържи го за един стол, пусни си музика и му направи стриптийз.
2)Завържи му очите и го яхни
3)Направете тройка(щом казваш, че много неща сте пробвали, не знам какво не сте, нито докъде би стигнала...)
4)Направете си клипче, ако си имате толкова доверие разбира се
5)Вземи си някое от средствата за контрацепция, различни от презерватив(вагинални таблетки, крем, лепенки и т.н.) и го остави да свърши в теб.

1) правили сме го, но ако си купя някое ново бельо, може и да свърши работа ^^
2) и това
3) аз не искам с момиче, той не иска с момче, много се ревнуваме :D
4)и това :D
5) еййй да за това не съм се сещала, мерси! :) леко ме е страх да не стане гаф, ама имам време, ще прочета, ще се дообразовам :D

TheBobqk
04-10-2013, 18:48
Влез в някаква роля, може би ще му хареса.

AngelAntichrist
04-10-2013, 18:48
Някакво еротично костюмче - полицайка, мед. сестра, ученичка, а-у?

Ти, високи токчета, шлифер/палто и никакви дрехи? Водиш го на някое обществено място...И от там мисля си знаеш. 8-)

Щом не искате тройка - суинг?

BaconStrips
04-10-2013, 18:55
Някакво еротично костюмче - полицайка, мед. сестра, ученичка, а-у?

Ти, високи токчета, шлифер/палто и никакви дрехи? Водиш го на някое обществено място...И от там мисля си знаеш. 8-)

Щом не искате тройка - суинг?

Малко ми е тъпичко, щото хем ви искам мнението, хем го отхвърлям :D Не знам, за мене сексът е по-скоро любов и едно лично изживяване, което не бих искала да го споделям с някого другиго, освен приятелят ми. Аз ли съм старомодна :D:D ИНаче тва с токчетата-става, правила съм го, ама сякаш по-отдавна и ся ще се постарая повече :D Мерси ^^

FuCKkK13
04-10-2013, 19:03
Тъпо. Все едно секса е някаква награда за нещо.. все едно трябва да се пребориш с 10 дракона, за да получиш секс.
Или се 'подаряваш' без специален повод, или не. Или ти идва отвътре, или не..

глупости... не винаги '' по-необичайна изненада '' трябва да се разглежда като ''секс за награда'' ... по тая логика всеки акт може да се разглежда като ''секс награда'' .. дори и в ситуацията ''иди до магазина,че забравих ... '' и вечерта правят секс с нещо ново може да се разглежда като ''секс награда'' а всъщност не е ...

по темата: щом казваш,че е разнообразно малко трудничко да ти дам идея... за много неща се сещам,но те ще са изпробвани 100%

DragonLady
04-10-2013, 19:12
Подкрепям идея номер 5 на петя. Но все пак гледай да не си около овулация, щом те е страх да изпробваш ново средство за предпазване от бременност.

BaconStrips
04-10-2013, 19:16
Подкрепям идея номер 5 на петя. Но все пак гледай да не си около овулация, щом те е страх да изпробваш ново средство за предпазване от бременност.

Да, тва е проблемът, че като цяло цикълът ми не е редовен и затова не експериментирам с такива простотии, за да няма след тва "Бременна ли съм" и някви хапове, дето ще ми разбъркат всичко... Иначе измислих нещичко, на половина пробвано :lol: Имам белезници и мисля с тях да го вържа за стола, да си купя нов корсет и да почна да му правя много бавен стриптийз, докато вече е толкова възбуден, че не издържа. Нещо, като животно в клетка, което го дразните и след това знаете какъв е ефектът, като го пуснете от клетката :D

DragonLady
04-10-2013, 19:31
Не е лоша идеята ти. Трябва да го пробвам и аз това на моя :D Успех с реализацията и.

anonymous908491
04-10-2013, 19:33
Толкова филмирани хора само тук съм срещал.

bloodyF
04-10-2013, 19:34
Облечи си един шлифер, а отдолу бъди само по бельо.
Излезте на вечерна разходка и му го кажи/покажи.

Някоя го беше практикувала тук във форума и ефекта май е бил голям :d

BaconStrips
04-10-2013, 19:35
Толкова филмирани хора само тук съм срещал.

Извинявай, че обичам приятеля си и искав да му доставя удоволствие...да, знам, че това не е единственият начин, но такъв съм избрала за конкретния повод... Филмари сме били :D

BaconStrips
04-10-2013, 19:36
Облечи си един шлифер, а отдолу бъди само по бельо.
Излезте на вечерна разходка и му го кажи/покажи.

Някоя го беше практикувала тук във форума и ефекта май е бил голям :d

Тва го написах като коментар в темата за еротични идеи или нещо от рода :D Тествала съм го около 398390 пъти :D

Luidgie
04-10-2013, 20:34
Че аз какво правя? Не давам ли мнение по тоя начин?
Не се заяждам.

О бедна Щруди - компотчето ти ли се развали, че се държиш по тоя начин? :/

footballitsmylife
04-10-2013, 21:41
сложи си маска на друг човек че определено не ставаш тва е моето мнение по темата ти .. сложи си маска на щрудела и се опитай да го изненадаш :Д:Д:Д:Д:Д

BaconStrips
04-11-2013, 08:50
сложи си маска на друг човек че определено не ставаш тва е моето мнение по темата ти .. сложи си маска на щрудела и се опитай да го изненадаш :Д:Д:Д:Д:Д

За всеки влак си има пътници ;)

s40t4
04-11-2013, 10:14
Има къде,къде по важни неща от секса... ;) Приятеля ти знае,че като си поиска ще му пуснеш, а не е като като някой,който те харесва ии ти неискаш да му пуснеш. Сещаш се ква е разликата,че за приятеля ти ще е секс, а ако си на рожден ден на някой,който те харесва и му пуснеш ще е съвсем друго. По-добре му вземи нещо,което иска и това е, а колкото до секса той че ще си го получи секс - ще си го получи. ;) А ако толкова искаш нещо ново с което да го изненадаш и да му хареса вземи някоя приятелка и тройка ;)

Innocence :)
04-11-2013, 10:17

Откога ТИ си човекът, които казва кой е красив и кой не? Хайде мълчи си "красавецо", като нищо умно не можеш да кажеш. Момичето е много красиво според мен. :)

@BaconStrips, 75 секси идеи, които да опиташ с него (http://www.cosmopolitan.bg/sex/75-seksi-idei-koito-da-opitash-s-nego.html). Успех! :D

footballitsmylife
04-11-2013, 12:11
Откога ТИ си човекът, които казва кой е красив и кой не? Хайде мълчи си "красавецо", като нищо умно не можеш да кажеш. Момичето е много красиво според мен. :)

@BaconStrips, 75 секси идеи, които да опиташ с него (http://www.cosmopolitan.bg/sex/75-seksi-idei-koito-da-opitash-s-nego.html). Успех! :D

тва си е мое мнение , и ти не си много умна като тръгваш да плюеш веднага .. всеки има такова и ако не ти харесва на мен не ми ПУКА : )

Innocence :)
04-11-2013, 12:47
тва си е мое мнение , и ти не си много умна като тръгваш да плюеш веднага .. всеки има такова и ако не ти харесва на мен не ми ПУКА : )
:D Като не ти пука, какво ми отговаряш? Пък и мисля, че след като претендираш, че си изказваш мнението, можеш да го кажеш по-любезно, нали? Нали уж сте "джентълмени". Никакви джентълмени не сте, пълни помяри*.

(*тук да се обиждат само "мъжете", които обиждат една жена по такъв начин).

footballitsmylife
04-11-2013, 13:33
успокой се бе зле .. не се изживявай като ''повелителката на зверовете'' щото не ти отива ама хич .. и 2 ро отговорих ти за да се видиш колко си зле а не щото ми пука за някво си мнение на няква никва..

footballitsmylife
04-11-2013, 13:33
и не ми казвай кво да праа и как да се изразявам : )

Amore-Mio*
04-11-2013, 14:04
Винаги секс за рожден ден/имен ден/годишнина/или какъвто и да е повод, ми се струва глупаво.
Все едно правите секс само на тия дни. Лично на мен идеята изобщо не ми допада.
Иначе някакви костюми, игри от рода на "Лекар и пациент", не знам, развихри въображението си.

Fisherman
04-11-2013, 14:19
:D Като не ти пука, какво ми отговаряш? Пък и мисля, че след като претендираш, че си изказваш мнението, можеш да го кажеш по-любезно, нали? Нали уж сте "джентълмени". Никакви джентълмени не сте, пълни помяри*.

(*тук да се обиждат само "мъжете", които обиждат една жена по такъв начин).

Остай го откакто излезна от дома за сираци мрази всички.

footballitsmylife
04-11-2013, 14:49
Е ти откакто продаваш дюнери в студентския град ( демек последните 10 год ) не само че мразиш всички ами и ЗАВИЖДАШ НА ВСЕКИ с повече пари от тебе .. нормално цял ден си вмирисан на дюнери нали дюнерджия смешен резан скапан .. ти ядеш повърната храна щот не заслужаваш друга майкати деба

BaconStrips
04-11-2013, 15:57
Е ти откакто продаваш дюнери в студентския град ( демек последните 10 год ) не само че мразиш всички ами и ЗАВИЖДАШ НА ВСЕКИ с повече пари от тебе .. нормално цял ден си вмирисан на дюнери нали дюнерджия смешен резан скапан .. ти ядеш повърната храна щот не заслужаваш друга майкати деба

Къв ти е проблема, бе, пикльо? Малкото футболистче с голямата путка е твоята история... комплексар и мишкар отвсякъде, сигурно си някъв пъпчасъл девственик, дето няма да види вагина на живо през живота си... Не ме ебе, като ме мислиш за грозна, не си ми фактор, ама ай да спреш да ми спамиш в темата поне, а ;)

BaconStrips
04-11-2013, 15:59

От тука си взимахме идеито да едно време и след това свършиха :D иначе, мерси ^^

footballitsmylife
04-11-2013, 16:26
ако са като твоята вагина НЕ МЕРСИ ХААХХААА

naty:)
04-11-2013, 16:55
Ам а девствена ли си ?

BaconStrips
04-11-2013, 17:24

Ти щото си я виждал... значии най-много обичам недоебани путки като тебе, дето пускат бахти и яките лафчета за "затапка"

BaconStrips
04-11-2013, 17:24
^ не

Kyisi
04-11-2013, 17:34
Мм. А извън темата..кой му е любимият футболен/баскетболен отбор ? Може да му подариш билет за скорошен мач..ще ти се изкефи на макс. Аз така направих. След това ще се прибере и БАМ секси жартиери и идеите, които ти предложи мацката от 1ва страница. :)

BaconStrips
04-11-2013, 17:50
Мм. А извън темата..кой му е любимият футболен/баскетболен отбор ? Може да му подариш билет за скорошен мач..ще ти се изкефи на макс. Аз така направих. След това ще се прибере и БАМ секси жартиери и идеите, които ти предложи мацката от 1ва страница. :)

Да, това е мега яката идейка, ама той не е чак такъв фен, иначе никога не се бях сещала за това, мерси ^^

Fisherman
04-11-2013, 17:54

Спокойно братле,ще намерим приемно семейство ;(

ameli
04-11-2013, 18:17

Съжалявам, че не пиша по темата, ама
пич, защо се заяждаш с всички във ВСЯКА една тема?! Толкова ли няма какво друго да кажеш?

Fisherman
04-11-2013, 18:44
И си се смее сам като алтав

footballitsmylife
04-11-2013, 18:53
амели- с кои всички ? аре прочети 1 во на човека риба постовете и тогава говори кой се заяжда .. за авторката зле е но не е добре че си вярва толкова .... да я вземат за дубльор на грозната бети

човека риба ако беше дошъл където ти казах щеше да се отстрамиш малко .. е да щях да ти счупя ребрата но сега се надявам да осъзнаваш ква форумна мишка си , продължавай с продаането на дюнери , и умри в мизерия и най-вече както ти казах ти незаслужаваш да ядеш храна а само ПОВЪРНЯ щото си свиня смешна аре фак офф

Fisherman
04-11-2013, 18:56
Ти що не дойде на Химически факултет немишка

BaconStrips
04-11-2013, 19:01
амели- с кои всички ? аре прочети 1 во на човека риба постовете и тогава говори кой се заяжда .. за авторката зле е но не е добре че си вярва толкова .... да я вземат за дубльор на грозната бети

човека риба ако беше дошъл където ти казах щеше да се отстрамиш малко .. е да щях да ти счупя ребрата но сега се надявам да осъзнаваш ква форумна мишка си , продължавай с продаането на дюнери , и умри в мизерия и най-вече както ти казах ти незаслужаваш да ядеш храна а само ПОВЪРНЯ щото си свиня смешна аре фак офф

Хаххах абе ей, лайнар :D Мислиш ли, че ми дреме за мнението ти?! Бати насрания свиркаджия си, ще си вярвам колкото си искам и как пък аджеба засега само ти си казал, че съм грозна? Комплексарче с малка пишка си май-май :) Дубльорка ще съм на баща ти да те бия по дупето с колана, малко да се освестиш, дейба чист пример си колко малоумни парчета са футболистчетата :lol: по живо по здраво :*

SpiritInBlack
04-11-2013, 19:44
Сайтът никога не разочарова!

granger
04-11-2013, 19:48
Сайтът никога не разочарова!

Няма такава тъпанарщина

MarkKnight
04-11-2013, 19:53
....в моменто търся нещо mind-blowing :D

стани di*k-blowing и тогава нЕма смисъл да му правиш други подаръци

footballitsmylife
04-11-2013, 19:57
Хаххах абе ей, лайнар :D Мислиш ли, че ми дреме за мнението ти?! Бати насрания свиркаджия си, ще си вярвам колкото си искам и как пък аджеба засега само ти си казал, че съм грозна? Комплексарче с малка пишка си май-май :) Дубльорка ще съм на баща ти да те бия по дупето с колана, малко да се освестиш, дейба чист пример си колко малоумни парчета са футболистчетата :lol: по живо по здраво :*

абе овцо като те гледам как говориш нищо чудно да се окажеш некъв траверс смешна овца.. кво момиче си ти та ти говориш по зле и от селяните като човека риба ..ебати боклука си аре бегай за нищо нестааш приятела ти най-вероятно е няква отрепка като човека риба който лае по форумите и нищо друго .. а иначе даже и за грозната бети не си достойна , по добре да играеш франкенщайн ХХАХАХАА

granger
04-11-2013, 20:02
Потресена съм колко злоба и простотия може да се насъбере в една тема. Колко оксиморони и несъвместимости могат да съществуват в едно изречение, колко тъпизъм и дебилизъм...
като цяло.
спрете се бе.

MarkKnight
04-11-2013, 20:07
Потресена съм колко злоба и простотия може да се насъбере в една тема. Колко оксиморони и несъвместимости могат да съществуват в едно изречение, колко тъпизъм и дебилизъм...
като цяло.
спрете се бе.
ухьцахууахуахь маци....някои хора никога няма да разберат,че винаги ще имат опозиция в мненията,...и че не могат всички да ги обичат :D

granger
04-11-2013, 20:07
Знам ,бе, кекси , но ми идва в повече Brainfart-овете на околните.

naty:)
04-12-2013, 05:42
Авторката знае как да храни...пък другия тип с рибите..no comment :D

anonymous708973
04-12-2013, 06:29
От тука си взимахме идеито да едно време и след това свършиха :D иначе, мерси ^^

Да, само си му направила кефа в такси или по време на разговор с приятел.
Вземи стани дама. Ще е страхотна изненада.

Анален правили ли сте?

BaconStrips
04-12-2013, 06:41
абе овцо като те гледам как говориш нищо чудно да се окажеш некъв траверс смешна овца.. кво момиче си ти та ти говориш по зле и от селяните като човека риба ..ебати боклука си аре бегай за нищо нестааш приятела ти най-вероятно е няква отрепка като човека риба който лае по форумите и нищо друго .. а иначе даже и за грозната бети не си достойна , по добре да играеш франкенщайн ХХАХАХАА

Дори няма да се тваря да ти отговарям. Бая под нивото си ми :)

BaconStrips
04-12-2013, 06:44
Да, само си му направила кефа в такси или по време на разговор с приятел.
Вземи стани дама. Ще е страхотна изненада.

Анален правили ли сте?

Не. И няма. :D

girlwithblueeyes
04-12-2013, 06:52
Той , че футболиста е тъп си го знаем . Ама и ти не си по умна да му отговаряш на глупостите и то по подобен на неговият начин .

anonymous708973
04-12-2013, 07:09

Ама иначе много разкрепостено и искаш нещо, което да му отвее мозъка? Ето ти отговора.

Ivaaaaa
04-12-2013, 13:13
ко става тука бе?

Benefits
04-12-2013, 16:52
Това звучи все едно секса е награда за някакво постижение :?

BaconStrips
04-12-2013, 18:53
Това звучи все едно секса е награда за някакво постижение :?

Не знам аз ли не мога да обяснявам, или вие не можете да четете :D Не говоря за нормален everyday секс, а за нещо по-специално и нещо, което не правим всеки ден...

MarkKnight
04-12-2013, 19:08

аре пусни му там бе...рожден ден има момчето

granger
04-12-2013, 19:12
Анален.
Играчки.
Role games