View Full Version : Мокри Сънища
ХЕЛП ПЛС ! На 16 съм и до сега не съм имал нито един мокър.Всеки ден мастурбирам преди лягане.Какъв е проблема и зна4и ли нещо това?
xXxPETYAxXx
04-12-2013, 16:46
Ситият човек не сънува храна. Гладният сънува, ако ме разбираш. По-просто казано - не си удряй злобарки вечерта в прдължение на известно време и може и да засънуваш голи каки. :D
Benefits
04-12-2013, 16:50
Не е толкова яко колкото си представяш, особено сутринта :lol:
AngelAntichrist
04-12-2013, 16:58
Ситият човек не сънува храна. Гладният сънува, ако ме разбираш. По-просто казано - не си удряй злобарки вечерта в прдължение на известно време и може и да засънуваш голи каки. :D
Аз не мисля, че човешките сънища са на толкова първичен принцип...
Чели ли сте "Мъже проблеми" или квото е т'ва?
Хората, страдащи с проблема на мокро сънища искате да се отърва от нея най-рано възможно и често се чудя ако естествени средства за правна защита може да спрете този проблем. Отговор на въпроса, които могат естествено правна защита стоп мокро сънища е голям "да" и тя не е, че тези мерки са били разкрити като способни да решения на този проблем, тъй като възрасти мъже са се възползвали от тези средства за защита да се лекува този проблем. Лошо психическото и физическото здраве, причинени поради някаква причина, води до проблема за нощна емисиите и естествени средства за защита са достатъчно способна, за да възстанови сила на стари и крепкост да спре нощна емисия.
http://www.articlesphere.com/bg/Article/Does-Anyone-Know-Natural-Remedies-to-Stop-Wet-Dreams-/259273
Един много смислен материал по темата.
Не е толкова яко колкото си представяш, особено сутринта :lol:
+1
IseeDEADbodies
04-13-2013, 19:30
^ Тъкмо и аз т'ва щях да кажа, ама...
Nikolay_Iliev
04-13-2013, 19:32
аз мастурбирам по 11 пъти на ден и пак имам не издържам вече събуждам се в локва сперма
IseeDEADbodies
04-13-2013, 21:05
Купи си един пояс, белким няма се одавиш докато спиш.
sevisevi16
04-14-2013, 17:29
Приятел, ще умреш. Остават ти 2 седмици живот О.О